Arkadaşlar bi arkadaşımla formasına iddaa ya girdik. Lütfen objektif olun ve hangisinin daha iyi olduğunu söleyin. Yanlız şöle bir durum var. Şu anki durumları ile değil, bütün kariyerleri boyunca olarak değerlendirirseniz seviniriz. Tekrar sölüyorum BÜTN KARİYERLERİ boyunca.
Şimdiden teşekkürler.
Bütün kariyerleri deniyorsa Ricardinho. Şuan ki deniyorsa farkı yok. İkiside oynamıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Bütün kariyerleri deniyorsa Ricardinho. Şuan ki deniyorsa farkı yok. İkiside oynamıyor zaten
Bence de tüm kariyer olarak karşılaştırırsak Ricardinho olur. Türkiye performansı olarak al birini vur ötekine Bunun dışında Galatasaraylı olmamızın da etkisiyle Lincoln'ün iyileşince bir patlama yapmasını bekliyorum o ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Bence de tüm kariyer olarak karşılaştırırsak Ricardinho olur. Türkiye performansı olarak al birini vur ötekine Bunun dışında Galatasaraylı olmamızın da etkisiyle Lincoln'ün iyileşince bir patlama yapmasını bekliyorum o ayrı
Alıntıları Göster
Kariyeri nasıl kıyaslayabilirsinki?
Birisi Almanya'da yılın futbolcusu seçilmiş , diğeri Brezilya Milli Takımı'nda 24 kez oynamış. Türkiye performansları ikisininde soru işareti,kolay değil Türkiye'de oyun kurucu olmak. Bana göre bunların ikisindende iyi olan Marcelinho hiçbirşey yapamadı çekti gitti. Onun için elma-armut gibi bir kıyaslama olur bu iş. Bu tür kıyaslamalar için iffhfhfhssfsss'ye başvurulabilir,kendileri elma ve armut kıyaslama federasyonudur.
quote:
Orijinalden alıntı: AnimaL.
Kariyeri nasıl kıyaslayabilirsinki?
Birisi Almanya'da yılın futbolcusu seçilmiş , diğeri Brezilya Milli Takımı'nda 24 kez oynamış. Türkiye performansları ikisininde soru işareti,kolay değil Türkiye'de oyun kurucu olmak. Bana göre bunların ikisindende iyi olan Marcelinho hiçbirşey yapamadı çekti gitti. Onun için elma-armut gibi bir kıyaslama olur bu iş. Bu tür kıyaslamalar için iffhfhfhssfsss'ye başvurulabilir,kendileri elma ve armut kıyaslama federasyonudur.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: çaaari
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
Ronaldinho okumuşum asıl bana oha
Oyun bakımından Lincoln Kariyer bakımından Brezilya forması nedeniyle Rico paşa
quote:
Alıntıları Göster
Kariyer:Rikardinyooo Şuan En iyisi:Doktorları
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Bende fesuphanallah diyorum, bu gülücükleri kullanmak zevk mi veriyor diyorum sabah sabah millete. İkinci mesajından sonra acayip bir gülme aldı beni, karnıma ağrı girmiş durumda
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
quote:
Bende fesuphanallah diyorum, bu gülücükleri kullanmak zevk mi veriyor diyorum sabah sabah millete. İkinci mesajından sonra acayip bir gülme aldı beni, karnıma ağrı girmiş durumda
Alıntıları Göster
Çevreye verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
Ricardinho
quote:
Orijinalden alıntı: postbit_legacy
Ricardinho
Ricardinho +1
quote:
Orijinalden alıntı: FrontLiner
Ricardinho +1
Alıntıları Göster
lincoln tabi sakat değilken:)
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
lincoln tabi sakat değilken:)
Alıntıları Göster
arkadaş, hangisinin kariyeri daha iyi diye sormamış, hangisi daha iyi futbolcu diye sormuş...
ben ricardinho'da hiç bi numara göremediğim için şimdiye kadar lincoln diyeceğim, tekniği ve şut yeteneği çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: NumberOneMercury
arkadaş, hangisinin kariyeri daha iyi diye sormamış, hangisi daha iyi futbolcu diye sormuş...
ben ricardinho'da hiç bi numara göremediğim için şimdiye kadar lincoln diyeceğim, tekniği ve şut yeteneği çok daha iyi
Alıntıları Göster
İleride iyi işler yapması muhtemel olan; Lincoln.. Brezilya milli takımında az da olsa kadroya firmiş olan; Ricardinho Şu an için takımlarına katkısı "0" olan ikisi birden..
Ben Lincoln diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: karalı
İleride iyi işler yapması muhtemel olan; Lincoln.. Brezilya milli takımında az da olsa kadroya firmiş olan; Ricardinho Şu an için takımlarına katkısı "0" olan ikisi birden..
Ben Lincoln diyorum
Alıntıları Göster
ricardinho tabiki, adam son dünya kupasına bile seçildi.toplam 18 kere brezilya milli forması giydi.
en dandik adamı bile başka milli takımlarda oynamasın diye 1 kere milli yaparlar ;)
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
ricardinho tabiki, adam son dünya kupasına bile seçildi.toplam 18 kere brezilya milli forması giydi.
en dandik adamı bile başka milli takımlarda oynamasın diye 1 kere milli yaparlar ;)
Alıntıları Göster
Baktılar Alexle kıyaslanınca baya yetersiz kalıyor,biraz daha düşürelim seviyeyi demişler.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
senin gibiler de aklı sıra laf sokar
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
yok ciddi düşüncemdi ama ucunun lincolne dokunduğunun farkına vardım yinede gönderdim mesajı :D lincoln sorunlu biri olduğu için de milli forma giymemiş olabilir ki bence öyle sergen,anelka gibi (sergenle anelka yetenekleri bakımından milli takımlarında kesin oynamaları gerekirken çok az milli maç yapmışlardır)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
yok ciddi düşüncemdi ama ucunun lincolne dokunduğunun farkına vardım yinede gönderdim mesajı :D lincoln sorunlu biri olduğu için de milli forma giymemiş olabilir ki bence öyle sergen,anelka gibi (sergenle anelka yetenekleri bakımından milli takımlarında kesin oynamaları gerekirken çok az milli maç yapmışlardır)
Alıntıları Göster
Lincoln iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: FuKaRa
Lincoln iyidir.
Alıntıları Göster
lincoln en azından avrupada daha ünlü,avrupada daha başarılı.ricardinho tam brezilya ligi topcusu.bulunduğumuz şartlar itibariyle kesinlikle lincoln.oynadığında sadece Türkiye'nin değil Avrupanın en iyi 10 numaralarından.