Şimdi Ara

Linea 1.3 dizel 90 hp active plus hk. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
82.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic LS vtec2 satılıp, linea 1.3 multijt almak ne kadar mantıklı,bir öneri tavsiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufcik82 kullanıcısına yanıt
    Anti patinaj sisteminden dolqyi 1. Vites hantal @yusufcik82

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu aracın arka silecekleri geri vitese takmadan keyfi olarak çalıştırılamıyor mu? aradım taradım bulamadım silecek kolunda yok öyle bir şey, hatta silecek kolu aşağı inmiyor bile. sadece yukarı kaldırılarak hızlıca önleri anlık çalıştırıyor ve üzerinde ayarını yapınca sensörü devreye sokuyor o kadar. şunu illa ki bilen vardır, bugün çok ihtiyaç duydum yolda arka sileceği çalıştırmaya fakat beceremedim. durup geri vitese takacak halim de yoktu.

ve başka bilinmesi gereken ince ayarları, aksamları varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. 2010 active var bende.
  • Arka silecek mi? İyiymiş
  • İyi günler arabanın hantallığını üstünden atmasını istiyorsanız pedal commender adlı cihazı öneririm şuan kullanıyoruz araba benzinli bir araba gibi oluyor ama yakıta etkileri az da olsa var
  • 2012 active plus donanım ve güvenlik olarak neler var acaba elinde bilgisi olan arkadaşların yazmalarını rica ediyorum,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linealarda geri vitese geçme problemi hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Servis kronik bir sorun dedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.