Şimdi Ara

LİNEA 2012 model 0 km 25.950 tl hiç fena değil bence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dizel olsa sıcak olabilirdi

aynen

bencede ama bu fiyata dacia bile vermiyorlar türkiye de
  • lpg ye %100 uyumlu bir motor fiyatı 12 olmasın rağmen oldukça düşük taksici vs gibi alıcılar zaten kaçırmaz
  • 1.4 Fire motor 77 Hp 115 Nm tork süründürür.
    Bu motorla alınacak araba değil sıfır diye bir sevinç alırsın 1.4 Fire'yi 3 ay dayanamazsın satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeakin

1.4 Fire motor 77 Hp 115 Nm tork süründürür.
    Bu motorla alınacak araba değil sıfır diye bir sevinç alırsın 1.4 Fire'yi 3 ay dayanamazsın satarsın.

2 yil ayni motorlu dobloyu izmir sehir ici trafiginde yaklasik 150.000 km kullandim ortalama yakit tuketimi 10 lt idi devamli sehir ici . Birkez bile beni uzmedi tek sikintisi araba yuklu ve klima sonuna kadar acikken cok dik rampalarda zorlaniyordu .Arac kullanmayi bilirsen hic sorun cikarmaz.doblo lineaya gore hem daha agir hemde sanzimani farkli o yuzden sikinti yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mükemmel fiyat
    bu paraya 0 km kaç tane model var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

quote:

2 yil ayni motorlu dobloyu izmir sehir ici trafiginde yaklasik 150.000 km kullandim ortalama yakit tuketimi 10 lt idi devamli sehir ici . Birkez bile beni uzmedi tek sikintisi araba yuklu ve klima sonuna kadar acikken cok dik rampalarda zorlaniyordu .Arac kullanmayi bilirsen hic sorun cikarmaz.doblo lineaya gore hem daha agir hemde sanzimani farkli o yuzden sikinti yapmaz.

Aracın sorunsuzluğu konusunda hemfikirim ancak ! 100 Hp ve üzeri bir araç kullanmış birisi için uygun bir araç değil sinir sitemini bozabilir.

• Az önce 27 950'den başlayan fiyatlarla şeklinde dönüyordu reklamları.

Arz Talep meselesi.
  • bu paraya bu araba alınır...
  • Bu arabanın benzinlisi alınmaz, spot galericilerde 32.000 TL'ye satılanlarından almak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

1.6 dizeller sağlam gidiyo yalnız.

gidiyo ama durmuyo sorun orda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Ya ben bu logan kırığı sümbülden kurtulamayacakmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

Hocam dediğiniz gibi ise, sakin kullanıcı için,
    1000 TL'lik simit tank-LPG ile dadından yinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Bu arabanın benzinlisi alınmaz, spot galericilerde 32.000 TL'ye satılanlarından almak gerekir.

Kendi sitesindede 2012 model actual donanım 1.3 multijet 32.900 tl
    Gerçekten güzel fiyat.
  • Tek rakibi tata manza Güzel fiyat bencede benzinli için tata yerine bu alınabilir dış görünüşü güzel allahtan lineanın.

Bu arabaya 46 verenler forumda vay anasını şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Bu arabanın benzinlisi alınmaz, spot galericilerde 32.000 TL'ye satılanlarından almak gerekir.

diseli amVrti etmek içinde yılda 25.000 dreksiyon sallanmaz beya
  • quote:

aynen ancak 1.3 95hp dizel alınır 34bine
  • Benzer muadili benzinli araçlara kıyasla fiyat çok uygun.Bir nevi fiat'ın yeni albea'sı misali sattığı bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 22 Şubat 2013; 23:39:53 >
  • fiyatlar 2010 yılına geri dönmüş iyi bence. Geçende fluence dizel sürdüm 80 binde suspansiyonlar bitmiş vites takır tukur bişey. Fluence almaktansa linea çok daha mantıklı
  • tak atikeri paşa paşa bin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.