Şimdi Ara

LİNEA 2012 model 0 km 25.950 tl hiç fena değil bence (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mukemmel bir fiyat. Lpg yi tak devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya ne kadar sürücek acaba? 1-2 aya 0 km araba alıcam inşallah bitmez yada zam gelmez.
  • daha geçen28e alınır mi diye konu açmıştım vay be

• 2010 yılı fiyatlarına gerilemiş 25,5 e pazarlık yapmıştım.
  • bende biraz baktım ama araçta abs bile yok 1.4 actual olan donanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

bende biraz baktım ama araçta abs bile yok 1.4 actual olan donanımda

sitesinde actual plus var ama actual donanımlarına nereden bakabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

quote:

şimdi aradım sordum fiat bayisini.mart ayının ilk haftasında satışa çıkacakmış.ayrıca sordum abs bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 23 Şubat 2013; 13:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

quote:

şimdi aradım sordum fiat bayisini.mart ayının ilk haftasında satışa çıkacakmış.ayrıca sordum abs bile yok.

maşallah anlaşıldı babalarının hayrına indirmemişler

• ihtiyacı olana bir şey diyemem, ama ihtiyacı olmayan sırf, sıfır diye almasın yani bu aracı, arkadaşların da dediği gibi ABS bile yok, leylek gibi araba zaten, hava da gidiyor, şehir içi 10lt yi gözden çıkarın, lakin ekonomi de bulutlar üstünde herşey toz pembe, ekonomi çökecek kendi sektörümde kaç tane büyük fabrika battı dolandırıcı çok, altın çakılıyor, en iyi mal elinizdeki mal, lüzumsuz harcamalardan kaçının, banka-kredi borçlarınızda kurtulun, ihtiyatlı olmakta fayda vardır ...
  • Tamam sıfır iyidir,güzeldir ama sırf sıfır olacak diye gidip de abs'siz araç alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 23 Şubat 2013; 16:34:25 >
  • arabayi bayilerde buldunuzda bu paraya alinirmi diyonuz komedisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: atnakol712

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

1.6 dizeller sağlam gidiyo yalnız.

gidiyo ama durmuyo sorun orda zaten

çok da iyi duruyor ,
    1,6 dizellerde 4 disk fren mevcut ,
    ESP paketlı olanlar 100-0 kmh 36 m de durabiliyor
    1,3 dizeller ise 42 m de duruyor ,bunlarda arka teker frenler kampana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Dizelle benzin arasindaki fark 7 bin tl.

Artik turkiyede bu olayi abartmayan firma da kalmadi.

Bu fiyatlara dizel bu kadar nasil satiyor anlamiyorum.

Ben de 3 sene once dizel aldim ama 2010 yilinda golf 6 tdi, golf 6 tsi'dan 2.500 tl pahaliydi. Simdi ise fark yaklasik 10 bin tl 1.4 tsi ile 1.6 tdi arasindaki.

açıkçası ben çok iyi anlıyorum.. neden mi? şimdi gidip 25 bin liraya sıfır araba çok iyi diye alacak birileri.. sonra zayıf motor ve performans nedeniyle bir süre sonra benzin parası batacak alan kişilere.. ondan sonra da gidip bu araca lpg takacaklar haliyle bu sefer araba iyice eşekleşecek gitmez olacak... ondan sonra da arada 7 bin tl var değmez dizele diye düşünen araç sahibi ah ulan keşke 7 bin daha verip dizel alsaydım diyecek..

alırsın 1.3 95 hp dizelini bunun adam gibi binersin tepe tepe kullanırsın hem de az yakarsın. 1.4 77bg araç alınmaz.. 115 tork çok zayıf.. o da zaten 4000 li devirlerde var. yani sizin anlayacağınız çok iyi dediğiniz bu araba için daha sonra herkes ''çok yakıyo bu araba'' diyecek..

işte bu yüzden dizeli alınır belki ama 1.4 77 bg 115 nm tork bence çok kötü değerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 23 Şubat 2013; 17:42:19 >

• @meteg hocama katılıyorum.

Yazın klima açık yokuşlarda eziyet olur.
    Uzun yol hiç çekilmez.

Sadece şehiriçi kullanırım, sıfır olsun yeterki gerisi önemli değil beklenisi düşük olanlar için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Bu arabanın benzinlisi alınmaz, spot galericilerde 32.000 TL'ye satılanlarından almak gerekir.

diseli amVrti etmek içinde yılda 25.000 dreksiyon sallanmaz beya

Parayı amorti edebilmek için yılda 25.000 km yapmak zorunda değilsiniz, o paraya bu zamanda dizel, C sınıfı ve sıfır bir otomobil almış olmak başlı başına bir avantaj zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Bu arabanın benzinlisi alınmaz, spot galericilerde 32.000 TL'ye satılanlarından almak gerekir.

Parayı amorti edebilmek için yılda 25.000 km yapmak zorunda değilsiniz, o paraya bu zamanda dizel, C sınıfı ve sıfır bir otomobil almış olmak başlı başına bir avantaj zaten.

kastım tamamen disel benzin karşılaştırması üzerineydi yanlız bu arabada zaten benzinli fiyatına disel mevzusu yokmu

• quote:

quote:

quote:

quote:

kastım tamamen disel benzin karşılaştırması üzerineydi yanlız bu arabada zaten benzinli fiyatına disel mevzusu yokmu

Evet, bir ara vardı ama şu an yok diye biliyorum. Bayiler, elinde kalan Linea araçları elinden çıkartmaya çalışıyor.

• Hakikaten Active Plus tam alıp binmelik olmuş .
  • Tahmini olarak 8 lt benzin yakar, gayet alınıp binilir.Elalemin 5 sene kullandığı 100 bin km'yi devirmiş araçtan çok çok daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Tahmini olarak 8 lt benzin yakar, gayet alınıp binilir.Elalemin 5 sene kullandığı 100 bin km'yi devirmiş araçtan çok çok daha iyidir.

atikeri de takarsan dahada iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.