Şimdi Ara

Linea Lounge 1.6 multijet nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    He he ben ölçümümü yapıyorum sen sıkma canını bizim için shifistırt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

baktım hocam 125bintlye ikinci el 1.6 lounge linea var bi kaç tane

Alıntıları Göster
    85 bine var bir kaç parça boyalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

85 bine var bir kaç parça boyalı...

Alıntıları Göster
    hocam ikinci el 2017 1.6 egeaya zorlayin sansinizi demek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 19 Temmuz 2020; 12:46:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

hocam ikinci el 2017 1.6 egeaya zorlayin sansinizi demek istiyorum

Alıntıları Göster
    hocam arabayı ben almıyorum. konu sahibi alıyor.
  • tphy1001 T kullanıcısına yanıt
    Kanitlarmisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aktif kullanıcısıyım.
    Artıları
    Motor çok güçlü. Şaşırtıcı bir ivme ile 180 e kadar hızlanıyor. Rampada filan bayıldığını görmedim, sürekli devir istiyor. Dışarı çok ses versede kabin içi oldukça sessiz. 130bin km dır bende sadece 20bin de bir yağ değişimi için kaput açılır. Motordan yana korkunuz olmasın.
    6 vites ve 2000 devirde 110km, 3000devirde 165 gibi hıza ulaşıyor. Max hıza 5. Viteste ulaşıyor. Biriyle kapışman gerekirse 5. Vitese çekmen yeterli.
    Araç ruhsatta 1367kg görülüyor. Ortalama hız 23km de 7 lt, 50km de 5lt, 70km de 4.4lt yakıyor. Çok sakin bir sürüşte Bolu merkezden Samsun merkeze vardığımda 3,3lt yaktırmıştım (900m rakım farkı var).
    Frenleri 4 disk çok iyi, yol tutuşu gayet iyi. 110km ye kadar yanal rüzgardan (otobüs, kamyon geçişlerinde) hiç etkilenmiyor.
    İçi bej ve çok şık. Binenler bu nasıl linea diyor. Koltuklar kadife ve elektrikli bel desteği var.
    6 hava yastığı var, yanlar tam boy perde.
    130 binde olmasına rağmen neredeyse hiç ses yok.
    Kol dayaması çok ergonomik. Dirseğinizi koyup direksiyonu tutabiliyorsunuz. Müthiş konfor sunuyor.
    Dijital klima güzel çalışıyor.
    Uzun yolda hiç yormuyor. Aynı gün Antalya dan bolu ya geldim. 1 saat sonra pikniğe gittim. Geldiğim onca yolu unuttum.
    Eksileri
    İmajı kötü. Ne kadar donanım saysanda linea sonuçta.
    Şehir içi anladığım kadarı ile benzerlerinden fazla yakıyor. 1 hafta otomatik accent kullandım. Aynı güzergahta lineadan tam 1 litre fazla yaktı ama renolar çok cimri anladığım kadarı ile. Herkes öyle diyor.
    Amortisör takozu 40-50 bin km de bir değişmesi gerek. 300-400 arası bişey tutuyor.
    Debriyaj biraz yorucu trafikte.
    Benim bluetooth arızalanmış. Tamiri yok, tamircisi yok. Yenisi çok pahalı. Çıkması zor bulunuyor. Yokluğu pek hissedilmiyor ama. Bunun dışında bir arızası olmadı.
    120 den sonra rüzgar sesi bayağı oluyor ama kıyas yapamam.

Sonuç olarak boş egea yerine gerçekten biniciyseniz ve uzun yollar kat ediyorsanız bu fiyata en fiyat kalite performanslı araba olduğunı düşünüyorum. Kendim megane icon edc siparişi verdim. Bakalım nasıl bir fark hissedeceğim? Lineayı arayacak mıyım? Merak içindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tphy1001

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    multijet kullanmasak tamam haklısın diyeceğim. kuru sıkı sallama bari..
  • Benim olumlu baktığım bi araç, işletme maliyeti düşük 1.6 dizel güzel motor. Tavsiye ederim 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.000 km o aracı asla bakıma sokmazdım maksimum 15.000 km bir bakım yaptırırdım.

Hyundai ve Fiat her zaman rakiplerinden fazla yakar.

Yeni aracınız lineayı aratmaz güle güle kullanın. Tabi atmosferik benzinli degilse
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.