Şimdi Ara

Linea Vs Fluence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf için 70-75 pahalı diyor millet. (gerçektende pahalı.)

61.450 TL. Fluance var baksanıza.
  • Lineayı hep puntonun sedanı ve B segmenti olarak ifade ettim,fakat C diyorlar elden bir şey gelmez.
    Fluance in dengi bravo modelidir,onun da sedanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Lineayı hep puntonun sedanı ve B segmenti olarak ifade ettim,fakat C diyorlar elden bir şey gelmez.

+1.

Punto ve Linea'yı kullanmış biri olarak katılıyorum. Puntonun arkasına kaynak makinasıyla kaporta ekleyince, Linea oluyor. C sınıfındaki Astra HB aracın sedan versiyonu da C sınıfında ise, B sınıfındaki HB aracın sedan versiyonu da B sınıfındadır.
  • Senin sınıf dediğin olay milimetrelerle ilgili. Arabanın dingil mesafesi uzunluk ve genişlik. Yani tutupta linea c sınıfı diye fiyat karşılaştırması yapılmaz. Örneğin accent blue'da b sınıfı ama diger b sınıfı arabalardan oldukça geniş. Aradaki fiyatlara bakma, yol tutuşa bak,motora bak, carpışma testlerine vb. bak derim ben.

Senin dediğin burdaki fiyatlar linea classic modeli. Bugun makyajlı linealar çok daha pahalı fiyatta satılıyor. Aynı motora sahip aynı özelliklerde araçları karşılaştır derim ama fluence carpışma testlerine katıldı sanırım daha guvenlidir
  • linea 37.000 tl auid a3 90.000 tl acaba fark neki :)
  • Bence linea fiyatına göre çok iyi araba hiçte kötü değil. Düşünsenize sümbül bile 40 lira olmuş! Yanlız bunu alıcaksan en ucuzunu alıcan kullanıcan 34900'e dizel araba bedava bagajlı magajlı araba hele 27950'ye benzinli alırsan tadından yinmez aradaki fark ne zaman çıkar hesaplayalım hemen

Yılda 30.000 yapsan

Dizel. :7200 yakar
    Benzinli :10.500 yaksa

Ortalama yıllık 3300 fark desen hadi bunun 300 dizelin bakım masrafı fazla desen

2 yıl 60.000 km sonra kar'a geçmeye başlarsın

Dizel daha mantıklı duruyor( ne enteresan dimi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

linea 37.000 tl auid a3 90.000 tl acaba fark neki :)

Bence 53000 liralık fark var.. değmez!
    Ahh lineacılar siz kendinzi kandırın.
    Ben olsam bu iki aracı da almam. Accent blue, pejo 301, citroen C-elyse veya ESPLi, 8 hava yastıklı, cruise kontrollü donanımlı bir chevrolet aveo alırım. yemişim göstergesini. gösterge de motosiklet göstergesi oluversin. İllaki C sınıfı olsun istiyorsanız da civic, jetta, focus,corolla,alırım.
  • Dodge dart'in fiat versiyonu gelecek,fluence le o rakip olur artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea'da benzinli fiyatına dizel kampanyası bitti galiba. Millet bunun hatırına alıyordu Lineayı.1.4 motor 77 Hp benzinli motor bence yetersiz gelir. C sınıfı araçların hangisinde bu kadar güçsüz motor var? En güçsüzü toyota auris ve corolla.1,33 cc 99 HP. Ondan başka yok.
  • Hocam yanlız belirtmemişsiniz ama merak edip baktım şimdi makyajsız kasa linea bu fiyatlara! Yani eskisi bence kötü alınmaz yenisinin içi dışı daha güzel ama arada 3000 fark var her modelde!yanlız dikkatimi çekti saçmalığın daniskası en düşük versiyonunda iç tasarım eski linea yani donanım tablosunda onu bile belirtmiş fiat işte abi

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Lineayı hep puntonun sedanı ve B segmenti olarak ifade ettim,fakat C diyorlar elden bir şey gelmez.

kım atına esek der
  • şimdi arkadaşlar ben iki arabayı karsılastırmak istedim ama fiyat ve baz model olarak sonuçta fiat ve renaultun bu araçları halkımız için en uygun araçlar

Tabiki 30k lık linea ile 93k lık audi a3 bir değil
    ama bu kadar rakip 2 firmanın arabalarının arasında bu fiyat farkını anlamak istedim ve anladım artık
    fluencein artıları var ama hakkını da vermiyor bu arada

bravo'nun sedanı falan olsa dediğiniz gibi fluence karsılıgı olabilirmiş

yorumlar ıcın tesekkurler
  • Defalarca yazdim bilmeyenlere anlatmaya calistim hala linea c sinifi diyenler var.

linea puntonun uzatilmis versiyonu.. eger linea c segmentiyse aveo sedan da c segemntidir veya yeni goruntuleri cikan fiesta sedan.

Bizim insanimiz sedan arabalari C segmenti yapma hevesinde surekli.. accent era ya bir zamanlar c segmenti diyenler gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amca oğlum geçen sene sıfır aldı sattığı Getz'i arıyor o derece. Şahin'in 4 camı otamatik versiyonu diyor. Alırken dedik yapma etme
  • symbol ve fluence'nin arasında sayılır bence de. accent blue gibi biraz.
  • linea bence
  • ikiside 5 para etme tipsizlik abidesi ama linea en azından fiyatı daha ucuz olduğundan geniş aileler ve ekonomi amaçlı için tercih sebebi olabilir
  • 3 yıl linea 1.5 yıl punto ve şimdide fluence kullanan biri olarak, fluence ile linea nın arasında baya bir fark var boyut olarak, ha fluence iyi mi kötü mü bir kere C sınıfı sedan olarak fluence in parasal olarak bir karşılığı yok (dizel) corolla dizel yada jetta dizel alayım deseniz makas baya bir açılıyor. Fluence e sallayan arkadaşlar genelde bu fiyat farkını kaçırıyor, parasına görede gayet tatminkar bir otomobil. 50.000 e C sınıf dizel sedan maalesef bulunmamakta.
  • Linea C segmenti giriş modeli bir araç, Boyut olarak C segmentini karşılayan ama kalite ve hissiyat olarak b segmenti seviyesinde olan bir araç. Chevrolet Laccetti vardı önceden oda Linea gibi c segmenti giriş modeli idi ama daha çok b segmenti gibi hissettirirdi. Bütçesi 55 bin tl seviyesinde olmayanlar için Linea en iyi alternatifi oluşturuyor donanımlı,1.6 dizel motorlu ortalama bir araç. Verilen paranın hakkını veren iş gören bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Linea C segmenti giriş modeli bir araç, Boyut olarak C segmentini karşılayan ama kalite ve hissiyat olarak b segmenti seviyesinde olan bir araç. Chevrolet Laccetti vardı önceden oda Linea gibi c segmenti giriş modeli idi ama daha çok b segmenti gibi hissettirirdi. Bütçesi 55 bin tl seviyesinde olmayanlar için Linea en iyi alternatifi oluşturuyor donanımlı,1.6 dizel motorlu ortalama bir araç. Verilen paranın hakkını veren iş gören bir araç.

Yeni yeni sınıflar çıkarmayın arkadaşlar ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.