Şimdi Ara

Lineage 2 Classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ncsoft yıllar sonra tekrardan eski l2yi isteyen oyuncuların sesini duymuş gibi Event olarakda olsa 1 yıllığına eski l2yi günyüzüne sürücek,
    suan client belli olmasada 75 lv sınırı ve max b grade equipment ile 28 mayısda korede acılacağı ve belli aralıklarla genişletileceği biliniyor

Lineage 2 Classic

mmocast haberi

http://www.mmocast.com/lineage-2-ncsoft-open-classic-server/

Ve koreden clasic server ile ilgili bir kaç fun video

http://lineage2.plaync.com/event/sa/140521_classic/index

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 24 Mayıs 2014; 18:06:52 >

• Eu,usa için geçerli olacak mı acaba?
  • Pufy kullanıcısına yanıt
    Şuan için bilgi yok o konuda
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:49:54 >
  • Konu hakkındaki yorumlarıda burdan takip edebilirsiniz.

karakter oluşturma ekran görüntüleri burdan takip edebilirsiniz.

Login ekran görüntüsü burdan bakabilirsiniz.

Lineage2 classice ait diğer resim burdan bakabilirsiniz.

Lineage2 classic in tanıtım toplantısı ile alakalı bir link burdan bakabilirsiniz.

lineage 2 classic tam olarak da eskiye geri dönüş yapılmış bir durumda değil aslında buda tam açıklanabilmiş değil biraz belirsizlik var. Lineage2 classic şu anki lineage2 GOD teknolojini tam olarak kullanıyor.

vermiş olduğum forum linkkindeki @elmar in vede diğerlerinin mesajlarını çevirseniz göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 24 Mayıs 2014; 21:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

Eu,usa için geçerli olacak mı acaba?

Biz gelmeyecektir diye düşünüyorum. Çok fazla oyuncu USA vede EU GOD geldiğinden bu yana oynuyor seveceklerini zannetmiyorum ama alternatif olarak Oynadığın Bölgenin sunucusuna eklenebilir belkide.

Diğer okuduğum birşeyde kore de Lineage2 serverlarının bir kısmı birbirleriyle ( merge ) birleştiriliyor. daha anlamış değilim ne için olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

Eu,usa için geçerli olacak mı acaba?

Biz gelmeyecektir diye düşünüyorum. Çok fazla oyuncu USA vede EU GOD geldiğinden bu yana oynuyor seveceklerini zannetmiyorum ama alternatif olarak Oynadığın Bölgenin sunucusuna eklenebilir belkide.

Diğer okuduğum birşeyde kore de Lineage2 serverlarının bir kısmı birbirleriyle ( merge ) birleştiriliyor. daha anlamış değilim ne için olduğunu.

Nostalji olsun diye oynayanlar olur. Güzel haber. Yenilik yapmaya çalışıyorlar bakalım hayırlısı nasıl olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 android
    10 yıl önce açıldı
    Aion Classic
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim.
  • Lineage2 class için düşünülen bir fortress ( Abandonned Camp yakınlarındakı fortress )

http://boards.rochand.com/download/file.php?id=395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 26 Mayıs 2014; 0:46:10 >
  • Ne kadar iyi gözüksede eskisi gibi asla olamaz kanımca :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Ne kadar iyi gözüksede eskisi gibi asla olamaz kanımca :)

ya bir pozitif düşünce alalım ya :)
  • quote:

quote:

eskisi gibi olmuyacağı zaten açıklandı yeni client üzerine eski patch ile oynannıcak lv armor ve skillerin o zaman ki efecti ile

birde korede bi birleştirme konusu hiç görmedim o sanırım dimensional raid muhabbeti tüm serverler birleşerek devasa bi raid acılıcak minimum 400 500 kişilik bi raid olucak onun resmini görmüş olmayasın oktay abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

quote:

eskisi gibi olmuyacağı zaten açıklandı yeni client üzerine eski patch ile oynannıcak lv armor ve skillerin o zaman ki efecti ile

birde korede bi birleştirme konusu hiç görmedim o sanırım dimensional raid muhabbeti tüm serverler birleşerek devasa bi raid acılıcak minimum 400 500 kişilik bi raid olucak onun resmini görmüş olmayasın oktay abi

Oyunun ozellikleri bakimindan soylemedim zaten , eskiden alabildiginiz hazi hala alabilecekmisiniz.
    Cosmo birak su oyunu artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

quote:

Oyunun ozellikleri bakimindan soylemedim zaten , eskiden alabildiginiz hazi hala alabilecekmisiniz.
    Cosmo birak su oyunu artik

eski clientleri private serverlerde oynayan arkadaşlar zaten bi haz alamaz çünkü aradıkları oyun bu değil çok fazla grind gerekebilir 1x olursa o yüzden başlamadan bırakabilir herkez
    kendi adıma konuşmak gerekirse ben gracia final ile başladım bu oyuna sadece 1 den 61 e kasmak 1 ay sürmüştü yani vitalityde var birde graciada vita var ken 1x deil 3x oluyor hesaplayın işte bunlar eski client olsa sadece 1 40 bile yogunluktan dolayı 1 ay sürebilir bunlar sadece varsayım neyin ne oldugunu bilmiyoruz tabi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Biz c3 de soul shot a elimizle basmış adamız hala senin gibi artis artis konuşamadık orda burda.

ey gidi c3 :D bizde fonksiyon tuşlarını bilmez, target alır alt c'deki attacka mouse ile tıklardık :D class questini almadan yarı leveli kasmıştık :9 ilk c4 serverımda 2 hafta boyunca soulshotu manual kullanmıştım :D
  • Orijinalden alıntı: Witchblade*

Biz c3 de soul shot a elimizle basmış adamız hala senin gibi artis artis konuşamadık orda burda.

ey gidi c3 :D bizde fonksiyon tuşlarını bilmez, target alır alt c'deki attacka mouse ile tıklardık :D class questini almadan yarı leveli kasmıştık :9 ilk c4 serverımda 2 hafta boyunca soulshotu manual kullanmıştım :D

Ben ruins of despairdeki bütün materialleri yerden toplamıştım. Satınca büyük para kazanacağımı düşünerek :D
  • Yaptıgınız ameleliği burda nostalji diye anlatmanız size birşey kazandırmıyor beyler ama çıkın artık şu moddan görende c3dü off serverde oynadınız sanıcak kim bilir hangi bilmem kaçbinx private serverdi
  • aynen l2warextrem ilk pvp serverım ketrada falan enria kasıp duruyordum, hesapta apella alcam donate armoruydu o :D

7x serverdı delikanlı. senin olayın bana sökmez yorumu yapıp siliyor adam banlatıyorsunuz forumda falan. aldım screeni size geliyor bu sefer ban, hayt kaçtım
  • Banlatsa nolacak çoluk çocuk işleri. Bizde bilirdik yorumu silmeyide kıytırık bi forum account u için erkekligimdenmi kısacam :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.