Şimdi Ara

Lineage 2 Darkice Online (Gracia Final) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Server gercekten hatasız ve eglenceli olmus uzun sürecegide belli :) emeginize tskler
  • login serverde bi hata oluştu şanssızzlık işte tekrar aktif olucaz :) gracia finallerinizi hazır tutun :)
  • Serverimize kurdugumuz koruma programı oyuncularin sistemini taramadan gecirmektedir sisteminizde anti hack hylapex gibi programların kalıntılarindan herhangi bir eser varsa direk olarak banlamaktadir ...

Serveri kısa süreli bir ömrü olsun deseydik bu özellikleri eklemezdik serverimizin kapanma sebebi ancak sistemimizin tamamen dağilmasi sonucu olur biz bu server icin uzun zamandir uğraşıyoruz fiki ralışverişinde bulunuyoruz her server sahibi gibi bizde serverimizin kaliteli ve uzun soluklu olmasini isteriz ..

Bazi arkadaşlar semihin l2-khadia sina göre l2darkice üzerine yorum yapmışlar khadia nin kapanma sebeblerini incelerseniz serverin kapatılmasını haklı bulacaksiniz ..

Ben 1200 dolara herhangi bir topliste birinci siradan reklam vermek yerine bu para ile ps3 laptop ceptelefonu veya 106 ekran bir plazma tv sine event yapmayi tercih edicem benim için reklamın ağababasida bu olur en azından değerli playerlarimizin hayatlarinda bizi anlatacaklari değerli bir hatırası olur diye düşünüyorum ..

Pach calışmamız sebebi ile serverimiz su anda kapalı ve ayrıca sadece gracia ile kalmayacagiz aldigimiz karar doğrultusunda gracia sürümünü tam olarak oturduğumuzda ikinci bir server acmayi düşünüyoruz ..

Eksiklerimiz mutlaka olacaktir bu eksiklerimizide siz değerli playerlar sayesinde giderecegimize inaniyorum .. Bazi arkadaşlarimiz gracia ve üst sürümleri için hernekadar oyunun cıvığını cıkarttıar yorumunda bulunsada ben en azından gelin deneyin diyorum mutlaka beğeneceksiniz denemeden gracia sürümlerini kötülemeyin ..

Ayrica serverimiz suanda login farklı game serveri farklı bir makineden çalısmaktadir .. Boss larin bu denli koruma altinda olmasinin sebebi ise az olan şeyin değerli olmasini saglamaktır pvp serverlarinda oldugu gibi boss lari her önüne gelen kesemeyecektir playerlarimiz haklari ve emekleri sayesinde bu takıları elde edeceklerdir ..

Servere renk katma amaci ile 5 adet karma boss daha ekleme kararı aldik yalnız bu bosslar özel alanlarda spawn olacaklar ve herkese acık olacak isteyen clan ve allience ler bosslarin spawn olduguna dair ekranlarinda görecekleri uyari yazisı ile gidip bosslari kesebildikleri gibi kendilerinden önce yada sonra gelen diğer playerlarlada alan icerisinde güzel pvp ler yapacaklarina inaniyoruz ..

Mob karakterler oluşturuyoruz bunlar zamanla açacaimiz party kasma alanında bulunacaktir ..Bu moblar party halinde olacaklardir bir bishop bir owerlord bir tank vs seklindeki bu party siz party kasma alanına girdikten 3 dakika sonra girişte spawn olacaktır..Bu moblar pk ve pvp özelliğine sahip olacaktir belkide pvp ve pk listin ilk siralarinda playerlar değilde serverin moblari olacaktir ne dersiniz hoş olmazmı ? Pk olan mob kesildiginde yine pk olan bir player in kesilme anındaki etkiyi gösterecek ve üzerlerinde yada cantalarinda bulunan itemler drop olacaktir .

Clientinizi mümkünse yeniden kurmanizi öneriyoruz en aızndan bundan once girdiginiz gracia serverlerina ait dosyalardan sisteminizi arındırmış olursunuz buda darkice girmenizi koalylaştırır.. Saygılarimızla ..

• tekrar aktifiz hayırlı günler.
  • selamlar loadera tılayınca anti chat guard hatası alıyorum nasıl çözebilirim???
  • hayirli uğurlu olsun.
  • bi giremedik şu servera!!!
  • Çok az kaldı arkadaşlar yeniden sistemi derledik ve eskisi gibi sadece l2.exe den oyuna giriş yapılcak ama çok az daha sabır istiyoruz sizlerden. Bu zamanı istememizin sebebi sizlerin daha kaliteli bir serverda oynayabilmeniz için arkadaşlar. Şimdiden anlayışına teşekkür ederiz.
  • Sevgili Arkadaşlar,

İlk olarak gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz. Artık serverimizin login sorunu kalmamışdır. Gece saat 03:00 da biten yoğun çalışmamızın sonucu sorun ortadan kalkmışdır. Artık tek yapmanız gereken şey l2darkice.com adresinden Download kısmından setup indirip "C:\\Program Files\Lineage II" klasörünü seçmeniz gerekiyor. Bu noktada tek dikkat etmeniz gereken husus "system" klasörü deil bir üst klasörü yani ana klasörü kurulum esnasında seçmeniz. Kurulum işlemi bittikden sonra masaüstündeki "L2DarKIce" ikonuna tıklayarak oyuna bağlanabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.

L2DarKIce Yönetim Takımı
  • Merhaba, gracia tam çalışıyor diyen serverlerin hiçbirinde çalışan bir gracia göremedim bu da onlardan değil di mi ? Bir de CT 2.3 clientte vesper craft nasıl oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 8 Haziran 2010; 10:05:46 >
  • ya beyler ben serverin sitesini bulamdım sun on mu server bi ayrdımcı olabilecek varmı?
  • bu server puuf galiba dostum arama boşa adresi

www.l2darkice.com idi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.