Şimdi Ara

Lineage 2 Darkice Online (Gracia Final)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ve hoşgeldiniz Lineage 2 Darkice sizlerle.

L2Darkice şimdiye kadar yapılmış türk ve yabancı serverlerin arasında yerini almak ve sizlere Lineage 2 dünyasında eğlenceli dakikalar yaşatmak amacı ile açılmıştır. Bizler siz Lineage 2 playerlerini en iyi şekilde ağırlamak için yaklaşık 8 aydır çalışıyoruz. Bu projeyi geliştirirken sizlerin istekleri doğrultusunda sizlere en iyi şekilde oyun deneyimini yaşatmayı amaçladık bunun içinde çevremizdeki Lineage 2 oynayan kişilerle iletişime geçerek ''Nasıl daha iyi bişeyler çıkartabiliriz?'' Sorusunu sorduk ve onlarında görüşlerini dinledik. Tabiki eksiklerimiz olacaktır fakat bunlarıda sizlerin görüş ve önerileriniz ile düzelteceğimize inanıyoruz.

Lineage 2 Darkice Server özellikleri:

- Gracia Final 2.3 Client
    - Rateler : 35x XP/SP, 75x Adena, 1x Drops, 1x S.Drop 45x P.Ex/SP
    - Anti-bot/Anti-hack programı.
    - Bütün Gracia Final Bölgeleri ve haritaları 100% çalışmaktadır.
    - Gm Shop ( Custom Shop- Weapon shop - Armor shop)
    - Npc Buffer
    - Bütün bufflar 1 saat olarak belirlenmiştir. Cov/Pow/Pof 20 dakikadır.
    - Tattolar eklidir ve Coin toplayarak sahip olabilirsiniz.
    - S-80 / S84 Armorları craft yaparak sahip olabilirsiniz.
    - S-80 / S84 Silahlarını ise coin toplayarak sahip olabilir yada craft edebilirsiniz.
    - Max enchant: +12 dir. Safe enchant ise +3 tür.
    - Buff slot Gracia Finalde olduğu gibi 30 slottur. Buff ve dance/songların slotları ayrıdır.
    - Bütün skiller Sorunsuz çalışmaktadır. 80 lvl ve 80 + lvl skillerini kitaplarını gm shoplardan alalrak kullanabilirsiniz.
    - Fortress - Kale savaşları sorunsuz çalışmaktadır. Kale savaslarini daha zevkli bir hale getirmek icin krallara guard sumon yetkisi tanımıstır kısacasi krallar 40 adet askeri isteği yere dikme yetkisine sahip olacaktir ayrica kale kristalinin oldugu oda girişlerine duvar cekilmiştir bu duvar 10 dakikalık bir zaman diliminde kırılacaktir burada amac krala bir şans daha tanımaktir ilerleyen zamanlarda kaleler dahada özellik kazanacaktir ..DARKİCE serverinde kaleler hak ettiği yeri alacaktir..
    - TvT sistemi çalışmaktadır.
    - Talisman sistemi çalışmaktadır.
    - Attribute sistemi çalışmaktadır.
    - Augmentation sistemi çalışmaktadır..
    - Zariche ve Akamanah sorunsuz çalışmaktadır.
    - Ayrıca üzerinde çalıştığımız özel moblar % 50 oranında bitmiştir.
    - Raid Bosslar'a görevlerini yaparak ulaşabilirsiniz. Ayrıca raid bosslar koruma altındadır Herhangi bir şekilde bossların yerlerine görevsiz girenlere bosslara saldırı yaptığı anda en yakın şehre ışınlanmaktadırlar.Burda yetkisini aşan GM yada ADMİN fark etmeden yada cristal ve evlilik gibi durumalrda bosslarin yanlarina cekilen butun charlar bosslara görevsiz gittiği icin ilk atak sırasında en yakın sehre geri cevrilecektir.
    - Sub Class Questsiz- Noblesse ise questle yapılcak şekilde ayarlanmıştır.
    - Darkice okulu adi altinda özel bir alan olusturuyoruz ilerleyen zaman diliminde bu bölge aktif edilecektir.Bu bölgede serverimize ait PARTY kasma alanı olacaktir burada oyuncular herhangi bir server mob u ile degil carakter moblari ile PARTY halinde savaşacaklardir bu şekilde playerlarin hem oyun bilgisini geliştirmek hemde PARTY halinde PVP yapmanın tadina varacagina inanmaktayiz.

Server Makinası Özellikleri

Login Server

İntel Quad Core Xeon 2.6 GHZ
    4 gb DDR3 Ram
    2x 150 GB SATA 2 HDD
    100 Mbps Bağlantı hızı. Sınırsız trafik.
    DDOS Koruması.

Game Server

Intel Core i7-920 Quadcore
    24 GB DDR3 RAM
    2 x 1500 GB SATA-II HDD
    100Mbit Bağlantı hızı Sınırsız trafik.
    DDOS Firewall Koruması

• Hayırlı olsun semih abi inşallah ilk khadia gibi olur haftaya sınavlar bitiyor damlıyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

Hayırlı olsun semih abi inşallah ilk khadia gibi olur haftaya sınavlar bitiyor damlıyorum hemen.

eyvallah saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Hayırlı olsun semih abi inşallah ilk khadia gibi olur haftaya sınavlar bitiyor damlıyorum hemen.

Semih abi işte oyunu bu elemandan alicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

quote:

eleman senin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 31 Mayıs 2010; 0:14:40 >

• oyunu kuramadım bir türlü setup ile kuruyorum sonra update yapıyorum başlat diyorum l2.exe 64 bit ile uyumlu değil başlatılamıyor diyor.yardım pls!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1016

oyunu kuramadım bir türlü setup ile kuruyorum sonra update yapıyorum başlat diyorum l2.exe 64 bit ile uyumlu değil başlatılamıyor diyor.yardım pls!!!
    Setup kurdukdan sonra masaüstüne iki tane ikon geliyor. Loader L2 ve Update L2 olmak üzere. Updaterdan gerekli dosyaları indirdikten sonra update kapatıp. "Loader L2" oyuna giriş yapıcaksınız. sorun olarak çalışmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seancarizma

Setup kurdukdan sonra masaüstüne iki tane ikon geliyor. Loader L2 ve Update L2 olmak üzere. Updaterdan gerekli dosyaları indirdikten sonra update kapatıp. "Loader L2" oyuna giriş yapıcaksınız. sorun olarak çalışmaktadır.

Alıntıları Göster
    update yaptım ama loadera tıklayınca hiç açılmıyor win7 64 bit kullanıyorum etkilermi ???
  • quote:

update yaptım ama loadera tıklayınca hiç açılmıyor win7 64 bit kullanıyorum etkilermi ???

Alıntıları Göster
    hayirli olsun semih inşallah 2. khadia gibi hüsranla sonuçlanmaz xD.
  • update dosyası hata veriyo ne denediysem olmadı galiba kimse yapamadı sitede online "0"
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eleman senin ...

Birşey derdimde havada kokusu var

• quote:

Orijinalden alıntı: engineering failure

quote:

quote:

quote:

quote:

eleman senin ...

Birşey derdimde havada kokusu var

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun. Elimde final var bi ara uğrarım c4'ten fırsat bulursam, başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elliuç

Öncelikle hayırlı olsun. Elimde final var bi ara uğrarım c4'ten fırsat bulursam, başarılar.

Alıntıları Göster
    uğrayabilirsen haber ver ben giremiyorum:)
  • quote:

uğrayabilirsen haber ver ben giremiyorum:)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Emeği geçip, göz nuru dökenlere teşekkürler.
    asasTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

asasTR

Alıntıları Göster
    Kapandımı birşeymi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

asasTR

Alıntıları Göster
    Başarılar Semih herşey gönlünce olsn ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

Başarılar Semih herşey gönlünce olsn ...

Alıntıları Göster
    giremiyorumki update de loader de çalışmıyo bide l2.exe 16 bit uygulam diye hata veriyor.
  • quote:

Merhaba ve hoşgeldiniz Lineage 2 Darkice sizlerle.

L2Darkice şimdiye kadar yapılmış türk ve yabancı serverlerin arasında yerini almak ve sizlere Lineage 2 dünyasında eğlenceli dakikalar yaşatmak amacı ile açılmıştır. Bizler siz Lineage 2 playerlerini en iyi şekilde ağırlamak için yaklaşık 8 aydır çalışıyoruz. Bu projeyi geliştirirken sizlerin istekleri doğrultusunda sizlere en iyi şekilde oyun deneyimini yaşatmayı amaçladık bunun içinde çevremizdeki Lineage 2 oynayan kişilerle iletişime geçerek ''Nasıl daha iyi bişeyler çıkartabiliriz?'' Sorusunu sorduk ve onlarında görüşlerini dinledik. Tabiki eksiklerimiz olacaktır fakat bunlarıda sizlerin görüş ve önerileriniz ile düzelteceğimize inanıyoruz.

Lineage 2 Darkice Server özellikleri:

- Gracia Final 2.3 Client
    - Rateler : 35x XP/SP, 75x Adena, 1x Drops, 1x S.Drop 45x P.Ex/SP
    - Anti-bot/Anti-hack programı.
    - Bütün Gracia Final Bölgeleri ve haritaları 100% çalışmaktadır.
    - Gm Shop ( Custom Shop- Weapon shop - Armor shop)
    - Npc Buffer
    - Bütün bufflar 1 saat olarak belirlenmiştir. Cov/Pow/Pof 20 dakikadır.
    - Tattolar eklidir ve Coin toplayarak sahip olabilirsiniz.
    - S-80 / S84 Armorları craft yaparak sahip olabilirsiniz.
    - S-80 / S84 Silahlarını ise coin toplayarak sahip olabilir yada craft edebilirsiniz.
    - Max enchant: +12 dir. Safe enchant ise +3 tür.
    - Buff slot Gracia Finalde olduğu gibi 30 slottur. Buff ve dance/songların slotları ayrıdır.
    - Bütün skiller Sorunsuz çalışmaktadır. 80 lvl ve 80 + lvl skillerini kitaplarını gm shoplardan alalrak kullanabilirsiniz.
    - Fortress - Kale savaşları sorunsuz çalışmaktadır. Kale savaslarini daha zevkli bir hale getirmek icin krallara guard sumon yetkisi tanımıstır kısacasi krallar 40 adet askeri isteği yere dikme yetkisine sahip olacaktir ayrica kale kristalinin oldugu oda girişlerine duvar cekilmiştir bu duvar 10 dakikalık bir zaman diliminde kırılacaktir burada amac krala bir şans daha tanımaktir ilerleyen zamanlarda kaleler dahada özellik kazanacaktir ..DARKİCE serverinde kaleler hak ettiği yeri alacaktir..
    - TvT sistemi çalışmaktadır.
    - Talisman sistemi çalışmaktadır.
    - Attribute sistemi çalışmaktadır.
    - Augmentation sistemi çalışmaktadır..
    - Zariche ve Akamanah sorunsuz çalışmaktadır.
    - Ayrıca üzerinde çalıştığımız özel moblar % 50 oranında bitmiştir.
    - Raid Bosslar'a görevlerini yaparak ulaşabilirsiniz. Ayrıca raid bosslar koruma altındadır Herhangi bir şekilde bossların yerlerine görevsiz girenlere bosslara saldırı yaptığı anda en yakın şehre ışınlanmaktadırlar.Burda yetkisini aşan GM yada ADMİN fark etmeden yada cristal ve evlilik gibi durumalrda bosslarin yanlarina cekilen butun charlar bosslara görevsiz gittiği icin ilk atak sırasında en yakın sehre geri cevrilecektir.
    - Sub Class Questsiz- Noblesse ise questle yapılcak şekilde ayarlanmıştır.
    - Darkice okulu adi altinda özel bir alan olusturuyoruz ilerleyen zaman diliminde bu bölge aktif edilecektir.Bu bölgede serverimize ait PARTY kasma alanı olacaktir burada oyuncular herhangi bir server mob u ile degil carakter moblari ile PARTY halinde savaşacaklardir bu şekilde playerlarin hem oyun bilgisini geliştirmek hemde PARTY halinde PVP yapmanın tadina varacagina inanmaktayiz.

Server Makinası Özellikleri

Login Server

İntel Quad Core Xeon 2.6 GHZ
    4 gb DDR3 Ram
    2x 150 GB SATA 2 HDD
    100 Mbps Bağlantı hızı. Sınırsız trafik.
    DDOS Koruması.

Game Server

Intel Core i7-920 Quadcore
    24 GB DDR3 RAM
    2 x 1500 GB SATA-II HDD
    100Mbit Bağlantı hızı Sınırsız trafik.
    DDOS Firewall Koruması

+1
    hayırlı olsun oynamaya deger =)

• bi girebilsek oynuycazda server sahibide yok piyasada cvp alamıyorum.
  • quote:

bi girebilsek oynuycazda server sahibide yok piyasada cvp alamıyorum.
    Arkadaslar L2DarkIce login sorunu üzerine bakıma alınmıştır. Kısa süre içerisinde siz degerli LineAge2 oyuncularına acılacaktır.

Saygılarımızla L2DArkIce Team...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.