BEYLER EXTREMEDE BÜYÜK BİR CLAN KURACAM NİYETİM TURKLERİ BİR ARAYA GETİRMEK KATILMAK İSTEYEN NİCK YAZSIN LÜTFEN BİRARAYA GELELİM
ya bu oyun un amacını birinis anlatın bana yaw
eğer fazla kişi toplaya bilirsen bende girerim
toplarım
extreme titanda olursa bende katılırım clana
twinssoul
Kastien kuracam titan ın cılkı çıktı
Titan Server Nick: Ikhnaton Prophet level 42
walla ben tempest we stariste oynuorm ne o öyle kastiende de titanda da 1 günde level 30 oluyosun be
Beyler Kastiende bu amaçla kurulmuş bi sürü klan var. hatta ben de birine üyeyim. Sorun şu ki Lider benim kadar Online değil.
Böyle bişey imkansız gibi bişey ; çünkü klandaki kişi sayısı limitli. bir de çok yüksek lvl olman lazım. arka olamazsan millete herkes terkeder. Ama şöyle olur ; sen bir klan kurarsın ben de bir tane kurarım yakın isimler olur. birlikte lvl5 yaparız ikisini de sonra Alliance clan oluruz bak o zaman olur. Ben her gün hiç olmazsa 4-5 saat oynuyorum.
Karakterler Sorcereress (76) ... Bu karakterin ismi farklı ;) BufferTR (72) SpellHowlerTR (68) BishopTR (62)
1-Siteye gir. 2-Register kısmına gir ve Register. 3-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla. 4-Forum için hesabın hazır. 5-Ana sayfada GAMECP'ye tıkla. 6-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla. 7-Ana sayfada Patch'e tıkla ve indirdiğin peogramı çalıştır. 8-Biraz Next'e tıkla. O gerekli herşeyi yükler ama biraz uzun sürer. 9-Oyuna gir beni bul. :) 10-beni bulmak için çift tırnak hemen peşine yukarıdaki isimlerden
biri, bi boşluk ve mesaj hehe örneğin : "BishopTR merhaba
Beni bulursanız hiç üşenmeden Her türlü BİLGİ yardımı yaparım. Eğer
sizinle gelinmesi gereken bi görevse gelirim; boş yere teklif
etmeyin. Kesinlikle Para istemeyin! Düşük level iken gidip millete
bulaşıp sonra beni dövdüler, gel intikam al demeyin. Bi tavsiye : A veya S grade olmadan ENC işine girmeyin müsrifliktir.
c3.bnb.gr(greekserver)
Yunanlarla olan savasimizda bizi yanliz birakmayin
diger c3 yorumlarini okursaniz bilgi sahibi olabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme