Şimdi Ara

Lineage 2 ilk tecrübeler - unutamadıklarınız... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İplemem ama arkadaş haklı :) Konu sapıtmış biraz saygı
  • onlar da bi tecrübe arkadaşlar... arkadaş sormuş yardım etmek istedim hem de herkes benim gibi uğraşıp denemeden faydalanır dedim. ama freya-high five clientinden bi b*k olmaz. herkes dagger classı pvp yaparken hide basıp kaçıyolar onla mı uğraşıcaz? interlude desen bufflar fazla olsa denge-tad yok, 24-26 olsa overlord classı güçlü kaçıyo... bende l2gold.se serverini bekleyenlerdenim c4 gibisi yok bence ama tabi herkesin kendi zevki...
  • yaa konu sapti ama smdi bktim orda eski tecrubeler yani ustadlar :D sorim dedim ne blim yanii sormak sucmu daggerciyi onceden cok oynamiodum yani nadir bktim guclu ilk acisim sayilir.. hem o hide knusu biz onu cozduk zehir gbi bise atioz msela kanatma adam gorunmez olunca gecio bnce pvpde en iisi interlude ve alti ama no custom flan olcak adam interludeye ble vesper flan koyuya yaa ne o

ozman bnde bi animi anlatim msela oyuna basladigim zmanlarda buff almayi flan bilmiok yaa tbi giderdim buffcuya sekli guzel olanlari alirdim derdim kırmızı olan kesin gucludur flan en fzla dancem olurdu flan aaahhhh eziklik :D
  • tecrübelerden birçok şey anlaşılabilir, tabiki konu biraz sapmış kusura bakmasınlar... ben de bir zamanlar skillerin hepsinden birer lvl alır bırakırdım silahın atakları 20-30 değişiyo nolcak 20-30 az vursam diye tipine göre silah seçerdim o zamanlar daha zevkliydi bu oyun
  • tm tm dha bise sormucam ahaa zten daggerciyide yvas yvas kapmaya basladim yaa sario saolun hepiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixus61

sna sorunmu oldu smdi bu ?

heya sorun oldu :D ne sorunu dostum burası bi forum ve belirli kuralları var off topic değil kafana göre yazasın
  • dur daa yeni yeni alisik daa :D
  • Bu oyunu 5 yıldan uzun süre oynadım artık pek oynamıyorum...Epey tecrubeliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

gatekeeper pahalı diye gludinden girana yürüyerek giderdik

en babasıda budur ya c2 veya c3 tu ilk tp olusum d grade item alcaktim arkadasa fiyatını sordum giranda su fiyat ogrendim neyse tp olduktan sonra invertorye bir bakarsın buyuk hayal kırıklıgı az sovmedim :D
  • L2 tr vardı private serveri.
    Albay diye bir GM vardı.
    kısa bir süre orda oynadım. pek bi tenhaydı ortalık.
    başladığım haritadan bir harita yukarı çıkmıştım. Teleportu zor bulduydum sora sora....
    yeni haritaya geçtiğimde şaşırdıydım. çok büyük bi haritaydı.
    oyunun grafikleri de çok iyiydi.
    haritanın bir tarafından diğer tarafına yürüye yürüye gittim. yarım saat mi 45 dakika mı sürdü bilmiyom :)
    geri dönmenin de nasıl olduğunu bilmiyordum :P
    bataklık bir yere geldim, çok yüksek ağaçlar, karanlık loş bir yer içinde canavarlar var
    valla gerçekten korkmuştum, kafede etrafıma bakım insanları görünce sakinleştiydim :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.