Şimdi Ara

Lineage 2 ilk tecrübeler - unutamadıklarınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan 7 sene falan önceydi sanırım daha oyunun ilk versiyonu c1, oyun baya buglıydı kıyıda köşede charlar takılıp duruyordu, herkez gibi bizde noob şampiyonlarıyız tabi talking island da kuzenle dolaşırken charı ağacın dibinde takılı kaldı, ışınlanma falanda bilmiyoruz tabi o zamanın aklıyla çareyi kuzenimi kesmekte bulduk(çok zekiyiz tabi) charlar daha lvl 2 veya 3, 5 dakkada kuzenimi kesmekle uğraştıktan sonra nihayet dahiyane fikrimizi gerçekleştirmiştik. derken malumunuz ben kırmızıya büründüm, herhalde yeni bir özellik kazandım falan derken köye koştuğumda guardların ve playerların beni linç etmesiyle anladımki ırkdaşını kesmek iyi birşey değil. PK lık ilede ilk tanışmam böyle oldu

• l2ye yeni başladım ilk defa tw ye giricez pek bilgimiz yok forumdan ordan burdan okuduklarımızla giriştik :D ufak bi clanımız var neyse 1 kalenin bayragını aldık tabi bilmiyorum bayrağın kaleden dışarı kurulması gerektiğini hadi beyler dedim kendi kalemize götürüyoruz :D bütün arkadaşları diondan girana yürütttüm :D:D bi kaç gün sonra izlediğim bi videoda görünce ögrendim tabi :D
  • ohoo bende macera cok bizde takılıp birbirimizi kesmiştik... falan... ama en acayibi ilk c2 ye baslamisiz :D orc actik neyse orc villagede kasiyoz 15 lvl olduk bizden baska kasan yok :s sıkılmaya basladik bi adam teleportu gösterdi gludine gittik ordan gludioya varya nasıl sevindik bi baktik bi sürü kasan var...:D sonra elf villagedeki o pixler dedim kucucuk bi skil atim zaten bi kere vuruluyomus sonra sictimiz yere kadar kovlayip oldurdu bizi :D :D :D bide elfin 20 questi zormus 1 ay yapmaya calistim cok kalabalik moblar yok 5 kisi gidiyoz olmuyo sonra 35 oldum öle yaptim questi :D:D:D sonra bigün gludiodayiz bi tane orc gelip skil patlatiyo yildizlar cikiyo... herkez banada yap banada yap diyodu :D lan ilk b grade avadon setimi almak icin 2 yil oynadim pehhh... ne zor oyundu... eskisi gibi tadi kalmadi... ben low rate basladim 2x di neler yasadim neler adamin biri bigün + basma yolu buldum diyo nasil diyom? adam party at bana dedi attim silahi yere at al 5 kere dedi okey dedim denicem... attim aladim atttim aldim atttim aldim bi baktim silah partyden adama gitmis...ulen d grade silah icin aglicaktim az daha ilk kazigimida öle yedim adam kapattti bi daha online olmadi... nerde c2- c3 nasıl özlüyom

• gatekeeper pahalı diye gludinden girana yürüyerek giderdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

gatekeeper pahalı diye gludinden girana yürüyerek giderdik

:D az küfür yemedi o gkler ey gidi :D
  • Başladığım server mid rate idi. 30x veya 50 x tam hatırlamıyorum. İlk oynadığımda rateden haberim bile yoktu :) kendi kendime dedim ne çabuk level atlıyorum :) gremlin kestim ilerledim.Yürüyerek villageye gittim(gremlin ilerisi). Kimseyi bulamadım.40 a kadar nasıl olsa free ışınlanmak gez toz hiç kimse yok :) gezdim tozdum soe bitti napacam kendimi öldürdüm :)) nerden alınıyor bilmiyordum. Bir çantamı açtım baktım para iyice birikmiş. Ne ara o kadar kestim. Neyse ki townlarda weapon shop gördüm koşa koşa gittim aldım güzelcene giyindim. Geldim kasmaya bu ne her vuruşunda ıskalıyor. O da ne penalty yemişim haberim yok :) Daha sonra bir kişi gördüm moba saldırırken silahı parlıyor duruyor. Meğerse SS almalıymışım :) Öyle böyle derken giran denen şehri buldum. O herkes burada ne yapıyor. Hemen party istedim sağolsunlar aldılar kastılar 65 falan yaptılar 15 - 30 dk içinde. Toiye çekip kastılar. Bunuda unutmayayım 50 veya 60 olmuşum ben hala 1.class görevini yapmamışım :) Anlıyacağınız çok zor günler geçirdim l2 de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

Başladığım server mid rate idi. 30x veya 50 x tam hatırlamıyorum. İlk oynadığımda rateden haberim bile yoktu :) kendi kendime dedim ne çabuk level atlıyorum :) gremlin kestim ilerledim.Yürüyerek villageye gittim(gremlin ilerisi). Kimseyi bulamadım.40 a kadar nasıl olsa free ışınlanmak gez toz hiç kimse yok :) gezdim tozdum soe bitti napacam kendimi öldürdüm :)) nerden alınıyor bilmiyordum. Bir çantamı açtım baktım para iyice birikmiş. Ne ara o kadar kestim. Neyse ki townlarda weapon shop gördüm koşa koşa gittim aldım güzelcene giyindim. Geldim kasmaya bu ne her vuruşunda ıskalıyor. O da ne penalty yemişim haberim yok :) Daha sonra bir kişi gördüm moba saldırırken silahı parlıyor duruyor. Meğerse SS almalıymışım :) Öyle böyle derken giran denen şehri buldum. O herkes burada ne yapıyor. Hemen party istedim sağolsunlar aldılar kastılar 65 falan yaptılar 15 - 30 dk içinde. Toiye çekip kastılar. Bunuda unutmayayım 50 veya 60 olmuşum ben hala 1.class görevini yapmamışım :) Anlıyacağınız çok zor günler geçirdim l2 de :)

Toi dedinde toi 10 a gidip ne kasmıştık öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GM Azak -- 18 Ağustos 2012; 19:16:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

Başladığım server mid rate idi. 30x veya 50 x tam hatırlamıyorum. İlk oynadığımda rateden haberim bile yoktu :) kendi kendime dedim ne çabuk level atlıyorum :) gremlin kestim ilerledim.Yürüyerek villageye gittim(gremlin ilerisi). Kimseyi bulamadım.40 a kadar nasıl olsa free ışınlanmak gez toz hiç kimse yok :) gezdim tozdum soe bitti napacam kendimi öldürdüm :)) nerden alınıyor bilmiyordum. Bir çantamı açtım baktım para iyice birikmiş. Ne ara o kadar kestim. Neyse ki townlarda weapon shop gördüm koşa koşa gittim aldım güzelcene giyindim. Geldim kasmaya bu ne her vuruşunda ıskalıyor. O da ne penalty yemişim haberim yok :) Daha sonra bir kişi gördüm moba saldırırken silahı parlıyor duruyor. Meğerse SS almalıymışım :) Öyle böyle derken giran denen şehri buldum. O herkes burada ne yapıyor. Hemen party istedim sağolsunlar aldılar kastılar 65 falan yaptılar 15 - 30 dk içinde. Toiye çekip kastılar. Bunuda unutmayayım 50 veya 60 olmuşum ben hala 1.class görevini yapmamışım :) Anlıyacağınız çok zor günler geçirdim l2 de :)

1. class ı bizde yapmamıştık 40 a kadar üstüne ss yi lvl 35 de bulduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 29 Ağustos 2012; 23:18:58 >

• ilk başladığımda 1 hafta talkingte köpek kestiğimi hatırlıyorum e tabi quest nedir gatekeeper nerdedir bilmiyorduk
  • habu forum da hic daggerciler hakkinda konu yoktu bende bi yenilik yapim dedim bna bole daagerciyi iyi bilen biri anlatsin yaa bn h5 oynuom oyunun en guclusu daggerci itroll adamin adi tm bnde itemleri sattim buyucu oynucaktim vazgectim flan ondan item yok adam bna 6k vurdu arkadan 1kez de deil yni bnse ona arkadan en fzla 1k bide su bluff hakkinda bilgi verin bna max +15 bluffta bnimki 15 adamlarin attigi nerdeyse hepsi islio bnimki islemio biraz ii hic kotu olmaz yni üstadlar :D
  • seninkisi skillin normal vurdugu damage dagger skillerinin cogunda ya half-kill yada lethal ozelligi oluyor onlarda 5-6k vurur tabi skillerine tutturma bas ve daggercilar 3 farklı turde:
    human dagger: kosu hızıyla ve atk. speediyle meshur sabirli oynarim kacarim gerektiginde geri donerim dersen bu class
    elf dagger: ben olmeyim mutlaka öldürürüm sonucta daggerci diyorsan bu classin evasion skillerine arti bas
    dark elf dagger: de-buff atiyim bana vurduklarinda stun yesinler zaten critimde iyi diyorsan bu class
    secim senin bol sans =)
  • wlla captan bunlari bizde bilioz yaa ama tam dogru soledin haa :D sn freya flan oynuonmu oynuosan l2 gang var bk guzel sv gel snde :D ama smdi elalem normalden asiri fzla vuruo yaa bnde byaga bi dusus var dyeleri flan tekrar dnedim yok dyeler dogru str-8 con+4 dex+4 yptım yni herkes ole ypıo evasion flan icin zten daggerin asil amaci o :D ynede bnim bilmek istedigim nasi dha ii vurabilirim bu charda yaa ozet :D anlat cekinme :D

• attribute denen olay geldikten sonra -8 str ile vuramaman doğal +5 str dene bi bakıyım :)
    interludeden geçtin sanırım -8 str orda bişe değiştirmiyodu ilk geçenlerin çoğu senin yaptığın hatayı yapar
  • iyi de abi smdi daggerci full active skill vuruo yani bunda str nin yarari olurmu ynede sni dinlicem bkalim :D deney 1 :D interlude oynamayan yoktur zten yaa
  • iyi de abi smdi daggerci full active skill vuruo yani bunda str nin yarari olurmu ynede sni dinlicem bkalim :D deney 1 :D interlude oynamayan yoktur zten yaa bildigin baska bise varmi bu arada bn elfim defim flan iide vurmuo :D
  • str +5 con -5 dark elf tavsiye ederim çok vurmak istersen
    skill + ları olarak olympiad dışı biraz daha iyi vurıyım dersen +Duel bas olympiadda daha iyi vurıyım diyosan silahın attributesinden bas işim gücüm yoktu bi aralar herşeyi denedim ben... oly dışında attributeni 0 tutarak +duel basarak daha iyi vurabilirsin çünkü resist bufflar derken çoğu kişinin attribute defansı senin atağından (150) daha iyi olur dene dene sor
  • bende anı çok bir tane daha yazıveriyim :)
    40 lvl olmuşuz 2 kişi oynuyoruz abim ile birlikte.Mobları artık mavi görüyoruz e artık kasmıyor bizi.Gel de bul yeni yer :) map olayını bilmiyorduk.Tek tek deniyoruz artık.Bir vuruyoruz kaçıyoruz.Kırmızı görünen mobları bilmiyorduk baya yüksek olduğunu :)Neyse 10-15 dakika kaçıyoruz mob. Peşimizi bırakmıyor en sonunda kendimizi öldürdük :)) anladık ki kırmızı görünen moblara dokunmayacakmışız :)
  • dark elfte ise yrar diosun yni oyy oyy okdarda skile arti bastik hay amk yaa :D bu arada bildiginiz bole guzel bi sv varmi yaa szin no custom interlude yda freya flanda olur ?
  • l2-turkiye.tr.gg
    Türkiyenin Lineage2 Portalı - L2BossResimleri
    http://l2-turkiye.tr.gg/L2BossResimleri.htm
    buda bana oyunu yıllar once ogreten komsumuz mesut abinin yıllar onceki sitesi l2 chronicle :D

• Konunun için etmişsiniz arkadaş başka yermi yoktu bunları sorup cevaplıcak ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.