Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

geçende revenge de donate olan ve bu forum da olan arkadaşlar var adı önemli değil baş harfi arjix :D
    adam pvp yapıodu bi baktım tak silence anam bi tane daha cancel yuh dedim oha dedim başka da bişi demedim

multi subclass vardır :) dark avanger da cansel ve silence yok, warsa bile ben hiçbir yerde göremedim....
  • tavuk misali yatıyorum bu saatte...ama herkesi burda gördüm konuyla alakasız olucak,topic kirliliği olursa ,temizleriz icabinda...

hepinize iyi geceler ...yahuu açın artık şu serveri gerekirse oynarken test ederiz..alışığız test serverlarına...kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 5 Ekim 2006; 23:24:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

geçende revenge de donate olan ve bu forum da olan arkadaşlar var adı önemli değil baş harfi arjix :D
    adam pvp yapıodu bi baktım tak silence anam bi tane daha cancel yuh dedim oha dedim başka da bişi demedim

multi subclass vardır :) dark avanger da cansel ve silence yok, warsa bile ben hiçbir yerde göremedim....

yok ya multi değil ya bizzat şahit oldum skilli deniyodu sorun turana ya iste karşılığında cancel gibi bişiler yazıyodu denedi cancel zaten silenceyi biliyodu
  • kiz bende gelmek isterim bu server a ama benim kufur ve benzeri terbiyesizliklere karsi asiri alerjim var ama yok ole seyler olmaz diosaniz yeni serverimiz hayirli olsun demi kiz erdem ^^ kiz bu erica yi biraktim server gitti goruyomusun dayanamadi yokluuma ^^
  • quote:

quote:

quote:

yok ya multi değil ya bizzat şahit oldum skilli deniyodu sorun turana ya iste karşılığında cancel gibi bişiler yazıyodu denedi cancel zaten silenceyi biliyodu

skllern adını öğrensene bi.....

• pm atcam sana öğrenip yollicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz bende gelmek isterim bu server a ama benim kufur ve benzeri terbiyesizliklere karsi asiri alerjim var ama yok ole seyler olmaz diosaniz yeni serverimiz hayirli olsun demi kiz erdem ^^ kiz bu erica yi biraktim server gitti goruyomusun dayanamadi yokluuma ^^

bende sabirsizlaniyorum acicaz.. yarin gidem server ownerinin yanina ne olmus osn durum ne ogrenem :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz bende gelmek isterim bu server a ama benim kufur ve benzeri terbiyesizliklere karsi asiri alerjim var ama yok ole seyler olmaz diosaniz yeni serverimiz hayirli olsun demi kiz erdem ^^ kiz bu erica yi biraktim server gitti goruyomusun dayanamadi yokluuma ^^

Ben varken bu serverda pek küfür olayı olmaz eğer olursa bana söğlersin ben banı atarım ikinci seferde olursa direk ip ban
  • Orjinalden alıntı: XApAcHex

doru dark avangerde 3rd skilli olarak cancel var stun atiyo adama öyle kaldı aklimda adam bayıldı gibi bufflarida gidiyor ama silence yok
  • Arkadaşlar Cuma oldu :) Owner den bi haber yokmu hala ???? En azından SS falan gösterseniz :P Ayrıca biz beta serverda oynamaya alışkın kişileriz Server Tester olmak isterim. Zaten deli gibi boş zamanım war hiçbir serverda da oynamıyorum en azından sizler iin bişey yapmış olurum......Test aşamasında yapılan herşey wipe ile sıfırlanır sorun da olmaz :) en azından TesT aşamasındayken Bugları bulur size rapor ederiz server açılmadan fixlersiniz bugları. Genede siz bilirsiniz. Ancak Beta Tester olmak isteyen mutlaka vardır. Bence bu potansiyeli değerlendirin :)
  • quote:

Arkadaşlar Cuma oldu :) Owner den bi haber yokmu hala ???? En azından SS falan gösterseniz :P Ayrıca biz beta serverda oynamaya alışkın kişileriz Server Tester olmak isterim. Zaten deli gibi boş zamanım war hiçbir serverda da oynamıyorum en azından sizler iin bişey yapmış olurum......Test aşamasında yapılan herşey wipe ile sıfırlanır sorun da olmaz :) en azından TesT aşamasındayken Bugları bulur size rapor ederiz server açılmadan fixlersiniz bugları. Genede siz bilirsiniz. Ancak Beta Tester olmak isteyen mutlaka vardır. Bence bu potansiyeli değerlendirin :)

beni de seç beni de seç....ben de test ederim kankaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus
    bir soru devil isle deki kasalardan(treasure .....) direk olarak adena dusecekmi dusecekse ne kadar bir adena düsecek

orda kasalar olacakmi ?
  • bugun gidicem yaa ownerin yanina bakicam neler olmus. necrocum buyuk ihtimal olur orda kasalar olmasada senin icin koyariz :)))))))
  • valla iyi olur o kasalar olursa para derdimiz kalmaz çünkü tanesinden 400k ile 11kk arasında adena düşüyorduda
  • quote:

quote:

sanirim bahsettiginiz sey bu (silence)

lineage 2 off server ::D
    Shield Slam

lineage 2 off server ::D
    Physical Mirror digeri de bu olmali ama bu cancel degil debuff tarzinda bu skill bazi bufflarindan oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallian -- 6 Ekim 2006; 15:00:14 >

• arkadaslar abimle konustum :) sever en gec persembe gunu acilcak tabe suan yasadigimiz gibi bir akisilik cikmassa...
  • WAY ANAM WAY TA PERŞEMBEYE
  • AXAXAX adrenalin yükselio :D
  • perşembeye kim öle kim kpsss ye hazırlana :D
  • Perşembe günü ne ki ! ben çıkmaz ayın son perşembesi olmadığına dua ediyom. Şaka maka ama yine iyisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.