Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse SoaD (hatırladm bu arada seni) yeni bi server yeni insanlar yen ibi ortam ve yeni clanlar. Dediğim gibi eski ortam olsun ancak küfür olmasın isterim hepsi bu. Zaten artık oyunu daha iyi bilyoruz bi çoğumuz ve herhangi bi küfür olayında Eğer küfür eden benim clanımdan biri olursa bizzat ben ilgilenirim, Aynı şekilde sizlerin de aynı özeni göstereceğinizden adım gibi eminim.

Dediğim gibi küfür olayını önlediğimiz anda hiçbir sorun kalmaz serverda.....Hele bi açılsın herşey rayına girer....Artık sabırsızlanmaya başlıyorum (ben ve bütün clan arkadaşlarım)
  • ben şahsen türklerle oynamayı ösledim ya
  • yaw kufur olayı yasak filan tamam ama necronunda dediği gibi ib.elik yapanlar olursa bende kufur ederim yani o gelcek seni o anki zevkinden mahrum bırakacak ve sen kuyruğunu kıstırıp gidiceksin bana ters

ve sırf zevk olsun die lvli dusuk adam kesenlerede kılım soliim
  • inşallah küfür olayı olmas zaten biz kasarken herkes kascak :D
  • erayım korkma seni keseni yaşatmayız.... baaarırsın gene hooot - keeesshh- gezgiiinn yetişin die biz geliriz hemen :) kestırtmem seni kimseye
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

ben şahsen türklerle oynamayı ösledim ya

bende o yüzden simdi mynette batak king oynuyorum bu serveri bekliyom dört gözle hiç bir serverde oynamiyorumda
  • valla giriyom eliteye etraf yunan dolu giriyom worlde yunandan başka kimse yoq özledim ya türkçe konuşmayı
  • sagolasin valla cok duygulandiim su anki duygulariimi sadece
    bunlarla ifade edebilirim

eski gunler aklima geldi ne guzelde yardimlaşma içindeydik

kimseyi kestirmemeye calişirdik 2 dakkada 5-6 kişi toi 14 e isinlanirdi yardim için offff of erica nerdesin bea nie kodun bizi buralarda tek başimiza

(msj keshberfoya )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 5 Ekim 2006; 22:23:34 >

• eraycım canımsın benim biliyosun.... bende çok özledim erica daki günlerimizi. Yeni serverımız bi gelsi ericadan daha sağlam olucaz işallah. Ben eski clan arkadaşlarıma ve ericadaki tüm tanıdıklarıma haber vermeye başladım bile. Eğer benim eski clandakiler bi toplanırsa ericadaki ekiple birlikte ciddi bi güç oluruz serverda :)
  • ilk siegeye hangi kalede başlayacaksınız

birde sunu ekleyim madem güçlü klaniniz var

help me please give me giran castle
  • Bir kale alana bir kale bedava promosyonunda size heine kalsini veriyom artık gmleri kendinize bağlarsınız
  • Siegeler heralde 10-15 gün sonra başlar server açıldıktan sonra çünkü eğer server 40x felan olursa 10 güne oooooooo 70+ charm yaparsın hemde full item bile yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 5 Ekim 2006; 23:01:06 >
  • 40x ilk hafta felan. O kadar da ümitlenmeyin :D. lol

Siege ler bakalım en erken 1 ay sonra. Ama fikrimi sorarsanız aralıktan önce olmaz.
  • oooooo o zmna kadar full buffer bilem kasarsın
  • arkadaşlar bilen var mı bilmiyom ama paylaşmak istedim dark avangerin 3. class skilllerinde çıkan skillerden ikisini söylemek istiyorum SİLENCE VE CANCEL
  • 40x okadarda deil arkadaşlar. Turksauronun dediği gibi ümitlenmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

arkadaşlar bilen var mı bilmiyom ama paylaşmak istedim dark avangerin 3. class skilllerinde çıkan skillerden ikisini söylemek istiyorum SİLENCE VE CANCEL

ben dark avanger da Silence ve Cansel göremedim. Bu bilgiyi aldığın kaynağın linkini yazarmisin lütfen merak ettim .
  • geçende revenge de donate olan ve bu forum da olan arkadaşlar var adı önemli değil baş harfi arjix :D
    adam pvp yapıodu bi baktım tak silence anam bi tane daha cancel yuh dedim oha dedim başka da bişi demedim
  • Ummadığın taş baş yarar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.