Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dye ler kesin olcak. Bu şart. O zaman c3 kurardım bööle cp yok dye yok. Yok ta yok :D Hepsi olcak.
  • turksauron hiç biri buff şeklinde olmasın
  • hem dye olsun hem tattoo ama ya tatttolar çalışmassa çünkü hep öyle oldu
  • olsun hepsi yaa kime ne zararı var
  • ben resolveyi takıpta casting speed imin arttığını hatırlıyom
  • olsun dye ler 100kk ya satılsın ama
  • yok 1 milyar olsun
  • cevap vermeyin şuna zemin hazırlamayın daha fazla...takılsın kendi kendine...tutn biraz kendinizi lütfen..
  • valla yaw bişi yazmiim diorum ama millet sohbete tutuşmuş zaten yakında banlanacak fazla uzatıp topici kirletmeye gerek yok

edit : haha ben bunu yazarken banlanış bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 4 Ekim 2006; 23:45:03 >
  • Tum gm arkadaslara Basarilar dilerim Omrunuz uzun duzeniniz daimi olsun
  • Ben ciddi anlamda bazı laflardan dolayı daha server açılmadan serverdan soğudum. Bunun da tek nedeni "yenikent" ibaresidir... Kimse kusura bakmasın ama sanırım gene izmitli arkadaşlar açıyolar serverı ve olacakları şimdiden görebiliyorum.....Emin olun arkadaşlar servera başlarsam ciddi anlamda ön yargılı başlarım.

Bu arada turksauron; eski klan arkadaşımsın vs. beni hatırlamıyosun am sorun da diil. MP_HP -CP potları hakkındaki düşüncelerimizi sormuşun GM shop la ilgili düşüncelerimizi sormuşun kişisel düşüncem olarak;
    1- CP pot olmasın PvP ler bitmek bilmiyo

2- HP potlar buff modunda olmasın ( bir kerede doldurmasın, HP nin dolması zaman alsın)
    3- MP potlar olsun ve en hızlı nasıl dolacaksa o şekilde olsun. MP pot kullanmayan Char yok.
    4- GM shopta tüm quest itemleri satılsın derim. Prof of blood v.s dahil.
    5- Tatoo ve Dye birlikte kullanılabilir. Yeterki 2 si deçalışır vaziyette olsun.
    6- Cloak olsun mümkünse.
    7- Gereksiz Helmetları koymazsan çok güzel olur :) 3-5 tane helmet kullanılıyo topu temeli 100 lerce helmet var oyunda :) aradığımız helmet i bulmak baya bi zor olabiliyo :)
    8- çok ütopik bi öneri ama GM shop hiçbir yerde olmasın komutla açılsın :P
    9- itemler ve adena yere düşmesin direk inventory ye gelsin, böylede yerde gereksiz item olmayacak ve lag oluşmayacaktır.
    10- Push the Cat(ya da adı her neyse) koymayı düşünmüyosunuz, kabul peki Skller otomatik gelicek ya lvl atlıcaz ya .learn , /skill , .skill gibi bi komut satırı yazıcaksınız. Push the cat olmıcaksa skller de otomatik gelmesin derim. Herkez gitsin master ından skllerini alsın derim. SP ler de bi işe yaramış olur :) sadece Clan lvl yükseltmek için kullanmamış oluruz.
    11- NPC Buffer a HP - CP - MP Restore gibi bi secenek koyabilirseniz çok makbule geçer. Malum buff aldıktan sonra HP nin dolmasını beklemek insanı kanser edebiliyo.
    Soru:
    1-Unstuck komutunun süresi hakkında nasıl bir uygulama düşünüyosunuz ??? Ancak gene haddim olmayarak kendi düşüncemi söliim 10 ila 15 saniye arasında olursa gereksiz yere ESC Scrll a adena harcamamış oluruz. Ki 10-15 saniye PvP den kaçmak için yeterli bi süre deyil, o arada en az 1 crt. damage alinir ve unstuck iptal olur. Genede sizler bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 5 Ekim 2006; 1:17:18 >

• 9,maddeye şiddetle katılmakla beraber
    bu serverde savasçılarmi yoksa magelermi güçlü olacak gibi bir soru soracam herkes bilir bazı serverde mageler bazılarinda ise savascilar güçlü yapılmış oluyor ? acaba sizinkide hangisi güçlü olacak sekilde yapıldı ?
  • quote:

Ben ciddi anlamda bazı laflardan dolayı daha server açılmadan serverdan soğudum. Bunun da tek nedeni "yenikent" ibaresidir... Kimse kusura bakmasın ama sanırım gene izmitli arkadaşlar açıyolar serverı ve olacakları şimdiden görebiliyorum.....Emin olun arkadaşlar servera başlarsam ciddi anlamda ön yargılı başlarım.

siz rahat olun herkesin zevk alacagi bir server olucak. kimse on yargi yapmaniza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 5 Ekim 2006; 13:01:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

Ben ciddi anlamda bazı laflardan dolayı daha server açılmadan serverdan soğudum. Bunun da tek nedeni "yenikent" ibaresidir... Kimse kusura bakmasın ama sanırım gene izmitli arkadaşlar açıyolar serverı ve olacakları şimdiden görebiliyorum.....Emin olun arkadaşlar servera başlarsam ciddi anlamda ön yargılı başlarım.

Bu arada turksauron; eski klan arkadaşımsın vs. beni hatırlamıyosun am sorun da diil. MP_HP -CP potları hakkındaki düşüncelerimizi sormuşun GM shop la ilgili düşüncelerimizi sormuşun kişisel düşüncem olarak;
    1- CP pot olmasın PvP ler bitmek bilmiyo

2- HP potlar buff modunda olmasın ( bir kerede doldurmasın, HP nin dolması zaman alsın)
    3- MP potlar olsun ve en hızlı nasıl dolacaksa o şekilde olsun. MP pot kullanmayan Char yok.
    4- GM shopta tüm quest itemleri satılsın derim. Prof of blood v.s dahil.
    5- Tatoo ve Dye birlikte kullanılabilir. Yeterki 2 si deçalışır vaziyette olsun.
    6- Cloak olsun mümkünse.
    7- Gereksiz Helmetları koymazsan çok güzel olur :) 3-5 tane helmet kullanılıyo topu temeli 100 lerce helmet var oyunda :) aradığımız helmet i bulmak baya bi zor olabiliyo :)
    8- çok ütopik bi öneri ama GM shop hiçbir yerde olmasın komutla açılsın :P
    9- itemler ve adena yere düşmesin direk inventory ye gelsin, böylede yerde gereksiz item olmayacak ve lag oluşmayacaktır.
    10- Push the Cat(ya da adı her neyse) koymayı düşünmüyosunuz, kabul peki Skller otomatik gelicek ya lvl atlıcaz ya .learn , /skill , .skill gibi bi komut satırı yazıcaksınız. Push the cat olmıcaksa skller de otomatik gelmesin derim. Herkez gitsin master ından skllerini alsın derim. SP ler de bi işe yaramış olur :) sadece Clan lvl yükseltmek için kullanmamış oluruz.
    11- NPC Buffer a HP - CP - MP Restore gibi bi secenek koyabilirseniz çok makbule geçer. Malum buff aldıktan sonra HP nin dolmasını beklemek insanı kanser edebiliyo.
    Soru:
    1-Unstuck komutunun süresi hakkında nasıl bir uygulama düşünüyosunuz ??? Ancak gene haddim olmayarak kendi düşüncemi söliim 10 ila 15 saniye arasında olursa gereksiz yere ESC Scrll a adena harcamamış oluruz. Ki 10-15 saniye PvP den kaçmak için yeterli bi süre deyil, o arada en az 1 crt. damage alinir ve unstuck iptal olur. Genede sizler bilirsiniz.

Seni unutmak mümkün mü :D Nerden çıkardın yavf unuttuğumu??? Newage deki olayların olmayacağını sana garanti ediyorum. Yenikentliler kurmuyor server ı. Bi tane yenikentten arkadaş var ahmet. İzmirden bi arkadaş var. 2 abi kardeş istanbuldan. Bi de hobby de gmlik yapmış bi arkadaş var o da istanbuldandı sanırsammm. İnan bana gm yardımı yok. Aşırı güçlü donate itemleri yok. Eğer olursa saniye beklemem ayrılırım team den. Ama söyleyim şu an çok profesyonel çalışıyosss.

Gecikmelerden ötürü özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 5 Ekim 2006; 15:53:05 >

• quote:

Sana gel başla demiyorum ama yenikentin nesi var? Sadece sosyeteye karşı olduğu için mi bukadar ön yargılısın? Bence yenikentliler newagein zewkli olmasına sağlamıştır. Sosyetede ise playerların arkasında Gm ler olmuştur. yenikent işte bu olaya karşı çıktı.
  • yenikenttekilere laf atanlar düzgün olsa sen ister gel ister gelme yenikentten nerdeyse her servere 50den fazla pleyer var ki yenikent bir mahalle laf atan arkadaşlar dönsün bi aynaya bakarak herkese yorum yapsın
  • bir kaç defa daha sordum ama gene soruyorum serveri açmayı düsündügünüz bir tarih varmi ?
    veya kesin olarak ne zaman açılacak ?
  • Tam bir tarih yok. Yeni bir server alındı. Bugün yarın elimize geçecek. Bendeki kodları oraya aktarcam. 3-4 gün daha test edicez. Açıcaz server ı. Dediğim gibi az kaldı. Sabır.
  • yeni server makinasinin gelmesini bekliyorus arkadaslar acicaz biraz daha sabir lutfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Sana gel başla demiyorum ama yenikentin nesi var? Sadece sosyeteye karşı olduğu için mi bukadar ön yargılısın? Bence yenikentliler newagein zewkli olmasına sağlamıştır. Sosyetede ise playerların arkasında Gm ler olmuştur. yenikent işte bu olaya karşı çıktı.

Yenikent e direk bi karşı çıkma olayım yok. New Age de yenikent ve dier tüm clanlar arasındaki sürtüşmeleri hatırlamanızı isterim. Sosyete ya da başka bi Cafe ile ilgili değil. Benim tek korkum eski küfürleşmeler ve sürtüşmeler olacağı yönündedir. Tarih tekerrür etmesin de......

quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

yenikenttekilere laf atanlar düzgün olsa sen ister gel ister gelme yenikentten nerdeyse her servere 50den fazla pleyer var ki yenikent bir mahalle laf atan arkadaşlar dönsün bi aynaya bakarak herkese yorum yapsın

Ayrıca Yenikent ne kadar büyük bi mahalle ya da mekan olsuğu açıkçası pek umrumda olan bi konu deyil İstanbul Bakırköylüyüm ve nüfusu İzmitten fazla. Benim tek endişen daha önce yaşadıklarımızın yaşanacak olması ki şu anda bile yaşanmaya başlandı.....

Olmasından korktuğum 3 şey.
    Yenikent'li arkadaşlar Clan kuracak ki en doğal şeydir. Sorunlar ondan sonra başlıyo.
    1- Yenikent'li clanından herhangi biriyle düzgün bir PvP dahi yapmış olsan Clan gelip sana 10 kişi ile dalacak
    2- Yenikent'li herhangi birine PK yaparsan yiyeceğin küfürlerin haddi hesabı olmuyo....
    3- Oyun haram olabiliyo çünkü ne hikmetse arkadaşlar ciddi anlamda KİN tutuyolar ve bunun bi oyun olduğunu unutabiliyolar.

şimdi yenikent ya da başka bi yere karşı cidden bi alıp veremediğim yok sadece daha önce yaşadığım sorunları tekrar yaşamak istemiyorum hepsi bu bunu da server açılmadan anlamak imkansız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.