Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lan salak msn be
  • PARDON ADMIN BEN SILINDI ZANNETİM BİR SAYFA GERİ ALINMIŞ SO SORRY
  • LoL
  • harbi seni bakırköye yollamak lazım sen yani anaokulu mezunusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 4 Ekim 2006; 22:34:48 >
  • sen ne mezunusun arkadaşım
  • senden daha çok tahsilli olduğum kesin de isterse ilkokul mezunu oliimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 4 Ekim 2006; 22:37:41 >
  • xapachex hangi bolum?
  • Sanane mühendisliği
  • ADMIN oyundamı ona bir kaç lafım var

• salak burası oyun sitesimi git mario oyna sen ben 15 sene önce oynuyodum o oyunları ama senin zeka sseviyen ona da yetmez
  • AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• sanane adminden olum allah allah ya
  • streeet fighter
  • ben şah sen lineage2 oynuyodum haaa sen ne oynuyodun????
  • sen ne anlarsın l2 den allahım ya burda ahkam kesiyon in lan aşağı kapışalım
  • streeet fighter haaa
  • arkadaslar oncelikle bu topc bole gereksiz konusmalariniz yusunden kirletiginiz icin ikinizide kınıyorum .azcık bos biraktik olana bak. ayrica crazy boyle bir yerde dogru duzgun konusmayi ogren. ayrica kimse benim kardeslierime kufur edemez bunu da bil hem serverde senin gibiler olcaksa hic olmasin daha iyi

pathci de server sitesi acilinca download edebilirsiniz .

ayrica fistan nerdesin bole konusmalara izin veriyorsun????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 4 Ekim 2006; 22:50:40 >
  • adam resmen dayaklık ya söylediği laflara bak açık açık küfür etti ya
    bu adamla aynı serverde oynanmas ki burda boşuna böyle temiz bir oyun oynayalım diye konuşuyorus forum sitesinde admine küfür eden adam pvp de yenene oyunda gm ye de küfür eder

• Burası sohbet yeri değil allah allah yaaa. Adamlar ettiler içine topicin. Yok mu sizin msn iniz gidin orda chatleşin fantazi mi yapıyonuz forumlarda.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.