Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne bolum surda azcık gır gır olsun dedik a.q. alın topicğinizi başınıza çalın
  • crazy41 napiyorsun ya ben bu topicde bugune kadar bu şekilde konuşan adam görmedim ya bu nasıl bir ahlak ya
  • biz adamı karşımısa alıp konuşuyoz adam bizle gır gır yapıyo allahım ya
  • sanane bence cook güzel bir konuşma a salak evladım gır gır olsun die yazdım lan a salak
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

adam resmen dayaklık ya söylediği laflara bak açık açık küfür etti ya
    bu adamla aynı serverde oynanmas ki burda boşuna böyle temiz bir oyun oynayalım diye konuşuyorus forum sitesinde admine küfür eden adam pvp de yenene oyunda gm ye de küfür eder

gm ye ve etraftakileri srahatsız edicek agir sozler kullanirsa suresiz ban ayrica yeni char acip en bastan kasip ondanda ayni seyi yapmasi durumdada ip ban yiycektir ...

• Hadi canım hadi. Başka topic e. Aç kendine bi topic orda saçmala. Hatta aç kendine yeni bi forum phpbb den orda saçmala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

crazy41 napiyorsun ya ben bu topicde bugune kadar bu şekilde konuşan adam görmedim ya bu nasıl bir ahlak ya

salak mısın die sormuyorm ewet salaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Hadi canım hadi. Başka topic e. Aç kendine bi topic orda saçmala. Hatta aç kendine yeni bi forum phpbb den orda saçmala.

bi bunlara burada böyle konuşturuyon nerdesin FİSTAN sauron yanlış anlama sana değildi seni desteklediğimden alıntı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 4 Ekim 2006; 23:03:46 >
  • turksauron nbr yaaa
  • Yaş 13 tü dimi crazy. Yanlış hatırlamıyosam. 14 e bastın mı???
  • fistan sen mısın lan admın akıllı ol alırım admınlığını

• çık git başka topice beeee
  • EWET
  • Arkadaşlar Şikayet Et butonunu kullanalım lütfen.
  • nerde yazıyo ya bulamadım
  • noldu yaaaa turksauron msne girermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Dyeler var. Tattoo da koyayım mı? Şu an gm shop u yapıyom. Varsa isteğiniz koyayım. :D

bence sadece tatoo lar olsun cunku serverda mana pot bulunduu icn dye larda mage ler daha avantajli kaliyor.hep Men den dusuruyolar
  • turk sauron bütün herşey olsun tatoo mana heal oki
  • Bence de zaten mp poti var adam heala verecek mp poti bide buff gibi olmassa hepten mageler avantajlı olacak
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.