Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yaşmı yaşın kaç başın kaç yanımda korkuna abi diyon burda gelince yok şöyle yok böle
  • bence quest li pek ii olmaz çünkü server ın rate i yüksek 7x olsa questler yapılabilir ama kimse 35x server da quest le uğraşmak istemez lvl atlamak warken( kimse spoiler açmaz görevi en az 3 saat sürüyo o da daha önceden biliyorsan)
  • allah allah yenikent te görürsün merak etme ben ceyhun bu arada mertcan değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Bence pus the cat pek iyi olmaz. java serverada benzemeyelim server aççaz derken. Ama questle yapılması daha iyi olur derim. zewklide olur hem

soad inan bence çok severim quest yapmasini ama sadece lvl 19 questlerini (yani ilk class degişim questlerini)

lvl 35-37-39 questlerini eger bir kişi bile ben zevkle yaparim diyecek olursa satilmazsin yapilsin ama sanmiyorum 1 kişinini bile çikacagini genede karar sizi bu arada serverin ne zaman açilcak ?
    fazla boş zamanım kalmadıda ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Ekim 2006; 21:04:29 >
  • Bilmiyorum artık kimsin kim deilsin ben seni tanımıyom. Sadece mertcan diye biliyorum onuda bil
  • Ben ceyhun sarı saçlı görürsen tanırsın merak etme siz 8 deyken biz 7 ydik
  • Tmm keine problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Bence pus the cat pek iyi olmaz. java serverada benzemeyelim server aççaz derken. Ama questle yapılması daha iyi olur derim. zewklide olur hem

soad inan bence çok severim quest yapmasini ama sadece lvl 19 questlerini (yani ilk class degişim questlerini)

lvl 35-37-39 questlerini eger bir kişi bile ben zevkle yaparim diyecek olursa satilmazsin yapilsin ama sanmiyorum 1 kişinini bile çikacagini genede karar sizi bu arada serverin ne zaman açilcak ?
    fazla boş zamanım kalmadıda ondan soruyorum

Gün sayıyoruz biz de. Az kaldı az. Şu dağın arkasında :D

• dağın eteğinde miyiz yoksa uzaktan parmakla mı gösteriyoz bide ssite ne olcak
  • BEN GELDİM:D
  • tamam yakında diyorsanız az kalmıstır umarım ben kpss ye çalışmaya başladıgımda server açılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Ekim 2006; 21:20:16 >
  • arkadaşım topicte boşuna yorum yapma hadi cnm hadi
  • ahahaha
  • yaw gmler bi bakın yaw ne biçim server bu yaw
  • xapachex nerdesin
  • sanane allah allah
  • hehe
  • çık git şu TOPİCten ya
  • turksauron hani bu server off ya biz nerden bulacaz bu systemi felan buarada tattoo koydun mu _? :D
    site mi olcak yoksa hani localhostlar mı olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 4 Ekim 2006; 22:21:01 >
  • turksauron xapachex doğru soyluyooooo nerden bulcaz biz bu serverin system dos. hemde heep off mu olcak yaw
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.