Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sana tavsiye hem avatarını değiştir hemde imzanı bence ço kötü olmuş
  • bende begenmemistim zate ama avatarimi degistirmem :)
  • Ben sana avatarını değiştir demedim ki ben Apache e dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Ben sana avatarını değiştir demedim ki ben Apache e dedim

ben yanlis anlamisim :D:D:D

• Biraz öyle oldu kardeşim. msnde yoksun bişiler yazıyom cvp yok neden acaba. bi sorunmu var?
  • sıkıldım msnden ama gircem simdi :=))
  • offff ya.extreme revenge gibi yabancı serverlarda +25 likler savasmaktan bıktım.işallah şöyle güzel bir server olurda bizde doya doya EŞİT ŞARTLARDA l2 oynarız.

bişi sormak istiyorum. all in one demişsiniz donate olarak. peki bunu normal playerlar elde edebilirmi?mesala orj. deki gibi bi çeşit sub. göreviyle?birde birşey rica ediyorum. belki zor olucak ama ilerde ihtiyaç gereği mecburen silah donate açarsanız lütfen ama lütfen abartı item yapmayın.mesela +25 baium gibi veya +25 arcana acumen gibi....

bence max enc. +16 olmalı
  • ahanda gene sorular benden.... 1-2 de küçük öneri....

sorular :P
    1- Bug taraması yaparken fixlediğiniz buglardan dolayı kick ya da bi ceza yicekmiyiz ( uzun suredir l2 oynayan bü çok oyuncu bi çok bugu bilir ve bunu dener o yüzden bi ekip kurup bug araması yaptırabilirsiniz ne de olsa hepimiz insanız ve gözünüzden kaçan bug lar olabilir.)

2- Sub class lar multi mi olucak yoksa Safe mi ? ( yani TH yiz diyelim PrP ve Overlord sub larını aldığımızda bütün sklleri aynı anda kullanabilecekmiyiz yoksa Neysek o mu olacaz... Human görünümünde bi Overlord gibi mesela )(umarım anlatabilmişimdir)

3- Hero için gereken itemleri serverın ilk günlerindne söylerseniz çok makbule geçer çünkü gereksiz item die kırabilme olasılığımız var :)

4- Ench rate ini zorlaştırmaktansa Ench scroolları pahallı yapmak daha mantıklı değilmi ? en azından oranlar biraz daha yüksek olamaz mı :)

5- S grade itemler (arcana- draconic- imperial ) direk mi satılacak yoksa onlar da mamon da mı olacak ???

6- Siege olayını nasıl yapmayı planlıyosunuz ?????
    Öneriler :P

1- Hero olayını PvP point ile yapmayın derim. İnfinity de Event ler PvP point ile oluyo ve bi çok adam clan arkadaşlarını doğrayarak event kazanıyo ve bunu onlemenin bi yolu olduğunu zannetmiyorum. En basiti tenha bi köşede 10 kadar arkadaşımı ve 1000 kadar REs Scrll ile en az 1000 point yapabilirim :)

2- PvP eventi düzenlemek cidden kasabiliyo eminmisiniz arkadaşlar :)

3- valakas- antharas - baium gibi Boss lara Gate Keeper yolu ile gidebilecekmiyiz yoksa NPC lerle mi boğusucaz.... Malum Antharas a gitmek için bütün DVC yi katletmek gerekiyo :)

4- SA itemleri mamon da satılması mantıklı ancak kalkıpta 3000-5000 tane Rune istemeyin :)

5- NPc buffer olması iyi olur ancak NPC Song ve NPC Dance da hiç fena olmaz :P:P:P:P

bitti :P

• quote:

Orjinalden alıntı: donny.x

offff ya.extreme revenge gibi yabancı serverlarda +25 likler savasmaktan bıktım.işallah şöyle güzel bir server olurda bizde doya doya EŞİT ŞARTLARDA l2 oynarız.

bişi sormak istiyorum. all in one demişsiniz donate olarak. peki bunu normal playerlar elde edebilirmi?mesala orj. deki gibi bi çeşit sub. göreviyle?birde birşey rica ediyorum. belki zor olucak ama ilerde ihtiyaç gereği mecburen silah donate açarsanız lütfen ama lütfen abartı item yapmayın.mesela +25 baium gibi veya +25 arcana acumen gibi....

ARkadasim ben 1klik server ara sıra down odlugu zaman %75 ihtimalli +25 basilabilen servera gittim inan cekilmiyor suan 3klik server olsa giderim tabi tek degil 3k itemslerle dmgleri dusunemiyorum 5 adam valakas keseriz tabi o zamanda ona dfsi olur valakasin off be erica nerdesin

• quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Biraz sabır arkadaşlar. Açıcazz server ı ben de sabırsızlanıyorum

Bu arada max enchant ve enchant rate ayarları şunlar.

// Maximum enchant
    MaxEnchant=25
    // Blessed enchant rates: armor, weapon, magic weapon
    Enchant00=100.00, 100.00, 100.00
    Enchant01=100.00, 100.00, 100.00
    Enchant02=100.00, 100.00, 100.00
    Enchant03=85.51, 84.01, 80.98
    Enchant04=80.68, 78.68, 74.64
    Enchant05=75.85, 73.35, 68.30
    Enchant06=71.02, 68.02, 61.96
    Enchant07=66.19, 62.69, 55.62
    Enchant08=61.36, 57.36, 49.28
    Enchant09=56.53, 52.03, 42.94
    Enchant10=51.70, 46.70, 36.60
    Enchant11=46.87, 41.37, 30.26
    Enchant12=42.04, 36.04, 23.92
    Enchant13=37.21, 30.71, 17.58
    Enchant14=32.38, 25.38, 11.24
    Enchant15=15.02, 12.00, 10.00
    Enchant16=13.05, 10.72, 9.09
    Enchant17=11.55, 9.68, 8.33
    Enchant18=10.35, 8.83, 7.69
    Enchant19=9.38, 8.11, 7.14
    Enchant20=8.58, 7.50, 6.67
    Enchant21=7.90, 6.98, 6.25
    Enchant22=7.32, 6.52, 5.88
    Enchant23=6.82, 6.12, 5.56
    Enchant24=6.39, 5.77, 5.26
    Enchant25=6.00, 5.46, 5.00

Tabii sizin istekleriniz doğrultusunda değişiklikler yapabilirim.

ench rate ler super olmus elinize saglik. fazlasi kotu olurdu zaten. birde exp i x20 yapsaniz cok daha super olur walla

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

ahanda gene sorular benden.... 1-2 de küçük öneri....

1- Bug taraması yaparken fixlediğiniz buglardan dolayı kick ya da bi ceza yicekmiyiz ( uzun suredir l2 oynayan bü çok oyuncu bi çok bugu bilir ve bunu dener o yüzden bi ekip kurup bug araması yaptırabilirsiniz ne de olsa hepimiz insanız ve gözünüzden kaçan bug lar olabilir.)

2- Sub class lar multi mi olucak yoksa Safe mi ? ( yani TH yiz diyelim PrP ve Overlord sub larını aldığımızda bütün sklleri aynı anda kullanabilecekmiyiz yoksa Neysek o mu olacaz... Human görünümünde bi Overlord gibi mesela )(umarım anlatabilmişimdir)

3- Hero için gereken itemleri serverın ilk günlerindne söylerseniz çok makbule geçer çünkü gereksiz item die kırabilme olasılığımız var :)

4- Ench rate ini zorlaştırmaktansa Ench scroolları pahallı yapmak daha mantıklı değilmi ? en azından oranlar biraz daha yüksek olamaz mı :)

5- S grade itemler (arcana- draconic- imperial ) direk mi satılacak yoksa onlar da mamon da mı olacak ???

1- Hero olayını PvP point ile yapmayın derim. İnfinity de Event ler PvP point ile oluyo ve bi çok adam clan arkadaşlarını doğrayarak event kazanıyo ve bunu onlemenin bi yolu olduğunu zannetmiyorum. En basiti tenha bi köşede 10 kadar arkadaşımı ve 1000 kadar REs Scrll ile en az 1000 point yapabilirim :)

3- valakas- antharas - baium gibi Boss lara Gate Keeper yolu ile gidebilecekmiyiz yoksa NPC lerle mi boğusucaz.... Malum Antharas a gitmek için bütün DVC yi katletmek gerekiyo :)

4- SA itemleri mamon da satılması mantıklı ancak kalkıpta 3000-5000 tane Rune istemeyin :)

5- NPc buffer olması iyi olur ancak NPC Song ve NPC Dance da hiç fena olmaz :P:P:P:P

1-elbette bug taramasi yaptircaz rahat olun :)
    2-iki classında skillerini ayni anda kullanmak cok mantıksız olur.cnku bir paladinin bishop sub classini yaptigini var sayarsak o zaman o paladini kimse indiremez:)
    3-hero olmak icin gereken itemlerleri soylaces tabikide ayrcia oyun icinde ki book oof hero kitabindada hero icin ne gerektigini oıgrenebiliirsiniz.
    4-o develooperin bilcegegi is :)
    5-direk satılcak yada cesitli malzeme ler ile mammondan alabilceksiniz belli degil .
    6-:)

oneriler icin sagol :) pvp point dedigim GM lerin gosetiminde colisiumda dusenlenen yarislamalarda GM nin belirledigi pvp ponintini gecen yarismaci. zaten bu yarismaci hero olmuycak. pvp yi kazandiginda boss kesmekten kutulcak yana baium-anakim gibi bosslardan dusen hero tokenlerden 10 tane kazancak.

• quote:

offff ya.extreme revenge gibi yabancı serverlarda +25 likler savasmaktan bıktım.işallah şöyle güzel bir server olurda bizde doya doya EŞİT ŞARTLARDA l2 oynarız.

ilerde donate acarsak max enchantin +16 olacagindan emin olabilirsin cunku bizde esit sartlartda zayıf olaninda guclu olaninda zevk almasini istiyoruz :) all in one bufferlere normal bir palyer sahip olmasi zor ama ugrasirsan neden olmasin :)

• quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

quote:

ilerde donate acarsak max enchantin +16 olacagindan emin olabilirsin cunku bizde esit sartlartda zayıf olaninda guclu olaninda zevk almasini istiyoruz :) all in one bufferlere normal bir palyer sahip olmasi zor ama ugrasirsan neden olmasin :)

süper:)

• Nie bu forum da bana bi takıklık var anlamıyom bana yorum yapma kardeşim ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

ahanda gene sorular benden.... 1-2 de küçük öneri....

1- Yoo hayır. Ban olayı olmaz. Ama bug ile elde ettiklerin geri alınır. Misal + item yaptın bu bug la. Biz de bu item i alır, yerine bug catcher koyarız. Veya lvl düşürürüz. Bazen bug ı fix lemede güçlük çekiyoruz. O zaman fixlenene kadar bu bug ı kullananlara uyarı item i koyarız. Eğer bu bug ı kullanmaya devam ederse banlarız.

2- Şu an için cevap veremicem çünkü elimdeki server paketinin o kısmına bakmadım. Ama incelicem kodları veya denerim boş bi zamanımda.

3- Şu an için belirlemedik ama zaten sınırlı sayıda item düşecek. Yani lag yapmasın diye gereksiz itemlerden kurtulcaz. Zaten hero itemleri yüksek lvl bosslarda olucaktır. Sen o boss u kesecek lvl e gelene kadar açıklama yapılır. Yine de charcoal-coal felan bunları atmayın. Pet için lazım olcak.

4- Değil. Rateler yükseltilebilir. Hele bi oyuna başlayalım. Gelen tepkilere göre ve oyunda gördüğüm yüksek enchantlı itemlere göre değişiklik yapabilirim.

5- S grade ler mamonda. Ve adena ile alınmayacak. Ancient Adena ile alıncak.

6- Siege olayı 2 haftada bir diye düşündüm ama bu sadece benim görüşüm. Diğer gmlerle konuşup kararlaştıracaz.

1- Hero olayı için hero book taki itemler ile bir adet event token gerekiyo. Event token yapılcak olan pvplerde verilcek. Bütün hepsini topladığında tekrar dakon a marş marş :D

2- Eh gülü seven dikenine katlanır. Siege de kasıyo. Server makinamız da iyi. Sorun olcağını sanmıyorum.

3- Şimdi böyle kolaylıklar sağlaya sağlaya oyun o kadar can sıkar ki. Bazı şeylere de yorulun dimi. Antharas a gitceeniz yani boru değil oraya gitmek için zaten bu tür şeyleri göze alırsınız. Üstelik oyunun tadı orda. Yoksa orası yolgeçen hanına döner.

4- SA itemler için alphabets ler - biraz da para iyi olur diye düşündüm. Yine de gm arkadaşlarımla bu konuyu görüşmem gerek.

5- NPC Song Dance felan bi ara uğraştım da bi türlü çıkamadım işin içinden. Aklımda bi fikir daha var. Belki onu kullanarak ekleyebilirim npcbuffer a song dance felan. Server açıldıktan sonra ona bakarım.

Third Class larda bi sorun çıktı o yüzden biraz daha uğraşmam gerekecek. Heralde siz 70 lvl e gelene kadar ben de bitiririm onu.

• peki tüm itemler giran da mı olcak ??????????
  • Arkadaşlar bu cp posion heal posion gibi buff şeklinde miydi yoksa mana gibi tek seferde cp yi mi arttırıyodu. Ben ikincisini yaptım da. Acep yanlış mı oldu???

quote:

peki tüm itemler giran da mı olcak ??????????

Heine iyi mi?? :D
  • heine süper aynı şekide hardins bu şehirler boşuna durcak yoksa buff şeklinde cp olmasın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 4 Ekim 2006; 17:14:56 >
  • bakın saaaayın ve pek muhterem gm arkadaşlarım bu enchant olayı çok kıl ya 4 te patlayablr ne demek yaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 4 Ekim 2006; 17:29:43 >
  • çok severim uğraşmayı yeterki siz all in one buff olayını bizimde alabiliceğimiz şekilde yapın. mesela revenge de sub görevini bitirdim vede üstüne noblesse oldum bilen bilir ne kadar zor olduğunu
    quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

quote:

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.