Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN KONUYA HAKİM OLAMADİM DAHA DOĞRUSU OKUMADIM DİĞER PMLERi...BU BAHSETTİĞİNİZ MW-L2 Mİ ??

lineage 2 off server ::D
  • bu legend of lineage kardesim bu farkli bir server ve sali veya carsamba gunu 1 hafta lik teste gircek herkes test etcek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 8 Ekim 2006; 13:58:50 >
  • Ok neyse beni ilgilendirmiyor....ßen L2-MWi 4gözle bekliyorum hadi by.
  • o zaman buaray yazı yazma arkdasimm... onu bekliyceksen bekle .
  • lud4acris nedir abi son durum ???? kesin tarihimiz belli mi ????
  • abicim owner yane abim sunucu pazartesi gelcel dedi sonra dosaylari aktiririz sali en gec carsamba aksam saatlerinde pathci koycam buarya aksilik cikmassa :D
  • LuD4cRis aman gözünü sevey,m bana orjinalden update yap host dosyasindan gireceksin demeyin de
  • ßu dediğiniz serverin sitesi belli mi ? girelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

LuD4cRis aman gözünü sevey,m bana orjinalden update yap host dosyasindan gireceksin demeyin de

yok yaa ole bisey koycam patchi alacan yukleyecen sonra dalacan oyuna :) host most yok :) ayrica serverin sunucusu ile ugrasmaktan siteyi en sona biraktik haberiniz olaa en yakın zamanda siteninde linkini vercezz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

LuD4cRis aman gözünü sevey,m bana orjinalden update yap host dosyasindan gireceksin demeyin de

yok yaa ole bisey koycam patchi alacan yukleyecen sonra dalacan oyuna :) host most yok :) ayrica serverin sunucusu ile ugrasmaktan siteyi en sona biraktik haberiniz olaa en yakın zamanda siteninde linkini vercezz

hadi hayirlisi kardeş,
    bu arada mix.gen.tr icin yazdıklarım sizede geçerli :D öleeee işte biz biraz nazlıyız :D
  • lud4cris site ne bakkalım patch nirden inecek ki hmn dalacaz yawwww
  • site ccarsambaya bitmezzse ben pathci buraya upload edecem burdan indirceksiniz :) acclarinizi da acicaz bir sekilde:d
  • zaten mühim olan accler partchi her türlü msn den felan atarız :D
  • sever acilsin onlar kolay iss :D
  • hadi bakalım ama en yakın zamanda şu siteyi söyle....şu 3serverada bakcam bakalım hangisi daha iddiali
  • burası :P
  • lud4cris kardes ben oyunu c:/programfiles/lineageII kalsöründe kullanmıyorum.... Partc i yazarken lütfen exrtact olayını değiştirmeye izin tanıyın yoksa benim için olaylar bayaaa bi yaş olacak.....

Ayrıca siteyi biran ewel yapın derim :) ACC alımı, server durumu vs. bi de forum koyarsınız burayı daha fazla kirletmemiş oluruz.....
  • server sitesi yapim asamasinda ayrica forumda koyucaz :) ben pathc isinden pek anlamam onu turksaorona soleycen
  • Açılsında bende bi denerim bi bakarım ortama ,
    Vergi no mu felan istemeye kalkma yoksa gelmekten vazgeçerim.
    Buda yeni moda
    T.c. kimlik no ,( Vergi no , buda benden olsun v.sv.s ) Bu ne yaaa hiç gülesimde yoktuuuuuuuu Cep tel.no da vereyimmi
    açık adres felan

Türk server i olarak ben '' LuD4cRis '' arkadaşımızın server ını denicem gelcek varsa kasarız beraber

''keshberfo '' Sen sorulara devam et iyi soru soruyorsun sıkıştır birazdaha

Neyse sizlere kolay gelsin arkadaşlar ..............

• quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Açılsında bende bi denerim bi bakarım ortama ,
    Vergi no mu felan istemeye kalkma yoksa gelmekten vazgeçerim.
    Buda yeni moda
    T.c. kimlik no ,( Vergi no , buda benden olsun v.sv.s ) Bu ne yaaa hiç gülesimde yoktuuuuuuuu Cep tel.no da vereyimmi
    açık adres felan

Türk server i olarak ben '' LuD4cRis '' arkadaşımızın server ını denicem gelcek varsa kasarız beraber

''keshberfo '' Sen sorulara devam et iyi soru soruyorsun sıkıştır birazdaha

Neyse sizlere kolay gelsin arkadaşlar ..............

ole bir sacmlaik yok yaa .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.