Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

server sitesi yapim asamasinda ayrica forumda koyucaz :) ben pathc isinden pek anlamam onu turksaorona soleycen

işimiz ona kaldıysa hapı yuttuk desene :P:P:P
  • hehe :))))))))) off abim isleri yavas yapiyor yane server adminin vede biz gm teamin hic bir sucu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: McBaDBoYs

hadi bakalım ama en yakın zamanda şu siteyi söyle....şu 3serverada bakcam bakalım hangisi daha iddiali

Katiliyorum Kanka!
  • cok az kaldi :))))))))) acilcak acilcak ::D

[Bu Kez Pek bi afiLi yaLnızlık.. ALdatan Bi kadın kadar Dusman!.. Agzı Bozuk ustelik Birakmiyoor Acitmadan]
  • Walla server açılmassa owner suçlu der isem yalan olur. Hepsi ilk aldığımız sunucunun sahibinin suçu
  • bende bi oneri yapmak istedim su sub class gorewle olsun ole daha zevkli oluyo o bosslari falan beklemek hemde o bosslari kesmek icin yardimlasma dayanisma iyi oluyor iyi calismalar simdiden bende bekliorum !
  • ooooofffff cnm sıkılıyo ya nerde bu server ya bekle bekle :D elite de sıktı türk yoq bişi yoq hadi biras çabuk lütfen ağlıcam bak
  • ßu serverlarin açılacağı felan yok...ßen en iyisi girim yine orjinal servera ayda yilda bi merak ettik onuda burnumuzdan getirdiler..
  • aslında arkadaşım kimsenin burnundan gelen bişey yok.... Ortada fol ve yumurta var ancak bunları bir araya gtiren insanlar ellerindne geleni yapsalar da sorun çıkabliyo.... Sadece GM arkadaşlar fazla hevesli davranım çok erken bi zamanda açıklama yaptılar... Herşey halledilir Server işleri biter sunucu çalıştırılır aradan 1 bilemedin 2 gün geçer , tanıdıklarını çaarırsın 2-3 saat test edersin ve ından sonra L2OFF server açılmıştır, sitesi bu falanı şu patch i bu gelin oynayın kardeşim dersin millet de hiç beklemez dumur olur gelir oynar.... Arkadaşlar haberi vermekte baya bi erken davranınca herkez bi suçlama bi bilmemne içine girdi....Kimsenin kimseyi bi server geç açılıyo diye suçlamaya hakkı yok... Server kurmak o kadar ucuz bi iş diil.... Adamlar iişin içine para katıyo, kim çıkarıp cebindne para verecek ??? alın çocuklar siz bi tarafınızı yırttınız server kurdunuz bi dünya para harcadınız benimde yardımım olsun.... bunu hanginiz diceksiniz ???? CEvap veriim mi arkadaşlar HİÇ BİRİNİZ ( ben dahil) karşılığında mutlaka bişey isticez.... Biraz anlayışlı olun .....

Dip Not : iftar yaklaşıyo sinirlerim gergin kimse kusura bakmasın bütün laflarım ortaya....

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

aslında arkadaşım kimsenin burnundan gelen bişey yok.... Ortada fol ve yumurta var ancak bunları bir araya gtiren insanlar ellerindne geleni yapsalar da sorun çıkabliyo.... Sadece GM arkadaşlar fazla hevesli davranım çok erken bi zamanda açıklama yaptılar... Herşey halledilir Server işleri biter sunucu çalıştırılır aradan 1 bilemedin 2 gün geçer , tanıdıklarını çaarırsın 2-3 saat test edersin ve ından sonra L2OFF server açılmıştır, sitesi bu falanı şu patch i bu gelin oynayın kardeşim dersin millet de hiç beklemez dumur olur gelir oynar.... Arkadaşlar haberi vermekte baya bi erken davranınca herkez bi suçlama bi bilmemne içine girdi....Kimsenin kimseyi bi server geç açılıyo diye suçlamaya hakkı yok... Server kurmak o kadar ucuz bi iş diil.... Adamlar iişin içine para katıyo, kim çıkarıp cebindne para verecek ??? alın çocuklar siz bi tarafınızı yırttınız server kurdunuz bi dünya para harcadınız benimde yardımım olsun.... bunu hanginiz diceksiniz ???? CEvap veriim mi arkadaşlar HİÇ BİRİNİZ ( ben dahil) karşılığında mutlaka bişey isticez.... Biraz anlayışlı olun .....

Dip Not : iftar yaklaşıyo sinirlerim gergin kimse kusura bakmasın bütün laflarım ortaya....

• quote:

ßu serverlarin açılacağı felan yok...ßen en iyisi girim yine orjinal servera ayda yilda bi merak ettik onuda burnumuzdan getirdiler..

quote:

Ok neyse beni ilgilendirmiyor....ßen L2-MWi 4gözle bekliyorum hadi by.

yanlıs forumdasın

• bencede .. necro sana katılıyorum. :D
  • bide su vote vermeyi otomatik yapin ole cok rahat oluyo ben anneme ogretirim hep vote basar ben okulda yokken :D

• bügün çarsamba inşallah açılacak bügün
    okuldan gelince patch i burda bulursam direk dalacam servere hemen bir sh acarım güzel olacak yaw
  • insallah acilirirrr valla buyuk hevesle bekliom
  • bugun acilio mu serwer _?
  • Kimse bi açıklama yapmıcak mı ?????? AÇılacak mı bu gün yoksa beklemeye devam mı ????????
  • oncelikle iyi haberi verem servere sponsor bulduk . yaa kesberfo senin dedigin gibi biraz erken duyur yaptik cunku biz ilk kiraladigimiz sunucunun problem cikaracagini nerden bilebilirdikki ? offf en az bende siizin kadar sabirsizlaniyorum hergun abimle konsuyorum . abimde bana foruma bende girip okyuroum herkes bizi bekliyor ama elimizden beklemekten baska bir caremiz yok diyor yane sizden bize karsi anlayisli olmanizi istiyorum . ve her turlu gecikmeden dolayi butun herkesden ozur diliyorum . ama beklediginizde degecek bundan emin olun.

saygilarimla ben LuD4cRis. :D

hee bu arada titanda dolasan lud4cris ben degilim benim kardesim :)
  • hayatim beklemek oldu :D
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.