Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarilarinizin devamini dilerim kardeş tebrik ederim adam gibi bi turk serveri acin yaw
  • BEKLİYORUZ HEYCANLA HADİ BEKLİYORUZ BEKLİYORUZ
  • hahaha..ßu sizin server açılana kadar mwl2 de millet herşeyini kasar donate olmaya başlar sizin server daha açılmaz..sizede yazık bu kadar insani yalanlarinizla bekletmeye hakkiniz yok
  • arkadasim biz yalan solemiyoruz isteyen gider newage 2 de kasar isteyen geln bizim serverde de kasar. bu seni hic ilgilendirmez. biz kimseye zorla glin bizim serverde oynayim demiyoruz . bizim tek hatamiz serveri cok erken duyurmak o kadar .... ama serveri acicaz ister iiki hafta sonra ister 1 ay sonra bu seni ilgilendirmez ama acicaz. isteyen bekler istemeyen beklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 15 Ekim 2006; 16:55:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

arkadasim biz yalan solemiyoruz isteyen gider newage 2 de kasar isteyen geln bizim serverde de kasar. bu seni hic ilgilendirmez. biz kimseye zorla glin bizim serverde oynayim demiyoruz . bizim tek hatamiz serveri cok erken duyurmak o kadar .... ama serveri acicaz ister iiki hafta sonra ister 1 ay sonra bu seni ilgilendirmez ama acicaz. isteyen bekler istemeyen beklemez.

aynen isteyen istedigi yerde oynar kimse kimseye karişamaz sanada (McBaDBoYs) kimse burda oyna dimiyor
  • quote:

arkadasim biz yalan solemiyoruz isteyen gider newage 2 de kasar isteyen geln bizim serverde de kasar. bu seni hic ilgilendirmez. biz kimseye zorla glin bizim serverde oynayim demiyoruz . bizim tek hatamiz serveri cok erken duyurmak o kadar .... ama serveri acicaz ister iiki hafta sonra ister 1 ay sonra bu seni ilgilendirmez ama acicaz. isteyen bekler istemeyen beklemez.

Arkadaşım sen kulak asma kimseye ,
    Tekrardan kolay gelsin

• Dengesizlerle uğraşmıyoruz. Uğraşınca başımıza musallat oluyolar. Örnek yukarda
  • anladığım kadari ile tamam sayılır server şu son durumda ilk sayfada verilen rateler veya verdiğiniz enchant olasılıkları geçerlimi yoksa deiştimi son haalini yazarsanız iyi olur
  • quote:

yaw bırak lud şunu konuşsun dursun o anca başkalarının silahlarıyla dolaşır
  • quote:

Orjinalden alıntı: McBaDBoYs

hahaha..ßu sizin server açılana kadar mwl2 de millet herşeyini kasar donate olmaya başlar sizin server daha açılmaz..sizede yazık bu kadar insani yalanlarinizla bekletmeye hakkiniz yok

Buraya server ı kötülemek amacıyla bi tek sen yazıyosun. Belli bi şekilde mw nin tarafından tutulmuş birisin. Yaw ne verdiyse mw sana ben 2 katını vereyim de SUS.

Eray arkadaşım. Ratelerin son hali şöyle:

30x Exp
    30x Sp
    30x Adena
    0x Drop
    0x Spoil

Otomatik skill koymadım çünkü orjinalden çok fazla uzaklaşmış oluruz o halde. Enchant rateleri aynı. Max enchant 25. Hero olmak için baium u kesip düşen book of hero yla materyalli birleştirip mark of hero yapıyosunuz. Sonra girandaki dakon a götürüp wing of destiny circlet inizi alıyosunuz. Hero olduktan sonra yine dakondan hero skillerini, hero weaponlarını, hero armorlarını alabiliyosunuz.

• hönkkkkk one be baiumm mu ama ama ama :D skilll olayı iiii olmuş
  • quote:

Otomatik skill koymadım çünkü orjinalden çok fazla uzaklaşmış oluruz o halde. Enchant rateleri aynı. Max enchant 25. Hero olmak için baium u kesip düşen book of hero yla materyalli birleştirip mark of hero yapıyosunuz. Sonra girandaki dakon a götürüp wing of destiny circlet inizi alıyosunuz. Hero olduktan sonra yine dakondan hero skillerini, hero weaponlarını, hero armorlarını alabiliyosunuz.

güselllll

ve hep merak etmişimdir hero olduktan sonra olunce heroluk gidiyomu veya gidermi herhangi bi yolla

ve donate ile alınan eşyaların duşme riski varmı şimdiden sagolun heyecanla beklemedeyiz ( iyi oldu aslında gecikme bayramda gece gunduz kasariz artik )

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

güselllll

ve hep merak etmişimdir hero olduktan sonra olunce heroluk gidiyomu veya gidermi herhangi bi yolla

ve donate ile alınan eşyaların duşme riski varmı şimdiden sagolun heyecanla beklemedeyiz ( iyi oldu aslında gecikme bayramda gece gunduz kasariz artik )

sana %100 katılıyom bayramda sabbbbbahhhh akşam kascam

• valla bayramda bende sabaha kadar kasmak isterdim ama bussuru sinav baslio bayramdan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: eminshop

valla bayramda bende sabaha kadar kasmak isterdim ama bussuru sinav baslio bayramdan sonra

essahtaaaan ben onları unuttum bak bizimde var ve odamı boyayacağız

• olsun valla tatil benm için 9 gün nede oolsa tatile kdr haftasonları çalıştım mı bayramda sınavlara çalışmama gerenk yoq arkadaşlar
  • ne güzel valla hadi destek verelim,eğlenelim,coşalım,takdir edelim
  • 1. sub class birlescek mi ( birlesince buff falan problem olmuyo cok rahat oluyo ama siz all in one buffer satcaksaniz birlesmesin...) ?? 2. bufflar falan kac dk yada saat olcak..??? bence 2 saat falan olsun oyle daha rahat oluyo 15 dk da buff falan aldigina deymio....
  • desteginiz icin hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslar...
  • ludr4cris sordugum soruya cvp verir misin ??
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.