Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen kim oluyosun da sana ismimi vereyim. Sen ver ismini.
  • olm bak burda bana çocuk dalaşı yapma....isim wer yarin gelim görüşelim sinir oldum ....
  • İyi Uğur Nazlı ismim. Gel görüşek. Hep ben mi gelecem biraz da sen gel. Gerçi gelmiceğini çok ta iyi biliyorum. Adapazarındayım. Değişim dersanesinin önüne gel. (Yeni caami arkasında) Artık o zaman görürüz el mi yaman bey mi yaman.
  • OLM SEN AZ ÖNCE BANA SOSYETE DE TAKILIYOM DEMEDİN Mİ NE AYAKSIN OLM SEN...ADAPAZARİDAYSAN BENİ NERDE GÖRDÜN..BANA NE ZAMAN GİDER YAPTİN...AÇIK KONUŞ OLM BAK ÇOK PİS SİNİRLENDİMM
  • quote:

Sen miydin benim sosyeteye gelip sorduğum kişi?

Burdan nasıl benim sosyetede olduğumu çıkardın gerçekten lol. Şimdi bana ayak yapma. Kaç gündür sinir oluyom zaati sana. Gelemicem de. Korktum de. Bööle kıvırma.
  • McBaDBoYs uğur hemşerime laf etme!!!
  • son durum ney ? ne zaman acilio serwer ?
  • Ne Dedim serverdan tık yokk...ßu server açılmaz biraz bişeyler biliyorsam beni dinleyin...
  • yaa arkadasim sen ne kadar belasin yaa. acmiyorum lan serverin sana ne yaa. sana birseyler batıyormu????
    seni neden bu kadar ilgilendiriyor serverin acilmasi yada acilmamasi .acilmassa daha ii olur iste oo senin berbat new age 2 oyuncu kalır sende bir yerlerine kına yakarsin ok????? allah ın mallari ile muhattab oluyoruz bır daya :S:S

ayrica bir daha bu topice bir sey yazarsan . ramazan falan dinlemiycem allah ne verdiyse solycem zateen sinirliyim bazi sebeplerden dolayi bir de senle ugrasamiycam . ( ama ben ne kadar buraya ayzma desemde allahin ..... si yazacak biliyorum. nati kafa nati mermer anlamaski...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 18 Ekim 2006; 23:41:27 >
  • lud onu boşver de bayrama yetişcek mi ya turksaorununda dersane olayı felan var dı nolack????
  • McBadboy su forumda dinlecegim en son kisi sensin sen merak etme :D
  • yetisebilirde yetisemeye bilirde artik kesin konusmak istemyiroum arkdaslar. yarın abimle gorusmeye gidicem son durumu ogrenip sizleride haberdar edicem merak etmeyin...
  • LOL S. olup gitti. sonunda ne mal insanlar var bu dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchEnemy -- 19 Ekim 2006; 20:33:10 >
  • Eski bi türk sunucusundan aklıma geldide kusura bakmayın beyler.

Abi server ne zaman açılcak abey
    Abey sunucu açılınca para vercen dimi abey
    Abey ben oyunu fazla bilmiyom sizin clana gircem abey
    Abey human asasin açıcam yardım edersin dimi abey

• lol...
  • suan siparini verdigimiz ve host sirketinin yogun olmasindan dolayi bekledigimiz server sunucusunu ozelliklerini yazıyorum.

p4 3.2 ghz dual xeon - 4 gb ram - 1000 mps baglanti hızı :) yakında elimizde olcak ve server dosyalarini aktarip acicaz. ayrica cumartesi buyuk ihtimalle serverin sitesini duyurcam. artik server sitesinin forumunda konusuruz :)))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 20 Ekim 2006; 13:11:04 >
  • lud site kuruldu mu web master bi ark var istersen bağlantıya geçebilrm
  • abimin isi zate web master gerek yok . cumartesi kurulcakk :D
  • peki sitenin muhtemel ismi ne e site kurulduğuna göre patch vs. olacak dimi e server de c.tesi mi açılcak yoksa down mu gözükcek
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.