Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu allah rızası için üyeliği işkenceye çevirmeyin Revengeye üyelik almak için hiç abartısız 1 saat uğraştım. Mail confirm filan olmasın ne bilim ha diyince girilsin ama oyun içinde sıkı yönetim olsun. Huzursuzluk çıkarana caydırı cezalar verin ama üyelik alırken işkence etmeyin.

PLSSSSSSS
  • uyelik alirken iskence yok . cok kolay acc acimi :D ayrica serverin sitesi acilcak cumartesi abim yaparsa birde forum koycaz yane artik burda ugrasmiycaz kendi serverimisiz siteinde konuscaz. ayrica server icin biraz saha bekliycez cunku host sirketlerininin cogu yogunmus ve cogubdada yedek parca yokmus. bir onceki sayfadaki server sunucusnun siparisni verdik parasini odedik bekliorus cvp..
  • Bişey sormama müsade et lütfen. Sizin bu işten çıkarınız ne olacak?? bu kadar masraf niye ??

İyi güzel kurduk diyelim sunucuyu 2 tane g.vat çıkıp huzuru bozmayacakmı sunucu yine kapanmayacakmı. Allah rızası için diyorum arkadaşlar lütfen sunucuyu yaşatmak için çaba harcayın bazı şeyleri alttan alın gerekirse, gavur sunucularında oynamak bayıyor bi yerde insan gibi takılalım hayatımızın en güzel saatleri bu sunucuda geçsin.

Boyna tavsiye veriyorum çok oluyorum artık ama şunu bide deneyin. Ragnarok xilero sunucusunda öyle çok kural ihlali vardı ki en sonunda önlem aldılar. Yeni karakter açan bir kişiye oyuna girer girmez oyun kurallarından bahseden 8 soruluk bir sınav yapıyorladı.

Neydi bu sorular misal hangi durumda Ks (kill steal yanı hırsızlık yapamazsınız) Ban getiren bi cezası vardı. Boss kesen birisinin Boss una o istemedikçe vuramazsınız, hatta o kişiyi öldürüp Boss u kendiniz kesemezsiniz. Bu olay Baium Lairde Baium kesenlerin başına sıkça gelir değil mi. Bırak dayımı uğraşsın kesmeyi denesin, zaten tek başına Baium kesmet marifet isteyen bir iş, adam ölsün sen dene şansını.

• Site cumartesi açılcak siteyi 1 gb ramlik başka makinaya kurcaz. Ama Server muhtemelen pazartesi gelceği için server pazartesinden sonra açılacaktır. Patch i ise Turksauron hazırladı. Sadece bi kaç değişiklik kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikanak

Bişey sormama müsade et lütfen. Sizin bu işten çıkarınız ne olacak?? bu kadar masraf niye ??

İyi güzel kurduk diyelim sunucuyu 2 tane g.vat çıkıp huzuru bozmayacakmı sunucu yine kapanmayacakmı. Allah rızası için diyorum arkadaşlar lütfen sunucuyu yaşatmak için çaba harcayın bazı şeyleri alttan alın gerekirse, gavur sunucularında oynamak bayıyor bi yerde insan gibi takılalım hayatımızın en güzel saatleri bu sunucuda geçsin.

Boyna tavsiye veriyorum çok oluyorum artık ama şunu bide deneyin. Ragnarok xilero sunucusunda öyle çok kural ihlali vardı ki en sonunda önlem aldılar. Yeni karakter açan bir kişiye oyuna girer girmez oyun kurallarından bahseden 8 soruluk bir sınav yapıyorladı.

Neydi bu sorular misal hangi durumda Ks (kill steal yanı hırsızlık yapamazsınız) Ban getiren bi cezası vardı. Boss kesen birisinin Boss una o istemedikçe vuramazsınız, hatta o kişiyi öldürüp Boss u kendiniz kesemezsiniz. Bu olay Baium Lairde Baium kesenlerin başına sıkça gelir değil mi. Bırak dayımı uğraşsın kesmeyi denesin, zaten tek başına Baium kesmet marifet isteyen bir iş, adam ölsün sen dene şansını.

bizim bu isten pek fazla bir cikarimiz olmuycak acikcasi. ayrica kufure ve her turlu olumsuz davranisa gozactirmiycaz emin olabilirsiniz..

• quote:

Sizin bu işten çıkarınız ne olacak?? bu kadar masraf niye ??

Bak ne kazançları olcak hiç bilmiyorum ama ben hobi olarak yapıyorum bu işi. Hiç bi talebim yok.

quote:

Ben önceki sayfalarda bi söz verdim. GM yardımı olmayacak diye. Olursa çıkarım team den diye. Diğer gm arkadaşlara da güveniyorum. Hepimiz söz verdik birbirimize. Yani emin olabilirsin bu tür bişey olmayacağından. 2 gavat derken newage deki donate gm leri diyosan öyle bişey olmayacak.

quote:

(Ohaaa ) Bi bakmam lazım. Nasıl çalıştığını göreyim eğer sunucumuza bi artısı olacak birşeyse neden olmasın.

quote:

Kill steal serbest. Ona yapacak bişeyim yok. En fazla sürelerini uzatabilirim düşen itemlerin.

• Patch in sadece l2.ini dosyasına serverın auth adresini girmek kaldı. Bi de email verification olacak. O kadar da uzun bişey değil abartmayın.
  • cumartesi oldu nerde site ?_?
  • Hössst Daha sabah lan millet uyanmadı daha herkes tatilin keyfini çıkarıyo!!!
  • Heycanla bekliyoruz kardes serverimizi elimizdem gelen neyse player olarak yapariz
  • olsun sabah aksam ayrimi yapmayalim lutfen
  • bizi beklediginiz icin hepinize tesekkurler.. abim bugun yapicak server sitesini hepiniz rahat olun yapmasa stun atip direk dalcam
  • bi sorum olcak ben eternalsin de oynarken okcum wardi blazing yada digeri adi forge of gods da lvl 75 teyken kasamidum orda 68 lvl lik mage rahat rahat keserken ben hic kesemiodum bu serwerda oyle bisi olmaz deme ?
  • hhehe biliyorum . senin forge of godsa kasamamanin nedeni ordaki yaratiklardz resist archery vede resist p.atack olmasi. ayrica server ile ilgili cok iyi haberler var ama burda solemiycem nazar degmesin

ayrica arkadaslar bir palyeri servere baglamak icin daha neler yapilabilir. bir playerin sunucuya ufakta olsa katkı yapmasi nasil saglarnir bunla ilgili goruslerinizi yazarsaniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 21 Ekim 2006; 18:23:20 >

• site nerdeeeeeeeeeee ???????????????
  • ihahaha off bir daha bime guvenip buraya bir sey yazarsam dovun ulaa beni .. gerci bugun abime stun atip daldim ama :S islemedi olan full bufflu cikti neyse serverin sitesi icin gerekli hersey hazır flash falan hepsi hazır :) ama sitenin ismini suanlik vermiycekiycekmisim .... yaa eminshopta sen ne kadar cok soru soruyum :)))))

yaa anlayin işte mutluyum yane iyi ahberler var en kısa zamanda bildircemm...

sitenin linkiwww.lineageonlineworld.com ama suanlik sadece forumm :D server sitesi icin hazırlanan hicbirsey eklenmedi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 21 Ekim 2006; 20:02:13 >

• Kanka tamam biliyoruz hepimiz l2 seviyoruz ama baska oyunda bilmeyiz ama yanlis yazmisiniz
    silkroad olcak slik road degild ne demek istiyorsunzu serverimizla birlikte silk roadi turkiyede silecegizmi diyorsunuz öyleyse bilmem
    Yaw orda kinghtın isi ne ya hic degilse dandik oyun falan bişe yazın o ısmı gormek istemiyorum off
    cafeye l2 goturdum yukledım adam benı hesapla 2dk pazarda gezdi gezemedi bile cıktı oyundan buna böle falan knight guzel dedi oburgun gittim oyunu sildim onu dıyor cok sey diyor ko dahad iyi diyr zevkli dıyor ucasim geldi uzerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 21 Ekim 2006; 20:33:23 >

• hahah :))))))) dogrudur :D slik road silcez silk roadi www.knightoyna.com bu abimin ko serveri :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 21 Ekim 2006; 22:14:18 >
  • huyum kurusun ne yapcan
  • İnanamıyorum yaf ilk defa bir admin fikirlerime saygı duyup cevap yazmış valla gözlerim yaşardı. Eğer sende bu zihniyet varsa ben garsonluğu bırakıp tüm L2 oynayacağım millete para kasıp yardım edeceğim gelip oynasınlar diye.

Daha fazla oyuncu çekecek fikirmi istedin.
    1-Town buffer muhakkak olsun(solo kasmak isyenler için)
    2-Lagsız bir oyun için moblar otu boku düşürmesin yere.
    3-Gm shop vari satıcılar olsun ama herşeyi satmasınlar(En fazla A grade)
    4-Bazı değerli mobların spawn sürelerini iyice kısalt(dakka başı spawn olan Baium vs)
    5-Global teleporter mutlaka olsun.
    6-Mammon tüccarları pasif satış yapmasın(7 signs a bağlı kalmadan direk stonelarla alışveriş yapılabilsin)
    7-Bunu hangi sunucudan gördüm bilmiyorum ama sehir içlerinde saaat başı 10 dakikalık pvp event yapılıyordu.(En çok adam kesene tüm eşyalarına +1 enc hediye)
    8-Bu benim canımı çok yakacak ama olsun millet seviyor pk süresini minimum a düşür(pk seven piskopatlar için)
    9-Sub class olsun(multi sub class değil)

Daha fazla fikri olan veya tartışmak isteyen arkadaşlar buraya lütfen.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.