Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anormal rune mi var ki :D ordaki moblar pdef. felan yüksek mi olcak ???
  • walla server olarak çok şanslıyız 4 tane webmasterımız var developerımız çok kaliteli hepimiz oyunu çok iyi biliyoruz sponsorumuzda var gm olarak biz birbirimize sım sıkı sarılmış durumdayız aynı kardeş gibi. hiç aramızdan su sızmıyo anlaşmazlıklar olmuyo. Anlıyacağınız bu server çok uzun süreli olcak
  • Healleri yüksek olacak bayaaa. Pdef mdef sabit. Normal rune den kastım Rune of Wind felan, bi de brokenlar var.
  • kaç olck 100k felan mı
    p.atk ları nasıl olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 22 Ekim 2006; 16:08:18 >
  • hersey iyi diyonuz ama serwer bi turlu acilmio ama
  • Ben de deli divane oluyorum. İnan senden daha sabırsız haldeyim. Bu salı ya felan test e girme durumu var ama kesin bi şey söylemeyim. İnşallah açılır da bir an önce ben de dersanemle ilgilenecek vakit bulurum siz kasarkene.
  • test olurza bizde test edelim bi girelim bakalim pls
  • Bakın beyler bu Baium Antharas kesme işi baya ciddi. Nden ısrar ettiğime gelince;
    1-İnsana boss kesme zevki veriyor sırf bu yüzden saatlerce oyalanıyorsunuz.
    2-Blessde enc scrollalr düşüyor ki bu ne işe yarar sölim + basarken eşyanız yanmaz +0 a geriler.
    3-Tek başınıza kesemezsiniz birlik olmak zorundasınız arkadaş ortamı yapar yani.
    4-Amaçsızca kasmanın önüne geçer çünkü daha fazla para ve para edecek eşya düşer.

İmkan varsa elinizde, editleyin antharas lairde 3 spawn Antharas 5 kişilik partilerin kesebileceği şekilde.
    1 tanede TOI baium lairde öldükten sonra 10 saniye içinde çıkacak Baium ayarlayın. Tek başına kesilebilsin full bufflı iken ama verdiği hasarı hoş bir düzeyde ayarlayın tam kılı kılına kesilsin yada tam kesecekken adamı yatırsın. Baium oyun içi rekabeti bayağı bi artıracak diye düşünüyorum. (Baium ve Antharas fikrini Nightmare L2 den çaldım)

Evet arkadaşlar Bu boss olayı çok mühim bu işi iyi kıvırırsanız oyuncu sayısını baya bi katlarız. Saatlerce aynı partide Antharas kesen vatandaşlar gördüm benden sölemesi.

• honkkk?? bole bir sistem bence cok mantiksiz cunku tek basina antahras kesilen serverden hayir gelmez. antharasi keserken kalabaligi gormek sahsen bana saha fazla heycan verir...su kadar kisi ile ayni amac icin savastigimi bilmek bana daha cok zevk verir. clan antahras yolcusu. haa bu sadece resmin gozuken kısmı :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 22 Ekim 2006; 23:47:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

honkkk?? bole bir sistem bence cok mantiksiz cunku tek basina antahras kesilen serverden hayir gelmez. antharasi keserken kalabaligi gormek sahsen bana saha fazla heycan verir...su kadar kisi ile ayni amac icin savastigimi bilmek bana daha cok zevk verir. clan antahras yolcusu. haa bu sadece resmin gozuken kısmı :d

kardesim bu clan hiç mi penalti yemedi kaç kişi var orda öle kaç alliance var orda

• Bu clana girmek istiyorum o degil bunlarin icinde savasta yapaman kendi adamina vurusun off ya seviyorum ben bu oyunu hele boss kesmek super bişe kacmak olme korkusu
  • butun server bu clanindi denilebilir. ne gunlerdii o gunler bee en az bunun kadar kalabalik baska bir clan daha vardi her allahin gunu savas :))))) morfeus senin dedigin gibi arada kendi adamlarima vurdugumda oluyordu..
  • issalah sizin actiginiz serwerda bole kalabalik olur.Olursa ne guzEL olur bee
  • insallah....
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

honkkk?? bole bir sistem bence cok mantiksiz cunku tek basina antahras kesilen serverden hayir gelmez. antharasi keserken kalabaligi gormek sahsen bana saha fazla heycan verir...su kadar kisi ile ayni amac icin savastigimi bilmek bana daha cok zevk verir. clan antahras yolcusu. haa bu sadece resmin gozuken kısmı :d

oha çüş bu ne be kime hangi item gitçek
    ayrıca iimzandaki şiiiri ben ezbere okumuştum ah ah ne güzeldi o günler necip fazıl kaldırımlar

• WowWWWw.
  • Zuahaha adam dünya çapındaki bir sunucudan almış buraya koymuş Antharas kesilecekse böle kesilir diye. Sen kaç kişi oynayacak bizim sunucuda sanıyorsun. Sadece biz türkler olacağız şunu iyice kafanıza sokun biz yabancı olan herşeyi alırız ama onlar bizim olan hiçbir şeyi almaz. Ayrıca Antharas ı tek kişi değil bir parti adam kesecek. Yazılan cevapları okursan adam bu kadar kişiye ne item düşecek derdinde koskoca Antharas ı kesmenin zevkini taktığı yok. Sana birşey daha söyleyeyim eğer Antharas dediğim şekilde editlenirse en başta onu kesmek için parti kuracak, parti arayacaklardan biride sen olacaksın. Bunu sana garanti ediyorum.

Birşey daha var adminlerden istediğim. İnfinity erica sunucusunda +1000 basma olayı vardı. Sırf bu yüzden oynayanlar arkadaşlar var aramızda. Son sınır +1000 değil sınır yok o sunucuda +1500 olan adamlar tanıdım oynadığım kısa sürede. Diyeceğim o ki max enc +25 olacak demiştiniz galiba. Söyle birşeyler olsa Misal --- +50 garanti basım +100 max yada +10 garanti basım +25 max. Eğer +25 olacak diyorsanız bişey diyemem ama +100 basmak +1000 basmanın zevkini yakalarsa Erica daki arkadaşları buraya çekebiliriz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar bana bakmayın valla Lineageturkey kapanmadan önceki son halinde koca sunucuda tek başıma GM siz Adminsiz 1 hafta oynadım. İsterseniz hiç girmeyin sunucuda bi tek ben oynayayım bana göre hava hoş. Benim çabam oyuncu çekmeye yönelik fikirler vermek sunucu sizin ne yakmak istiyorsanız engelleyemem değil mi.

• evet server dunya capinda idi bunu bilmene sasirdim. ama ben sunu soluyorum oyunun en guclu bosslarinin , keltir kesilir gibi kesilmesinden hoslanmam. ayrica +100 falan demisin 30x bir serverde +100 versek adamin eline full bufflu sana en fazla 2 atar hangi char olursan ol. yane playerlerin eline +100 gibi silahlarin erilmesi demek ayni oranda butun charlarin hp lerinin extradan yukseltimesini gerektirir. infitny skills 5kxli bir serverde ve oo serverde +1000 olaylarinin olmasi bence cok normal bisey cunku 5k x bir serverde adam +1000 yapmakla ugrasmazzsa neyle ugrascak yada herseyi tam olunca bir sure sonra oyundan sıkılcak . yane infitydeki +1000 olayi vede diger olayalar serverin ratesinin cok yuksek olmasindan oyunculari cıkmamak icin hazırlanan seyler. zaten biz 30xde oyunculari cıkmamak icin elmizden geleni yapicaz. ayrica sen nerden bliyorsunki servere yabancilkar gelmiycek. serverin sitesini ingilizce olarakta acicaz ama ilk once hedefimiz turkiyedeki oyuncu otansiyeline ulassmak...

• Yahuu babam biz bu evrelerden geçtik ingilizce açsanda birley değişmez. Reklam yapman lazım yabancı oyuncu toplaman için. Nasıl yaparsın bu işi ben sana söyleyeyim. Bulursun en babasından bir ingilizce erbabı. Alırsın yanına yaz kardeşim dersin. Nereye yazacak tabiiki L2 forumlarına ne kadar yabancı forum varsa takılacak orda 1,2 ay reklamımızı yapacak orda. Biz nasıl ki donanımhaberden duyduysak sizin açılacak sunucunuzu onlarda aynı yoldan duyacak. Bunu yapabileceksen yabancı oyunculara gelir gözü ile bak. Bende isterim İSRAİLLİ İBNELERİ(ibne az kaldı ama en fazla bu kadar) çatır çutur doğramayı ama nerdeee.
  • bunu yapcak eleman var.. allaha cok sukur... ayrica daha once baya tutulan yabanci bir serverde gm lik yapmis bir arkadasismizda vvar ondan bu gibi taktikleri aliyoruz . ama ilk once biz tukiyedeki l2 oyuncu pottansiyeline ulasmak istiyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 23 Ekim 2006; 23:22:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.