Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e hade herkes mw ye giriyo ama (ben de denedim ama kurulmuyo) yani biras hızlı c.tesi dedin oldu salı iki hafta demiştin 3 hafta önce bekle bekle illallah geldi ya gm ler den herkes web master diyonuz hani site turksauron tek başınamı ki bu kdr yavaş bir şekilde oluyor . topicte oldu 600 msj ama server hala yok ortalıkta bu hafta içinde olmassa bir çok player kaybetçenis gibi gelio bana
  • banada ole geliyor. 4 tane webmaster var . ama suan an cok calisan sauron buda bir gercek. biz hala sunucu ile ugrasiyoruz haha :) hersey zamanla acilcak arkadaslaaarrrr . bizim tek hatamiz gene soluyorum serveri cko erken duyurmamamiz...
  • arkadaşlar mw'nin kurulumunda poblem yaşıyorsanız yardimci olayim..indirdiğiniz setup dosyasini lineage'in olduğu yere atin we içindeki updater dosyasini buraya çıkarın ve updaterla serveri kurun ve system dosyasiyla oyuna girebilirsiniz.ßu arada serverimiz açılmıştır..İİ GÜNLER...Bİ PROBLEM OLURSA BEN BURDAYİM
  • su mw kac x ? birde direk patch koysaniz daha makbul olurdu biraz cabuk cvp pls
  • Exp:35x Adena:35x diğerlerini salla
  • Yaw ben hangi serveri bekliyorum bilmiyorum
    mix mi mw lucadrismi ama lucadris sanırım ve bekliyoruz
  • arkadaslar cok azz kaldi. acicaz artşk kesşn bir tarih vermek istemiyorum. daha once verdim bir kac kere olmadi aksilik cikti sonra ben kotu olcam gene.
  • aman verme sonra verem etcen artik beni
  • vermiycem zate verdimde ne oldu fıss oldu ama artik yok vermem .
  • hadiiiiiiiii ArTiK belli deil mi ya serwerin acilip acilmicagi ? ?
  • belli acilcak. ama zaman vermiyorum dedigim gibi :d:D:D
  • artik gece yatarken bu serwerin acilmasi icin dua etmeye baslicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: eminshop

artik gece yatarken bu serwerin acilmasi icin dua etmeye baslicam

üç kulluvalla bi elam oku daha makbul olr
  • ben hatim indircem...
  • hep beraber başlıyalım ben bi cüz sen bi cüz eminshop bi cüz daha çabuk biter ama server çabuk bitemicek :D
  • apache iste bu dogru soylediN
  • serwer acilmaz bandoya girdim verdiler kucucuk elbise hoca cikarmiyo delircem
  • LoL
  • acilirrrrrrr. :D ayrica bende bandodan nefret ediyom.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.