Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim sizden bir farkimiz yokki tabiki cvp vercez.. bizde insaniz :D
  • bugün ctesi noldu site yaw
  • gm shopta bence hersey olmaliiii[ama atiyom draconic bow icin recipesi dussun sonra atiyom 100 tane baska item daha toplayip (sade ama sade 100 tane item (yani 100 blade gibi)yapa biliriZ]Sonra buff sureleri 3 saat olursa walla super olur chat of wictory ve diger c4 skilleri dahiL.Multi sub-class bence olmali ben ondan cok zevk aliom (benim gorusum ! ) Lag konusu cok onemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eminshop

gm shopta bence hersey olmaliiii[ama atiyom draconic bow icin recipesi dussun sonra atiyom 100 tane baska item daha toplayip (sade ama sade 100 tane item (yani 100 blade gibi)yapa biliriZ]Sonra buff sureleri 3 saat olursa walla super olur chat of wictory ve diger c4 skilleri dahiL.Multi sub-class bence olmali ben ondan cok zevk aliom (benim gorusum ! ) Lag konusu cok onemli.

normal bufflar 3saat ii olr ama chant of victory sacmalik olr.Adam essek gibi oluo saten chant of victorylen :) bi anlami kalmaz :)
    Ne multi subclass i ya oyunun zevkini anlamini ve amacini kaciran seyler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightelf41 -- 22 Ekim 2006; 0:21:19 >
  • gerekli seyler haric serverde hicbir sey dusmycek. ayrica gm shopta her sey var :) sub class ida servere acmayi dusunmuyoruz..
  • nie ya ben chant of victory i çok seviyom ama lag mı yapıyodu bana mı öle geliodu
  • ya multi sub claass die saçmalık mı olr be
  • su dereyi gormeden pacalari sivamayalim ne olur ne olmaz
  • ya öle şeymi olr ya adamin elinde AS var daldı backstab felan sana sleep cancel oooooopp pvp bitti
  • multi sub yok :S hatta subu bile scmaya bliris :D
  • sub classi acinda ama gorew yaparak sub class alalim (son durum ney? )
  • lud siteyi kurdun mu adresi versene bea
  • suanlik sadece forum .www.lineageonlineworld.com site icin hazırlanan hic bir sey eklenmedi.. son durum cok iyi :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 22 Ekim 2006; 13:11:39 >
  • e ctesi dedin bugün pazar :D
  • haha iste ole abime guvenipte buraya yazı yazarsamm bole oluyor bundan sonra biseyy yazmıycamm :))))
  • quote:

1-Town buffer muhakkak olsun(solo kasmak isyenler için)
    2-Lagsız bir oyun için moblar otu boku düşürmesin yere.
    3-Gm shop vari satıcılar olsun ama herşeyi satmasınlar(En fazla A grade)
    4-Bazı değerli mobların spawn sürelerini iyice kısalt(dakka başı spawn olan Baium vs)
    5-Global teleporter mutlaka olsun.
    6-Mammon tüccarları pasif satış yapmasın(7 signs a bağlı kalmadan direk stonelarla alışveriş yapılabilsin)
    7-Bunu hangi sunucudan gördüm bilmiyorum ama sehir içlerinde saaat başı 10 dakikalık pvp event yapılıyordu.(En çok adam kesene tüm eşyalarına +1 enc hediye)
    8-Bu benim canımı çok yakacak ama olsun millet seviyor pk süresini minimum a düşür(pk seven piskopatlar için)
    9-Sub class olsun(multi sub class değil)

1- Town buffer olcak. Giran da olcak, oren e koyarıs, gludio ya gludine diona adene koyarız. Ama starting village lerine koymıcam.
    2- Düşecek itemler: adena, ancient adena, rune of water wind fire, broken sealed rune of water wind fire, book of hero, seal of hero, proof of blood. Bu kadar.
    3- Gm shop olacak. Armor Trader, Weapon Trader, EtcItem Trader ve Quest Item Trader. Bunlar en fazla A grade satacaklar (jewellery ler hariç) Bi de special trader var. Bunda S grade itemler var. Ama adena ile satılmıyo. S grade weaponlar ancient adena ile, S grade armorlar normal runelerle, SA grade weaponlar normal runelerle satılcak. Pahalı olcakbu special trader.
    4- Dakka başı baiumun kesileceğini hiç zannetmiyorum
    5- Olcak.
    6- 7 sign a bağlı olacaklar. Zaati 7 sign ı yazana kadar bi tarafım çıktı afedersin. Şimdi bi aylık emeğimi silemem.
    7- Java dır. Bu tür scriptler off ta olmaz.
    8- PK süresi diye bişey yok. Karma rate var ve crim süresi var. Bu karma max 240 felandır normalde. Bunu 1200 yapıcam. 30x bi server için ideal bi sayı bu. Crim süresi sabit kalacak.
    9- Sub sistemi şu an elimdeki live pack te yok. Eklemeye çalıştım ama exe içine gömülü halde ayarlar. Exe yi editleyebilmem için cracker olmam lazım ve assembly bilmem lazım veya assembly i JScripte çeviren sağlam bi decompilerım olması lazım. Bunların hiçbiri yok İnşallah ilerde öğrenicem. İlerde retail e geçilcek o yüzden fazla da kasmıyorum. Retail dosyaları full c4 tür. Hiç bir eksiği yok.

• s gradeler için sadece ancient adena mı istencek??????
    öldürmeyin bizi yani bir sürü item isteyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 22 Ekim 2006; 14:31:17 >
  • Weaponlar için evet. Armorlar için rune istencek.
  • o kırmızı yeşil mavi taşlar dimi peki nerden düşçek o itemler
  • Giants Cave den düşecek normal runeler.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.