Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MORFEUS

SERVERİMİZİ İSTERİZ SERVERİMİZİ İSTERİZ SERVERİMİZİ İSTERİZ

+65535

ve serverde hic bir sekil item satisi yane donate ile item satilmiycak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 28 Ekim 2006; 10:26:28 >

• hadiiiiiii acinnn artik bak cumartesi oldu kac haftadir beklioz
  • valla biz serverımıza takılmaya başladık güçlenirsek orayı kolay kolay bırakamız
    infinity-skills ciler olarak söleyeyim dedim ::)))
    ama yinede gerçekten fark yaratacağız derseniz o zaman size serverin yükselmesi için yardım ederiz ;)
  • Bence bu server acilmaz acilsada bise olcagini zannetmiyorum. daha web sitesini falan yapmadiniz herhalde

McBadBoYs arkadasima katiliyorum. MostWanted(MW) ben giridm cok ii bir server bi kac eksikler war.

Hersey hazır nerdeyse...

Siteler:
    http://account.mw-l2.com (Account almak icin ve oyundaki Top Pk Pvp top 15 lvlle)
    www.mw-l2.com (Servera baglanabilirisn dowland kisimindan serveri indire bilirisniz İngilizce(turkce ve diger dil secenekleride war))
    http://mwforum.mw-l2.com (Burda da Clanina Adam arayanlar Ticaret Proplemle... Turkish arealar Forum sayfasi)

Ayrıca Turk Serverindaki oynayan arkadaslar gelmeye basladi. Biseye ihtiyacaniz warsa oyunda bana Pm atabilirsiniz. nick name McFLy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMc -- 28 Ekim 2006; 22:40:47 >

• Arkadaşım bu yaptığın gerçekten nahoş bir olay. Sunucunun reklamını yapacaksan yeni topic aç sırf sen bunu buraya yazdın diye seni kınıyorum. Eğer yazmasaydın buraya sunucunuza gelecektim ama arkadaşını sırtından vuran birisin sunucusuna gelmem ben. Size iyi günler dilemiyorum bile zira resmen terbiyesizlik yaptığın şey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMc

Bence bu server acilmaz acilsada bise olcagini zannetmiyorum. daha web sitesini falan yapmadiniz herhalde

McBadBoYs arkadasima katiliyorum. MostWanted(MW) ben giridm cok ii bir server bi kac eksikler war.

Hersey hazır nerdeyse...

Siteler:
    http://account.mw-l2.com (Account almak icin ve oyundaki Top Pk Pvp top 15 lvlle)
    www.mw-l2.com (Servera baglanabilirisn dowland kisimindan serveri indire bilirisniz İngilizce(turkce ve diger dil secenekleride war))
    http://mwforum.mw-l2.com (Burda da Clanina Adam arayanlar Ticaret Proplemle... Turkish arealar Forum sayfasi)

Ayrıca Turk Serverindaki oynayan arkadaslar gelmeye basladi. Biseye ihtiyacaniz warsa oyunda bana Pm atabilirsiniz. nick name McFLy

hmm. acilmaz arkadasim sanane seni ilgilendiriyormu? sen git kendi oyununu oyna allah allah yaa. mw cok iyi server mis oo girmismiste pehh ben bu laflara sadece gulerim. hani kucuk cocuklar derlerya benim benim sekerim senin sekerinden daha talı gibisiinden ayni onun gibisiniz hee . buyuyun biraz bee. allahim yarappim yaa.

• lud sende ac artik su serweri sustur sunlari bee
  • ooo server açılana kdr bunlardan çok çıkar :D
  • ben istemezmiyim be ama hep oo abim olcak insan :S yane serverin sahibi S: ugrastiriyor :S
  • Beyler ben ikinci serverida ayarladım. Belki birinci serverimiz low rate(10-15) ikinci serverimiz (30-35)x ratei olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

quote:

Orjinalden alıntı: TheMc

Bence bu server acilmaz acilsada bise olcagini zannetmiyorum. daha web sitesini falan yapmadiniz herhalde

Hersey hazır nerdeyse...

Siteler:

hmm. acilmaz arkadasim sanane seni ilgilendiriyormu? sen git kendi oyununu oyna allah allah yaa. mw cok iyi server mis oo girmismiste pehh ben bu laflara sadece gulerim. hani kucuk cocuklar derlerya benim benim sekerim senin sekerinden daha talı gibisiinden ayni onun gibisiniz hee . buyuyun biraz bee. allahim yarappim yaa.

Kardeşim Lud ne kafanı yoruyon bırak kendini belli ediyo zaten burda reklam yaparak. Peh peh Mw nin kuklaları bunlar. Mw bi kaç adam tutmuş buda onlardam biri. Hepsi kukla

• biz bi birinciye girek 2. serweri dusunurz
  • Kalite kendini belli ediyomu???2. serveri ayarlamak filan
  • Tabi diceksiniz kalite belli oluyosa neden hala kurulmadı server diye sorcaksınız.
    Bende şöyle bi cevap vereyim; biz sunucu buluyoruz ben iki tane sunucu buldum. o sunucuları eğer olursa bir araya getirmeye karar verdim ama nedense bizim yakamızı b.kluklar bırakmıyo burdada biz hak vermelisiniz. Herşeyi hazırladık ama bi türlü devreye giremedik. Bizde sizin kadar sabır gösterip bekliyoruz. İnşallah bize hak verirsiniz.
  • hepnizden yane ozellikle bizim serveri bekleyen arkadaslardan ozur dilyorum ben ahatmi kabul ediyorum cok erken bildirdim serverin acilacagini ve butun suc benim. ama benim bildigridim zaman server sunucmuz vardi ve o sunucuyu biz rami 4 gb ye cikartilir diye kiralamistik. serveri test sirasinda npc serveri actigmizda makinakasınca aradik hosting sirketini dedik 4gb ye cıkartın diye ve bize bu makina 4 gbye cikmaz dediler (kiralamadan oınce cikartilir demislerrdi ) sonunda tartisarak oo sirketin makinasini biraktik ve suan 4-5 hosting sirketi ile gorusmeler yapıyoruz bir iki sirkete sunucu icin parayi aytırdık ve bekliyoruz . sunucu sirketinin bize gosterdigi sebep su elimizde makina yok bizde bekliyoruz yada elimizde parca yok parcalarin gelmesini bekliyoru , suan cok yogunuz sizin veridginiz siparis gecikebilir. gorusmede oldugmuz sirketler bole diyorlar hep. serverin dosyalari turksauronun pcsinde hazır ve nazır bekliyor . sunucu geldigi gibi aktarip acicaz. abimde sunucu ile ugrastigi icin zaman ayriripta ayrintili bir server sitesi yapamadi .( gerci siteye koncak bazı seyler hazır.)

yane sizden istedigim eger bu saydigim sebeblerden dolayi bize birazcık hakk veriyorsanız bize kızmayin cunku bizde en az sizin kadar heycanlıyız bekliyoruz 4 gozle . ayrica ikinci server olayi var birde soad arkadasimin dedigi olursa oda olcak. bir low rate birde pvp serveri ile girmeyi palanlıyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

hepnizden yane ozellikle bizim serveri bekleyen arkadaslardan ozur dilyorum ben ahatmi kabul ediyorum cok erken bildirdim serverin acilacagini ve butun suc benim. ama benim bildigridim zaman server sunucmuz vardi ve o sunucuyu biz rami 4 gb ye cikartilir diye kiralamistik. serveri test sirasinda npc serveri actigmizda makinakasınca aradik hosting sirketini dedik 4gb ye cıkartın diye ve bize bu makina 4 gbye cikmaz dediler (kiralamadan oınce cikartilir demislerrdi ) sonunda tartisarak oo sirketin makinasini biraktik ve suan 4-5 hosting sirketi ile gorusmeler yapıyoruz bir iki sirkete sunucu icin parayi aytırdık ve bekliyoruz . sunucu sirketinin bize gosterdigi sebep su elimizde makina yok bizde bekliyoruz yada elimizde parca yok parcalarin gelmesini bekliyoru , suan cok yogunuz sizin veridginiz siparis gecikebilir. gorusmede oldugmuz sirketler bole diyorlar hep. serverin dosyalari turksauronun pcsinde hazır ve nazır bekliyor . sunucu geldigi gibi aktarip acicaz. abimde sunucu ile ugrastigi icin zaman ayriripta ayrintili bir server sitesi yapamadi .( gerci siteye koncak bazı seyler hazır.)

yane sizden istedigim eger bu saydigim sebeblerden dolayi bize birazcık hakk veriyorsanız bize kızmayin cunku bizde en az sizin kadar heycanlıyız bekliyoruz 4 gozle . ayrica ikinci server olayi var birde soad arkadasimin dedigi olursa oda olcak. bir low rate birde pvp serveri ile girmeyi palanlıyoruz...

itemsler 2k-3k-4khatta 5k olsun

• ??? morfeus demek istedigini anlamadim kusura bakma :S
  • galba demek istediği şu bi oku 5k ya satıcan
  • abi bu tpic i ilk defa açtım okuken bile tektek deleniodum gerçekten bu server açılırsa iyi olur bende server ariodum artık hayırlısısa açta kurtulalım bu arada badboys mu neyin bir herif var sen çok fazla konuşuosun başka toic e git burda biz bu server a girmek için beklioruz istediğin server a git snei ilgilendirmez hangi serverda oynicamız!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Goku Raku

galba demek istediği şu bi oku 5k ya satıcan

maximum enchant olayını dio +25 diilde 1k 2k 5k oldun basalım dio %100 olsun dio patlamama olasılığı dio şimdi anladınız mı :D
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.