Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2EXTREMEDE ADEN CASTLE SIEGE TURK SAVASI

TARİH - 29 EKİM 2006
    SAAT - 22.30
    HOST - L2EXTREME
    SERVER - TITAN
    CASTLE - ADEN

ALLIANCE - TURKISHPOWER
    http://forum.donanimhaber.com/m_10113025/tm.htm
  • Hade naş naş başka yere
  • oo ozmn geliyim orya
  • ya valla enc. %100 1k felan olsa ne güzel olr :D
  • engin kafan mi iyi yaa git kendi topicine allam yaa
  • ya hergün bi umutla bu siteye giriyom server belki açılmıştır diye ama yokkkkkk
  • dun abimle konustum uzun uzun. bu hafta ici server sunucusunun %100 gelmesi lazim dedi cunku gelmek zorunda dedi . birazcik daha bekleyin emin olun sizin yuzunuzu kara ciakrmiycaz. ( bole hosting sirketlerinin ben .... )
  • hahahahahhahahahhahaha
  • komik olan ney söylede hep beraber gülelim
  • aydeli sana komik lan ne soliyimmi? komik olan benim bu serveri cok erken duyurmam ve bunun gibi gerizekalara oyuncak olmam komik olan bu .

yaa badboys musun ne sin kardes git kendi topicine . oo serveri acicaz lan icinde 1 allahin kulu oynamasa bile oo server acik kalicak cunku benim hicbir sekilde bir seye ihtiyacim yok allaha cok sukur. kimse gelmesi kardesim sana ne biz aramizda oynariz gmler olarak sen de daha sitesi bile iki saatte acilan mw da oynarsin takılırsın pvp yaparsin ama ne olursun artik yeter . benimde bir sabrim var ve bunu tasirma.
  • siktir git oynama lan allahin dallamasi beni sinir ettin artik yeter lan . acicam ulan oo serveri acicam sizin gibide emege saygi duymayan ipneler solendiklerinden utanacaklarsa tabi onlarda utaanma denilen bir sey varsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboys41

ALOO FORUMUN SAHİBİ KİM BURASI DİNGONUN AHIRI MI ADAM NASIL KÜFÜR EDİYOR
    GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM
    LUD3CRIS SENIN TEE EBENI SIKIM AT YARRAĞI

quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

siktir git oynama lan allahin dallamasi beni sinir ettin artik yeter lan . acicam ulan oo serveri acicam sizin gibide emege saygi duymayan ipneler solendiklerinden utanacaklarsa tabi onlarda utaanma denilen bir sey varsa.

LuD4cRis sana az demiş aynısını 4 le çarp +5 dereceden üssünü al elde ettigin sayiya ilk sayiyi topla -1 cikar(bu kıyagımıda unutma) 0,464646464646 e böl= benim sana dediklerim

ayrıca senide sikayet ettim

• sen gec arkaya niyeti gosterem
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJEngin

L2EXTREMEDE ADEN CASTLE SIEGE TURK SAVASI

TARİH - 29 EKİM 2006
    SAAT - 22.30
    HOST - L2EXTREME
    SERVER - TITAN
    CASTLE - ADEN

ALLIANCE - TURKISHPOWER
    http://forum.donanimhaber.com/m_10113025/tm.htm

ne alaka ki bu topicle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboys41

ALOO FORUMUN SAHİBİ KİM BURASI DİNGONUN AHIRI MI ADAM NASIL KÜFÜR EDİYOR
    GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM
    LUD3CRIS SENIN TEE EBENI SIKIM AT YARRAĞI

Yaa güzelim. Sorunların mı var? Psikolojin mi bozuldu? Evde dayak mı yiyosun? Ne bilimmm küçükken biri sana tecavüz mü etti? Nedir kardeşim sorunun söyle şurda forum camiâsı olarak yardım edelim. Yeter artık sıkıldık senin saçma sapan laf atmalarından. Bak nerde oturuyosan en yakınındaki Psikolog a git. Anlat derdini. Ben verecem parasını yaaaa. Ööff. Servera da gelme. Gördüğüm yerde banlıcam. Zaaten nickini küfür bölümüne koydum. Artık sana küfretmek için nickini yazmak yeterli olacak. AQ s.ktir git diyoz daha hala buralardasın. Psikologtan vazgeçtim gel Adp ye ben ilgilenecem bütün sorunlarınla. İnşallah burdan sorunlarından ve bi kaç kemiğinden kurtulmuş olarak ayrılırsın. Semih in sabrını taşırdın. Benimki daha taşmadı taşarsa senin soyunu sopunu........

• quote:

TARİH - 29 EKİM 2006
    SAAT - 22.30
    HOST - L2EXTREME
    SERVER - TITAN
    CASTLE - ADEN

ALLIANCE - TURKISHPOWER

bunlar reklam kokan hareketler engin lütfen haydeee kendi topicine ilgi yok die bu yollara baş vurmaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 30 Ekim 2006; 22:23:46 >
  • hadii acil susam acil artik
  • cekemeyenler belli oluyor :) bravo kardeslerim size insallah acicaksiniz . semih olm biraz aha sabir etseydin kese cok erken soledin serveri :D:D sabrin sonu selamet :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

quote:

TARİH - 29 EKİM 2006
    SAAT - 22.30
    HOST - L2EXTREME
    SERVER - TITAN
    CASTLE - ADEN

ALLIANCE - TURKISHPOWER

bunlar reklam kokan hareketler engin lütfen haydeee kendi topicine ilgi yok die bu yollara baş vurmaa

NE sacmaliyon kardes oynayanlarin ilgisi bize yeter sen güzel tatli canini sıkma

• Badboys senin taaaa ....... anla gerisini sen git o aşağılık serverinde oyna sizin gibi aşağılıkların hepsi orda toplanmı. Aşağılık ve istenmeyen insansın sen gelip bi daha buraya yazı yazma. istemiyoruz seni!!!
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.