Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he he valla lineage 3 çıkacak antharasla valakas evlencek bizm server açılmadı haftaya düğün var haa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 26 Ekim 2006; 20:57:09 >
  • benim bildigim valakas antharasa bakmaz . valakas yakısıklı cocuktur baska birini bulur ama illada antharas diyyo sa biz gm team olarak onlari evlendirmek duser ahahaha.
  • valla mahallenin kabadayısı ve antharasa aşık olan baium ne der acaba devamı haftaya
  • SİZ BÖYLE GEYİK YAPMAYA DEWAM ADİN...MW GÜN GEÇTİKÇE DOLMAYA BAŞLADİ
  • to be continued our story.........
  • geçen mw'ye gireyim dedim bayağı kasan war..HERKEZ oynuyo millet ally felan yapmiş
  • 20 kisi ile kurulan allyden ne hayır gelir? ayrica dolarsa dolsun kardesim herkezin secme hakkı var.
  • hadi lud acta su serweri patlat milleti / beyler bende yonetmen olayim hemen bi dizi cevirelim antaras aliye olur baium polat alemdar olur bak senaryo hazir hemen cekeriz filmi :D
  • acicaz tarih var artik !! ama solemiycem :) filmide cakeriz tabi yaa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 27 Ekim 2006; 12:51:48 >
  • Lucadris s sabrimizi zorluyorsun sogucaz valla ama unutmaki bu server acılsın cok buyuk umutlarım var umarım yıkılmaz bu hayallarim
  • Kardeşim sen kendi dalgana baksana badboymusun nesin. herkes istediği serveri oynar. Bize ne mw dolarsa dolsun. Bizi ilgilendiriyomu?? sana sordukmu ne olup ne bittiğini?? Git kendi topiğinize yaz
  • de get mahallene
  • e hadi ama hergün az kaldı hergün az kaldı ağlicam ama daha ally kurcas
  • 0000 biz ownera soruyoz o az kaldı diyo ne suç bizde ne ownerda suç hosting şirketinde
    para ödendi makina hala gelcek
  • slm arkadaslar ben orjin lud4cris benim . semihte benim nicki gasp etti uzun zaman oncee .[ulaa iki saat nick dusundum semihh]

server i sabirsizlikla bekliyorum acin artik oynuyalim iki aydir bilgisayarim linage ye girmio sizi beklioyorum. gece yatarken bildigim butun dualari okuyom bak kendim icin bile bu kadr dua etmedim.aritk krizlerim basladi bilirsin sen semih titreme geliyor bole gozum seyirio.
    server cok i olcak herkez saglam guvenilir.bildiüme gore parayi vermisler ama hosting sirketi yogun oldugundan dolayi lilgilenememisler.bi gun ceteyi toplayip dalcam

Bazen bole hayal ediom da icim kipir kipir oluyo acin artik bak 10 sayfa olmus demkeki biseyler var.
    Nese daha uzatmiyim semih beni ara

badboys kardesim sana tek bsey diorum go lvl up..^^ bi de gelip gelip most wanted reklami yapma git kendi topik in de ne yaparsan yap sitesi bile iki saat te aciliyo

• aha orjin LuD4cRis artik bize burda soz dusmez ben nickimi degistirem.
    haha kac sene oldu sen daha yeni mi uyaniyon :P neyse ne zamandir diyordum sana suraya uye ol diye sonunda oldun haa :) valla yaa toopla ceteyi git bas hosting sirketini
  • Abi en önce overlord skillerini kontrol edin nolur yaf. Tüm sunucularda bozuk bi tek nightmare de çalışıo oda saat başı restart oluo. Nasıl çalışmıyo diyen olursa gidin herhangi birşeye seal of binding atın otomatik hedef kitlerse çalışıodur. Eğer olduğu yerde cast ederse bozuktur.

Adamım napcan overlord u aç bi TH diyen olursa en kolay para overlord ile kasıloda ondan. Bağlama at sustur zehirle can düşür. Bunları yaptın tüm canavarların canı 1 e düşecek al eline bi spear tek vuruş yap gelsin paralar.

• evet bea actim sonunda bekle bekle olmuyo .^^ host sirketine sole 1 hafta muddet actiniz actiniz yoksa daliyom :P

Harbi bi overlord kasmak lazim baksana toplu kesio [hic aklima gememisti bole lanceyle kesmek S:S:] ama TH ye kimseyi deismem. :DD bi de tyrant tbi ki de :P

Nick i deistirme takil onla saten deistimicektin ama nese soliyem dedim ^^ ohh oh 500 msj olmus ne zamn yazdin o kadr mesaji bravo

:D:D:D:D

• ali kanak :D server acilinca 1 hafta test edilcek o zaman acar teset edersin tabiki birde ilgileniriz bakariz. soledigin icin tsk.. nightmareyi biliyorum ve gamesites top 200 de ki 11. siradaki yerini kesinlikle hakk etmiyor. ( en baktigimda 11. idi )

hehe oke degistirmem. takılırız sen real ben lud4 :d bole gider .
  • SERVERİMİZİ İSTERİZ SERVERİMİZİ İSTERİZ SERVERİMİZİ İSTERİZ
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.