Şimdi Ara

Lineage 2 profesyonellerinden yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Official lineage 2 de oyuna başlamayı düşünüyorum, daha önce free serverlarda bir geçmişim oldu ama maalesef pek güven verici bir konumları olmadı. O kadar emek, ya bir kapanma sonucu yada herhangi bir sebepten dolayı katakuleye geldi ve gitti. İstiyorum ki bu emek kalıcı ve daha sağlam olsun dedim ve officiali düşündüm. Aradan o kadar uzun zaman geçti ve o kadar çok seri çıktı ki, gelişen player ve serverları düşünecek olursak, artık bu aşamadan sonra bu oyuna başlanır mı diye sizlere sormak istedim. Diğer bir kaygım ise laptobumun kaldırma kapasitesi,

3gb ddr ram, 256 mb GEFORCE 8200M G ekran kartı, coxenant audio HD ses kartı var. Bildiğim kadarıyla söylediğim ekran kartı biraz dandik sınıfına kaçıyormuş. Sizce bu saydığım özellikler bu oyunu kaldırmaya yeter mi? yoksa oyunu boşuna satın almış olur ve oynayamaz hale gelebilirim. Herşey sizin değerli fikrinizin ucunda yatıyor, tavsiyeler ve fikirler bir kişinin daha official da oynamasına vesile olucak :)

Herkese iyi günler ve iyi çalışmalar dilerim...

edit: işletim sistemim vista 32 bittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flardryn Saeros -- 28 Ağustos 2009; 11:45:33 >

• Dostum orjinal serverda hiç oynamadım ama 2. soruna gelecek olursak sistemin çok rahat çaliştırır oyunu hatta full grafikte rahat rahat oynarsın, nerden mi biliyorum, benim laptopun özellikleri; 512 mb ram ddr, 1.6 GHz centrino ilşlemci, ekran kartı tümleşik intel 128 mb ve bu sistemle oyun rahat çalıştı. (sistem açısından rahat ol)

Edit: ama sistem xp 32 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 28 Ağustos 2009; 12:08:29 >
  • 2. sorumun cevabını aydınlattığınız için çok teşekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flardryn Saeros

2. sorumun cevabını aydınlattığınız için çok teşekkur ederim.
    tek mi başlıcaksın tek zor l2 orjinaldee çok ama çok zor bir acc alıyım onu kasıyım yok yanı unut party olayı şart lvl 60 kadar kasarsın ama ordan sonra ilerlemez diyim sana oynadıgın hiçbir free servera yanından bile geçmez buna emin ol
    2 arkadaş oynuyoruz ortak 8 acc var +80 :D ve hepsi tek botta baglı botta şart epey bir para veriyoruz ama çok eglencelii oyun

dicem o tek baslıcaksan hıc baslama tek wow oyna derim

vallah gel belli bir lvl den sonraa allalım aramıza power lvl yapalım dicem hem bizim abiye bir sormak lazım hem şu aralar bir sağlam clanla anlaştık malzeme cıkarıyoruz karşılık koruma saglıyorlar + cıkardıgımız mazemelerden kendimize de yapıcaz :D yoksa kastırmıyor lar :D
    iyi düşün para vericeksin sonunda çok zor diyim sana o görevlerdee neler çektiğimi bir ben bilirim birde allah :D

• Anlaşıldı. Yani tek başına kasmak azim ister diyorsun :) ama o bende var :D
  • quote:

Anlaşıldı. Yani tek başına kasmak azim ister diyorsun :) ama o bende var :D
    anlamadın lvl 60 kadar kasa bilirsin tek ondan sonra party içi kasmak zorundasın freed adamların buff alıp cat cut kestiklerine sen partry ile dalıyorsun haberin olsun zaten partlerinde allayı bot almazlar elle kasan larda az yabacı dilin yoksaa onlarda yalan olur
    oyunda azm filan istediği yokk oyun sadece 8 kişilik party istiyor okadar o party kurdunmu gerisi yalan bu dediğim teon için gerekli diyer serverlardaa elle kasan bir dunya insan var ben bir akşama ustayla görüşüyüm oda ok lersee sen teonda başlaa destekleriz seni
  • Siz o zaman danışın, olumlu sonuç gelirse bu akşam ödeme yapıcağım, zaten oyuna başlıyacağım.
  • Bir saniye, jeton daha yeni düştü, alayı bot dedin elle kasan az dedin. Odeme yapılan official oyunun şeffaflık çerçevesinde hizmet sunmasi gerekmiyor mu? Baya üzüldüm şimdi ve oynama azmim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronics

Bir saniye, jeton daha yeni düştü, alayı bot dedin elle kasan az dedin. Odeme yapılan official oyunun şeffaflık çerçevesinde hizmet sunmasi gerekmiyor mu? Baya üzüldüm şimdi ve oynama azmim gitti.

Official serverde tutunamazsın heleki tek başınaysan . Benim sana tavsiyeim geçmişi olan bir low rate servera başlaman.Forumda çok var low rate oynayan senide aralarına alırlar belki hem daha rahat kasarsın.
  • kararsiz kaldım. Low rate server kaliteli ne var ki? Private serverdada oynama isteğimde kalmadı
  • quote:

kararsiz kaldım. Low rate server kaliteli ne var ki? Private serverdada oynama isteğimde kalmadı
    Güzel private serverlerde var yani hemen kapanmayan ayrıca bence herşeyi tadında bırakmak lazım Kaliteli bir low rate server bulursan hemen sıkılmazsın yani mid veya high rate servere geçsen hemen charları yaparsın itemleri yaparsın ve hep pvp yapa yapa sıkılırsın ama low rate öyle degil hele ki arkadaş grubun varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Güzel private serverlerde var yani hemen kapanmayan ayrıca bence herşeyi tadında bırakmak lazım Kaliteli bir low rate server bulursan hemen sıkılmazsın yani mid veya high rate servere geçsen hemen charları yaparsın itemleri yaparsın ve hep pvp yapa yapa sıkılırsın ama low rate öyle degil hele ki arkadaş grubun varsa

Alıntıları Göster
    bak arkadaşlar dogru soyledıı elle kasan yokk bot allayı bot oyunda birtek pvp lerde bot yokk l2 orjinalde gercekten çok zor bir oyun lvl 85 elle kasan türk var ama kaç senedir oynuyorlar allah bilir c3 ten beri kasıyorlardır kesin :D

bakk çok guzel freee serverlar var abyss bunlardan biri 300x te oynamıştım şimdi varmı bilmiyorum ama çok uzun suredır acık

illaki ben orjinal bir oyunn para vercem diyorsann bak wow oynaa pişman olmasınn forumda araştır 0 dan adam arıyan clanlar oluyor görevler lvl kasma para çok yardım eden olur kimsee yardım etmese bille tek başınada kasa bilirsin
    seçim sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

bak arkadaşlar dogru soyledıı elle kasan yokk bot allayı bot oyunda birtek pvp lerde bot yokk l2 orjinalde gercekten çok zor bir oyun lvl 85 elle kasan türk var ama kaç senedir oynuyorlar allah bilir c3 ten beri kasıyorlardır kesin :D

bakk çok guzel freee serverlar var abyss bunlardan biri 300x te oynamıştım şimdi varmı bilmiyorum ama çok uzun suredır acık

illaki ben orjinal bir oyunn para vercem diyorsann bak wow oynaa pişman olmasınn forumda araştır 0 dan adam arıyan clanlar oluyor görevler lvl kasma para çok yardım eden olur kimsee yardım etmese bille tek başınada kasa bilirsin
    seçim sana kalmış

Alıntıları Göster
    Abbys e başla mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: xJorfan

Abbys e başla mesela

Alıntıları Göster
    orjınal server azımle vs olucak ıs degıl dostum ..
    Orjınal ın muadılı serverlar var hernekadar orjınal olmasada aratmaz orjınalı ...

Abyys vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

orjınal server azımle vs olucak ıs degıl dostum ..
    Orjınal ın muadılı serverlar var hernekadar orjınal olmasada aratmaz orjınalı ...

Abyys vs..

Alıntıları Göster
    arkadaşların dediği gibi orjinalde tek başına tutunman zor ve en kötüsü ne kadar kasarsan kas hiçbirşey değişmeyecektir çünkü serverler eskimiş durumda herkes olmuş S grade lv 85 silahlarına + basmışlar, kanımca artık abyssde eskidi low ratesinde oynanmaz artık

benim tavsiyem güzel bi mid grade server bul bir süre kas sonra pvp siege tadını çıakrt sonra tadında bırak
    Yada official serverde yeni bir serverun açılmasını bekle herkes sıfırdan başlayacağı için senin için büyük bir avantaj olur

• quote:

Orijinalden alıntı: aydeeli

arkadaşların dediği gibi orjinalde tek başına tutunman zor ve en kötüsü ne kadar kasarsan kas hiçbirşey değişmeyecektir çünkü serverler eskimiş durumda herkes olmuş S grade lv 85 silahlarına + basmışlar, kanımca artık abyssde eskidi low ratesinde oynanmaz artık

benim tavsiyem güzel bi mid grade server bul bir süre kas sonra pvp siege tadını çıakrt sonra tadında bırak
    Yada official serverde yeni bir serverun açılmasını bekle herkes sıfırdan başlayacağı için senin için büyük bir avantaj olur

Alıntıları Göster
    Değerli yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. Anladığım kadarıyla ve diğer kişilerin açmış olduğu official topik araştırmalarım sonucu artık lineage 2 orjinal oyunun eski nostalji havasını taşımadığını ve miktarın ne kadar az bir rakam olsada değmeyeceği kanısına vardım. Taaaa ilklere yakın c3 te oynuyan arkadaşlar bu oyunu öve öve bitiremezlerdi. Sadece birazcık üzüldüm ve şunu anladım; "ASLA BİRŞEYİ SONRALARA ATMA" :)) geç oldu ama napalım. Şu an WoK isimli bir serverda final gracia oynuyorum. Rate 10x gayet memnunum, kapanır mı? haaa kapanırsa kapansın umrumda değil :D. Herkese teşekkürler...

• Dostum nickini söyle sana yardım edelim 76 üstü bir sürü charimiz var 3 kişi türk'üz WoK ta gel seni de alalım. buraya kesinlikle nickini yaz oyundaki....Bizde 10x olandayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 31 Ağustos 2009; 15:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Dostum nickini söyle sana yardım edelim 76 üstü bir sürü charimiz var 3 kişi türk'üz WoK ta gel seni de alalım. buraya kesinlikle nickini yaz oyundaki....Bizde 10x olandayız.
    Teşekkürler, nickim DarkMight .
  • quote:

Teşekkürler, nickim DarkMight .

Alıntıları Göster
    Çoğu gördüğüm yabancı ve Türk arkadaşlar l2 nin helbound ya da interlude den sonra bozulduğunu söylüyor. Yani eski tadı kalmadı. Çook abartılmış şeyler girdi oyuna. Zaten bu iş para işine döküldüğü için hep yeni yeni versiyonlar peşinde koşuyorlar.Bu oyundan zevk alabilmen için class özelliklerini ii bi yerleştirmen lazim .Ama yeni bi dünya şey çıkınca ne yaparsın olmuyor. Adam bi öteye gidiyor bir beriye ortadan kayboluyor sana bi skill yapıyor ne olduğunu anlamıyorsun. Uçmuş yani. Sen en iisi bir mid rate serverdan başla. Mesela L2 Gold 3-4 yıldır açık ve hiç bir değişme göstermeden günde 3000 online oyuncuyu yinede yakaliyor. Bu tür serverlar bulursun ararsan.

Şuana kadar sevdiğim ve classların birbirlerine göre durumlarının en ii olduğu versiyon C4 (üzerine sadece C5 skilleri eklenmiş).

• quote:

Orijinalden alıntı: UruUru

Çoğu gördüğüm yabancı ve Türk arkadaşlar l2 nin helbound ya da interlude den sonra bozulduğunu söylüyor. Yani eski tadı kalmadı. Çook abartılmış şeyler girdi oyuna. Zaten bu iş para işine döküldüğü için hep yeni yeni versiyonlar peşinde koşuyorlar.Bu oyundan zevk alabilmen için class özelliklerini ii bi yerleştirmen lazim .Ama yeni bi dünya şey çıkınca ne yaparsın olmuyor. Adam bi öteye gidiyor bir beriye ortadan kayboluyor sana bi skill yapıyor ne olduğunu anlamıyorsun. Uçmuş yani. Sen en iisi bir mid rate serverdan başla. Mesela L2 Gold 3-4 yıldır açık ve hiç bir değişme göstermeden günde 3000 online oyuncuyu yinede yakaliyor. Bu tür serverlar bulursun ararsan.

Şuana kadar sevdiğim ve classların birbirlerine göre durumlarının en ii olduğu versiyon C4 (üzerine sadece C5 skilleri eklenmiş).

Alıntıları Göster
    Arkadaş orjinal serverda kaçınız oynuyorda böyle yorum yapıyosunuz private serverlarla karıştırmayın orayı zaten oyunda herkezin yardıma ihtiyacı var
    dunya üzerinde tek oynayan olmıycak ve kendı lvlinde bir duru insanla tanısıcak ve gerçekten l2 oynamanın tadına varıcak bence çok hemde çok abartmışsınız.......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.