Şimdi Ara

lineage 2 summoner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yeni lineage 2 başladım ve 44 level oldum sınıfım darkelf summoner oldum ama summoner özeliği yanına hayvan çağira bilmesi ama ben yapamıyorum hiç bir özelik kullanamıyorum sanırım spellbook diye bişey bulmam gerekıyo bu konu hakkında bana yardımcı olabılırmısınız

• hangi serverda oynuyorsun hangi clienti oynuyorsun. Skill aciklamarina baksan...
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    chronos da oynuyorum clienti nedemek bilmiyorum orjinal server da onuyorum oyuna başlıyalı 3 gün oldu skill açıklamalarından bişey anlamadı oyunda sağolsun kimse yardım etmiyor
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun takıldım kaldım oyunda
  • Skil aciklamarina bak kristal yada soul ore falan istiyordur.
    Keske imzamdaki avrupa serverinda baslasaydin.
    Hem kim yardim edecek :D isyanin kime :D Forumda kimse yok serverdada yardim almak senin elinde tanisip...

Sumonerla ugrasma ac Eviscerator kas gitsin pata küte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 26 Ocak 2017; 15:21:15 >
    başta açtım artık şimdi 45 lvl oldum bidaha kim uğraşacak Spellbook Summon Soulless diye bişey istiyo 1 gündür uğraşiyorum ama bulamadim nerden alınıyo yada nerden çıkıyo
  • p4wer4d5 kullanıcısına yanıt
    Şuanki oynadigimiz son versiyon oyunda spellbook istememesi lazim neye takildin boyle sorun oldu bilemedim acikcasi
    Classic eski versiyonuna girmis olsan hizli lvl kasamazdin %90 yeni surum Helios clientinde oynuyorsun ama neden spelbook istiyor anlam veremedim Hem o skil acilmamasida sorun degil zaten lvl 85de 4.class awaken class yaotiktan sonra yeni skiller ve petler degiscek boyle sorun kalmicak daha oynanabilir class oluyor yapacagin sey atk skili kullanarak quest yaparak hizli lvl kasip biran once lvl 85 olmak
    yükledigin oyunun system klasorunu silerek imzamdaki avrupa serverindna acc alarak hedef klasoru yukleyip cok az bir download ile baglanabilirsin senin icin daha oynanilabilir servera gelmis olursun.
    BASARİLAR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Boost
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ilgilendiğin için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.