Evet arkadaşlar lineage II artık ücretsiz olmuştur bilginize.
Hmm.. Yaklaşık 7 aydır
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Evet arkadaşlar lineage II artık ücretsiz olmuştur bilginize.
Konu açmadan foruma göz atmanın neden gerekli olduğunu bir kez daha görmüş bulunmaktayız.
Arkadşa hak vermek lazm okadar çok saçma server konusu varki napsın belki burdakiler duymamıştır diye düşündü herhalde :D
quote:
Orijinalden alıntı: epyhon
Arkadşa hak vermek lazm okadar çok saçma server konusu varki napsın belki burdakiler duymamıştır diye düşündü herhalde :D
aynen bencede öyle :D
Örnek olarak ben duymamıştım.Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim
orjinaldeyiz biz . free serverlarmı hatırlamıyorum eskide kaldı onlar :) öyle değilmi kenan.
Nasıl peki orjinal oynancak durumda mı? Millet almış başını gitmiş mi yoksa oynanmaya değer mi?
quote:
Orijinalden alıntı: m_c_g
Nasıl peki orjinal oynancak durumda mı? Millet almış başını gitmiş mi yoksa oynanmaya değer mi?
orjinalde almış başını gitmiş diye bir olay yok çünkü min 4bin kullanıcı oynuyor her gün yeni insanlar katılıyor tabiki 85 lvl ile 95 lvl i kıyaslayamazsın ama 85 lvlde 95 lvllik adamla işin yok ztn 85 sonrası kendi dengin ptler ile kasıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: bornavilivarol
Arkadas uzaydan nezaman dondun de bu haberi duymadin?
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
quote:
Orijinalden alıntı: bornavilivarol
Arkadas uzaydan nezaman dondun de bu haberi duymadin?
Sen marsta yaşıyosan bilemicem türkiyede illaki hergün nette abezler gibi takılmıyoruz tek real evden giriyorum kafama göre oyunlarda takılıyorum o yüzden duymamış olabilirim.Dünyaya bekleriz senide sanal aleme kaptırma kendini bu kadar tavsiye olsun sana :)
quote:
Nerden başlarsan oyuna ordan yakalarsın kendini.
quote:
Orijinalden alıntı: cosmodream
quote:
oyun 85 den sonra mı kasılmaz hale geliyor ben anlamadım bu muhabbeti.1 hafta da 85 olunur deniyor ondan sonra da 85 in 95 ile işi olmaz deniyor.çok kafam karıştı.
quote:
quote:
quote:
oyun 85 den sonra mı kasılmaz hale geliyor ben anlamadım bu muhabbeti.1 hafta da 85 olunur deniyor ondan sonra da 85 in 95 ile işi olmaz deniyor.çok kafam karıştı.
1-85 bir haftada kasabilirsin 85-87 3 günde kasabilirsin 87-99 baya bi zaman alabilir oynamana bağlı olarak 1 senede sürer 4 ayda ben şahsen 7 aya yakındır shilen serverindeyim 99 lvl göremedm daha
quote:
quote:
quote:
Şöyle açıklayayım kısaca..
85-90 lvl arasındakiler aynı mekanlarda kasarlar görev yaparlar. 90-95 arasındakiler 90 lvl olmalarından dolayı girebilecek oldukları yeni alanlara ( zonelara girerler.) bu olay bu şekilde devam eder. 95-97 arasındakilerde gine kendilerine göre olan diğer kasma alanlarına vede zonelara giderler. taki bu olay lvl 97 de son bulur. lvl 97 tüm boss odalarına giriş hakkına sahip olursun.
85 lvl de 90 lvl kadar gidelebilecek olan alanlardır.
* kartia 85 ( party ilen girilir zone dur solosuda vardır.) dailydir * SOA ( Seed of Annilation ) party ilen yapılır girilmeden önce quest alınır dailydir. * Harnak 85-90 lvl arasında güzel exp veren party ilen yapılan zone olmayan exp yeridir. ( dd ler icin silahında +150 attribute sorarlar.) * trajan party ilen girilir. ard arda girebilen. Güzel exp veren ( zone olan bir bölgedir.) boss kesilir. genelde lvl 87 party alırlar. ( dd ler icin silahında +150 attribute sorarlar.) * Garden Of Genesi kısaca GOG denilir. kasma alanıdır daily quest yapılır.
* Kartia 90 party/solo olarak girilir. zonedur dailydir. * Spezion party ilen girilir ( 4 saat aralıkla günde 3 defa yapılabilir.) * fortuna zone dur party ilen girilir. dailydir.
bu liste böyle gider daha da yazabilirim. 90 olan adam kendi lvl altındaki ilen kasmas 95 olan kendi lvl altında iken kasmaz herkes kendi lvl aralığında o lan kişilerle kasarlar.
quote:
quote:
quote:
quote:
Şöyle açıklayayım kısaca..
85-90 lvl arasındakiler aynı mekanlarda kasarlar görev yaparlar. 90-95 arasındakiler 90 lvl olmalarından dolayı girebilecek oldukları yeni alanlara ( zonelara girerler.) bu olay bu şekilde devam eder. 95-97 arasındakilerde gine kendilerine göre olan diğer kasma alanlarına vede zonelara giderler. taki bu olay lvl 97 de son bulur. lvl 97 tüm boss odalarına giriş hakkına sahip olursun.
85 lvl de 90 lvl kadar gidelebilecek olan alanlardır.
* kartia 85 ( party ilen girilir zone dur solosuda vardır.) dailydir * SOA ( Seed of Annilation ) party ilen yapılır girilmeden önce quest alınır dailydir. * Harnak 85-90 lvl arasında güzel exp veren party ilen yapılan zone olmayan exp yeridir. ( dd ler icin silahında +150 attribute sorarlar.) * trajan party ilen girilir. ard arda girebilen. Güzel exp veren ( zone olan bir bölgedir.) boss kesilir. genelde lvl 87 party alırlar. ( dd ler icin silahında +150 attribute sorarlar.) * Garden Of Genesi kısaca GOG denilir. kasma alanıdır daily quest yapılır.
* Kartia 90 party/solo olarak girilir. zonedur dailydir. * Spezion party ilen girilir ( 4 saat aralıkla günde 3 defa yapılabilir.) * fortuna zone dur party ilen girilir. dailydir.
bu liste böyle gider daha da yazabilirim. 90 olan adam kendi lvl altındaki ilen kasmas 95 olan kendi lvl altında iken kasmaz herkes kendi lvl aralığında o lan kişilerle kasarlar.
Oktay abi tecrübe akmış tebrikler güzel bi yazı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme