Şimdi Ara

LINEAGE II EPILOGUE SERVER Arıyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    25x xp
    25x sp
    14x Spoil
    10x Adena (normal) and 30x Adena (up until lvl 60 mobs)
    3x Questdroprate

Auto learn Skills
    81 and 83 skills no auto learn (available through Olympiad and Fame)
    Auto Class Changer / 1st 500k / 2nd 2kk / 3rd 50kk + 5kk AA
    Auto Pickup
    No Subclass Quest
    GM SHOP up till B Grade
    Limited Buff Slots - 24 + 12 Dances/Songs
    Max Enchant 10
    Save Enchant 4
    Enchant Success Normal Scrolls 50%
    Enchant Success Blessed Scrolls 50%
    PVP Armor/Weapon working

Benzer statları olan bir server arıyorum bildiğiniz varşa paylaşın pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camptr -- 28 Şubat 2010; 2:18:33 >

• Hadi bakalım hayırlı olsun güzel bi server olur inşallah bende gelirim...sık kullanılanlara ekledim internette orda görünce hatırlarım 5 gün var daha
  • Bu Darsain ne Tasarimlar Yapio Ole Ya Hayran Kaldim Siteye:D
  • www.l2-mania.ucoz.com epiloge server
  • bazı özellikler aynı ama rateler pek uyusmuyor,
    low rate saglam bir server 3 yıllık geçmişi war,
    ben nisandan beri oynuyorum, sdc haftasonlarıo bazen lag yapıyor, ama genelde çok iyi hiç bir sorun olmuyor,
    uzun soluklu item yapmalı, kasmalı zevkli bir server arıyorsan tavsiye ederim,
    bu aralar bazı kendini bilmezler yüzünden pazarda fiyatlar bayagı bir aşağı düştü, bence başlamanın tam zamanı..
    Kamelot diye aktif ve online oyuncu sayısı 8 in altına düşmeyen bi klanız,
    bende clana invite yetkisi var,
    nik vadrigar,
    gelirsen yardımcı oluruz,
    buradan 4 arkadas daha varız, toplam 5 Türk'üz serverda, tüm uluslarla arkadaşlık güzel,
    seviyeli ve yüksek yaş ortalaması var gözlediğim kadarıyla..
    düşünürsen gel bekleriz her daim, yardımı esirgemeyiz.
    görüşmek üzere.
    lineage2thegame
    ----------
    - Rates:
    x7 exp, x8 sp, x9 drop, x7 adena, x5 spoil
    - Features: All retail like (buff duration, subclass system, noblesse, hero, raids, crafting ...) except:
    * Buyable class change
    * scheduled Automated events - Team Vs Team, Capture The Flag, Fortress Siege, King of the Hill, Domination (reward - accessories)
    * drop info manager NPC
    * Language system - seperate chat channel accesed by .language command
    * Offline shop system

• quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

bazı özellikler aynı ama rateler pek uyusmuyor,
    low rate saglam bir server 3 yıllık geçmişi war,
    ben nisandan beri oynuyorum, sdc haftasonlarıo bazen lag yapıyor, ama genelde çok iyi hiç bir sorun olmuyor,
    uzun soluklu item yapmalı, kasmalı zevkli bir server arıyorsan tavsiye ederim,
    bu aralar bazı kendini bilmezler yüzünden pazarda fiyatlar bayagı bir aşağı düştü, bence başlamanın tam zamanı..
    Kamelot diye aktif ve online oyuncu sayısı 8 in altına düşmeyen bi klanız,
    bende clana invite yetkisi var,
    nik vadrigar,
    gelirsen yardımcı oluruz,
    buradan 4 arkadas daha varız, toplam 5 Türk'üz serverda, tüm uluslarla arkadaşlık güzel,
    seviyeli ve yüksek yaş ortalaması var gözlediğim kadarıyla..
    düşünürsen gel bekleriz her daim, yardımı esirgemeyiz.
    görüşmek üzere.
    lineage2thegame
    ----------
    - Rates:
    x7 exp, x8 sp, x9 drop, x7 adena, x5 spoil
    - Features: All retail like (buff duration, subclass system, noblesse, hero, raids, crafting ...) except:
    * Buyable class change
    * scheduled Automated events - Team Vs Team, Capture The Flag, Fortress Siege, King of the Hill, Domination (reward - accessories)
    * drop info manager NPC
    * Language system - seperate chat channel accesed by .language command
    * Offline shop system

Lineage2Thegame bende buradayım serverin kalitesi kesinlikle tartışılamaz low rate istiyorsan Bartz 7x, pvp istiyorsan Phoenix 500x de oynayabilirsin

• player online sayısı kaçtı bu bartz in ve phoenix in ? canım bu aralar low rate çekiyor yaw :D bde bn interlude snrasi oynamadim artik öğreticeksniz taşlar, certificate fln :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollBang -- 13 Ağustos 2010; 12:12:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

player online sayısı kaçtı bu bartz in ve phoenix in ? canım bu aralar low rate çekiyor yaw :D bde bn interlude snrasi oynamadim artik öğreticeksniz taşlar, certificate fln :D

:)
    su an itibariye
    bartz 7x Online: 513
    phoenix 500x Online: 661

pho yu bilmiyorum ama bartz da dualbox ile bu kadar diye biliyorum.

bilidiğim yerlerden sorarsan tabiki yardımcı olurum kardesim:)
    görüşmek üzere
    19:00 19:30 itibariyle ortamda olurum ben, haftasonu oldugu icin sabaha kadar durmaya calışacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Lineage2Thegame bende buradayım serverin kalitesi kesinlikle tartışılamaz low rate istiyorsan Bartz 7x, pvp istiyorsan Phoenix 500x de oynayabilirsin

phoenix te mi bartz da mısın kardeşim ?
    bartzdaysan takılalım vadrigar nick
  • bn sabah 12 den akşam 12 ye kadar giriyorum saat 19.00 a kadar yanlız takılamam yaw 7x serverda :D sizin diğer elemanlar on mu sabahlari ? bufffer fn da lazım olucak smdi ^^.
  • l2.hopzone.net <> Bu siteden istediğini bulabilirsin.
  • quote:

bn sabah 12 den akşam 12 ye kadar giriyorum saat 19.00 a kadar yanlız takılamam yaw 7x serverda :D sizin diğer elemanlar on mu sabahlari ? bufffer fn da lazım olucak smdi ^^.

Ben saat 4,5 gibi geliyorum. eğer işim yoksa sabahta giriyorum 10 11 12 gibi....
  • quote:

bn sabah 12 den akşam 12 ye kadar giriyorum saat 19.00 a kadar yanlız takılamam yaw 7x serverda :D sizin diğer elemanlar on mu sabahlari ? bufffer fn da lazım olucak smdi ^^.

76 levele kadar zaten buffer a ihtiyacin yok bizim serverda, 76 dan sonrası için düşün:) bi tane wc lazım ama hertürlü:)
  • sizin wc vardir heralde :D sn dancersn song da vardir ^^. bn dagger yapicam veya paladin...
  • quote:

sizin wc vardir heralde :D sn dancersn song da vardir ^^. bn dagger yapicam veya paladin...

benim wc war onla takılıyorum, danslarla birleşince iyice coşuyorum evet
  • quote:

sizin wc vardir heralde :D sn dancersn song da vardir ^^. bn dagger yapicam veya paladin...

Sana söyliyim dostum Dagger olursan cok seri kasarsin ama paladin olursan biraz acı çekeceksin ama sonunda 80 li levellerde seni kimse deviremez birde zengin olma şansın artar çünkü icarus recipesi için düşürülen Evil Weapon Mobları Undeath ve Paladindeki Lethal skill ile cok kolay ölüyorlar 1 tane icarus recipe 1 kkk düşünürsek çok pis kar ediyolar paladinlar ki serverda da 1 elin parmağı kadarlar(iyi olanlar tabi)...
  • aslında paladinin her daim lethal skili var ve her lvlde undead moblar var mos olsun it olsun paladinde guzel gelio bana.. ama paladinle bişeyler yapman için (solo) aq ring ve baium gerekio ama daggerda olmasada olur.. ama 2 dir epilogue indirirken donuo felan gicik oldm :D salı gunu tatile gidiyorum artik tatil donuşü inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.