Şimdi Ara

Lineage II NCSOFT & Innova yardımmm !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ncsoft tan lineage II yi indirdim charı chronosta açtım KaptanOkyanus diye. Ama bitane Türk bulamadım birde forumları falan gezdim ve gördüm ki innova Türkiye için sunucu açmış haberim yok oyunu 5 6 yıl önce bıraktım çok değişmiş. Sorum şu innovaya geçmek istiyorum oyunu tekrar indirmek sıkıntı verecek indirmem gerekiyor mu ? Ya da Chronos ta Türk bulabilir miyim ? Son olarak ya da ben olayı anlamadım yardım edin ya ne bu Ncsoft Innova :/

• KaptanOkyanus K kullanıcısına yanıt
    Kimsenin turkveya turkce client actigi yok 50 oyuncu icin kimse sunucu acmaz
    Bana kalirsa system dosyasini sil ve İnnovanin settings ayarlarindan l2bini goster tamir et de kisayolu budur herhalde
    Bana soracak olursan İnnova'da basla

NCwest Amerika sunuculari oluyor Türkiyede oynuyacaksan eger Ping degerleri yuksek
    ve bot kullanimi biraz yaygin
    innova avrupa sunucusu oluyor ping degerleri daha dusuk bot cok nadir gorursun onuda banlatiyorlar direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 26 Ocak 2014; 17:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanOkyanus

Ncsoft tan lineage II yi indirdim charı chronosta açtım KaptanOkyanus diye. Ama bitane Türk bulamadım birde forumları falan gezdim ve gördüm ki innova Türkiye için sunucu açmış haberim yok oyunu 5 6 yıl önce bıraktım çok değişmiş. Sorum şu innovaya geçmek istiyorum oyunu tekrar indirmek sıkıntı verecek indirmem gerekiyor mu ? Ya da Chronos ta Türk bulabilir miyim ? Son olarak ya da ben olayı anlamadım yardım edin ya ne bu Ncsoft Innova :/

merhaba hoş geldin

Burda Innova ya serverına nasıl bağlanabileceğini göstersen birtane rehber var 1. link.

ncsoft ilen innova nın l2 dosyaları aynıdır sadece bazı dosyaları değiştirecektir. Yeterki innova nın kurulum yöneticisini siteden "INSTALL" diyerek senin ncsoft tan indirdiğin dosya yeri göstermen yeterli olucaktır.

chronosta türk bulman bulmak istiyorsan oyunda iken "alt + shift + p" bas party matching de "create room" yaparak türk arkaşları arıyorum yada türk clanı arıyorum diye "room title " yaz oyunda kal birilerini sana mutlaka p.m atacaktır. bunun dşında nasıl bulabilirsin.

lineage2.com un forumuna gir
    quote:

http://boards.lineage2.com/forumdisplay.php?f=243
    chronos forum bölümünde " LF turkish ppl / clan" diye bir başlık aç inglizcen iyiyse daha detaylı birşeyler yazarak onlara ulaşabilirsin.

• Gerçekten çok teşekkür ederim sorularımın cevabını aldım . En iyisi başlık açmak olacak . Tek bir sorum daha olacak NCwest sunucularında adena satan Türkiye satıcıs bulabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanOkyanus

Gerçekten çok teşekkür ederim sorularımın cevabını aldım . En iyisi başlık açmak olacak . Tek bir sorum daha olacak NCwest sunucularında adena satan Türkiye satıcıs bulabilir miyim ?

türkiye sunucularında bulamassın. genelde o işleri illegal olarak siteler üzerinden yada forumlardan yapıyorlar. örnek olarak maxcheater.com gibi
  • Oyunu 5.6 yil once birakmişssin oyun hakkinda bilgin yok gozlerini yeni acmisin bismillah para satin almaya kalktin. Alacagin parayla bence birşey yapamazsin ki basladigin serverda hicbirsey yapamazsin.
    İmzamdaki l2 avrupa sunucusu olan Core serverina gir oyna hic degilse bataklikta batmazsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.