Şimdi Ara

Lineage II Silah Parlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben bir arkadaşımdan duymuştum..Lineage'nin client klasörünün içinde bir dosya var.Birde arkadaşımda renk kodlarını içeren bir resim var.O dosyayı bir program yardımı ile açıyor,o renk kodlarını içeren resimden herhangi bir rengin kodunu kopyalıyor.Sonra açtığı dosyanın içinden bir renk kodunu kopyaladığı renk kodu ile değiştiriyor ve kaydediyor.Oyuna girdiğinde ise ; Mesela renk kodundan moru seçtiyse silah +0 iken mor parlıyor.Ama sadece +0'ınki mor parlıyor.Neden öyle diye sordum ve bana dediki;
    Ben sadece +0'ın renk kodunu değiştirdim.Bu taktiği istediğin +'da yapabilirsin dedi ve bana öğretmedi.O gün bu gündür konuşmuyorum onunla..
    Siz biliyor musunuz böyle bir taktik?Şu anda meraktan çatlıyorum.Baya araştırdım ama bulamadım.Siz biliyorsanız yazabilir misiniz??
    Şimdiden çok teşekkürler..Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeLdo

Arkadaşlar şimdi ben bir arkadaşımdan duymuştum..Lineage'nin client klasörünün içinde bir dosya var.Birde arkadaşımda renk kodlarını içeren bir resim var.O dosyayı bir program yardımı ile açıyor,o renk kodlarını içeren resimden herhangi bir rengin kodunu kopyalıyor.Sonra açtığı dosyanın içinden bir renk kodunu kopyaladığı renk kodu ile değiştiriyor ve kaydediyor.Oyuna girdiğinde ise ; Mesela renk kodundan moru seçtiyse silah +0 iken mor parlıyor.Ama sadece +0'ınki mor parlıyor.Neden öyle diye sordum ve bana dediki;
    Ben sadece +0'ın renk kodunu değiştirdim.Bu taktiği istediğin +'da yapabilirsin dedi ve bana öğretmedi.O gün bu gündür konuşmuyorum onunla..
    Siz biliyor musunuz böyle bir taktik?Şu anda meraktan çatlıyorum.Baya araştırdım ama bulamadım.Siz biliyorsanız yazabilir misiniz??
    Şimdiden çok teşekkürler..Saygılarımla...

Dostum boş işler onlar diger oyundakilere o mor renk gozukmicek sadece kendin gorebiliyorsun yani kisaca kendini kandirmak diyorum ben buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• göze güzel görünmesini istiyordur arkadaş büyük ihtimal onunla uğraşılmaz ama herhangi bir custom servere girerseniz onlarda değişik parıltı var :D onları kullanabilisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.