Merhaba arkadaşlar.Geçen arkadaşımda birşey gördüm.Lineage II'nin client klasörünün içinde bir dosya var.Bir de arkadaşımın elinde renk kodlarını içeren bir resim var.Arkadaş Lineage Client klasörünün içindeki dosyayı bir program yardımı ile açıyor.Sonra ise renk kodlarını bulunduğu resimden bir renk seçiyor(O moru seçmişti).Sonra rengin kodunu kopyalıyor ve o dosyayı yani L2'nin Client klasörünün içinde bir program yardımı ile açtığı o dosyanın içinden bi renk kodu ile kopyaladığı renk kodununu değiştiriyor ve sonra kaydedip çıkıyor.Oyuna girdiğinde ise silah sadece +0 iken mor parlıyor.Ben sadece neden +0 iken mor parlıyor dediğimde ise "Ben sadece +0'ın kodunu değiştirdim,hepsini değiştirseydim hepsinde mor parlardı."dedi ama bana nasıl ve hangi programla yaptığını söylemedi.Ben programın adına bakmadım çünkü bana söyleyeceğini umut ediyordum.Her neyse o gün bu gündür onunla konuşmuyorum.Sevgili arkadaşlar aranızdan bu taktiği bilen varsa konunun altına yazabilir misiniz?Şimdiden teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarımla..
L2FileEdit programi ile system dosyasinin icindeki env.int dosyasini editleyerek yapabilirsin detayli bilgi icin asagidaki linke bak.