Şimdi Ara

Lineage II, son hali hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en son Lineage II - Interlude oynamıştım, düzenli olarak 5-6 yıl genelde random olarak private serverlarda oynamışlığım var.

Oyunun son sürümüne adapte olmaya çalışacağım, ama merak ettiğim bir kaç şey var.

- Pay to Win vs. Silkroad vb oyunlarda olduğu gibi mi?
    - Random, tek başıma oynayacağım için çok sıkıntı olur mu? En azından interlude'de titanla frenzy açıp 4-5 kişilik party'e dalabiliyorduk. Ya da overlordlarla epic jewelli archerları falan kesebiliyorduk
    - Full buff dolaşabiliyor muyuz?
    - En önemli sorularımdan bir tanesi: Mana potion var mı?

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:33:14 >
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    zaten azıcık başlama isteğim vardı o da gitti
    server ismi de verirsen hoş olur
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:33:35 >
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    bütün açılan serverlar patlama olacak diye açıyor ki zaten ben farklı bir şey beklemiyorum
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:33:48 >
  • Sonu sublimity gibi olacak
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    Oyunun son sürümü malesefki pay2win ancak europe serveri bu konuda biraz daha soft us serverlerine göre tabi para vermeden oynayarak top playerlerle aynı seviyeye gelmek neredeyse imkansız veya aşırı derecede şanslı ve cesur biri olmayı gerektiyor
    l2 zaten tek basına oynanmaz o private serverdeki custom düzenlemelerle yapılmış bi düzen ha tek başına tabiki oynayabilirsin
    oyunun son sürümü sana bu sansı sunuyor buffları l2 storeden alarak [gerçek para ile] 30 dklık solo pvp yapabilirsin ancak belirli classlarla oynaman lazım ve belli yerlerde kasan ptlere gank yapmak yada instanceye girilen yerlerde camp yapmaktan öteye gitmez yaptigin şey cw için farm yaparsın birde
    tek başına oynayacaksan dagger tercih etmen gerekiyor daggerle tek pt ye bile dalabilirsin sag cıkarsın tabi bol bol qhp , elixir ve full ue kullanarak reuseyide iyi ayarlaman gerekiyor tabi ueler için
    mana pot private serverdeki gibi bi pot yok ancak 2 dkda bir kullanılabilen elixirler kekler var %50 %30 %20 gibi oranlarda mana doldurabiliyosun

• metin2 sunucuları birleşmiş bekle yazın başlarız topluca

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Arkadaşlar en son Lineage II - Interlude oynamıştım, düzenli olarak 5-6 yıl genelde random olarak private serverlarda oynamışlığım var.

Oyunun son sürümüne adapte olmaya çalışacağım, ama merak ettiğim bir kaç şey var.

- Pay to Win vs. Silkroad vb oyunlarda olduğu gibi mi?
    - Random, tek başıma oynayacağım için çok sıkıntı olur mu? En azından interlude'de titanla frenzy açıp 4-5 kişilik party'e dalabiliyorduk. Ya da overlordlarla epic jewelli archerları falan kesebiliyorduk
    - Full buff dolaşabiliyor muyuz?
    - En önemli sorularımdan bir tanesi: Mana potion var mı?

Adam akıllı interlude denk gelirse 2 hafta sonra başlayalım. Damarlarım çatlıyor yani benim de artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

full buff dolaşamıyorsun, oraya has özel bufflar var bi kaç buffu tek buff yapmışlar.
    lineage2 tek başına oynayasılık bi oyun değil, zaten olmadığı için seviyor ve oynuyoruz yıllardır
    mana pot yok

yakında server açılacak 50x, bırak girme oralara şimdi :D

çok değişik ne olacak allah aşkına 1 ay sonra kapanacak :)
  • Herkez donate yapacak server kurucusu 1 ay sonra maiami ye tatile gidecek kadar para kazanacak :D farklı olan belki admin hawai adaları'na gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaDumanisT

quote:

full buff dolaşamıyorsun, oraya has özel bufflar var bi kaç buffu tek buff yapmışlar.
    lineage2 tek başına oynayasılık bi oyun değil, zaten olmadığı için seviyor ve oynuyoruz yıllardır
    mana pot yok

Alıntıları Göster
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:32:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLSadnesss

Herkez donate yapacak server kurucusu 1 ay sonra maiami ye tatile gidecek kadar para kazanacak :D farklı olan belki admin hawai adaları'na gider
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:32:57 >
  • quote:

quote:

Herkez donate yapacak server kurucusu 1 ay sonra maiami ye tatile gidecek kadar para kazanacak :D farklı olan belki admin hawai adaları'na gider

donate list sınırlı bireysel olarak alınabilecek donate sadece subclass, nobless ve hair accessory onlarla da para kırılabiliniyorsa biz de girelim bu işe

bizde girelim bu işe demek basit l2 sublimity de gördük nasıl oldgunu girseydin ozaman işe server açılır girer oynarız ozaman görürüz farklımı degilmi diger server'lardan ben donate olmayacak deyipte donate olan birçok server gördüm açılmadan kimse bilemez farklı olacakmı olmayacakmı

• quote:

quote:

quote:

mana pot yok

gıdşım şu kadar söyleyeyim; chickeninvaders+ytp+mephistonun team+woy diye bi team+epidemicin türkleri+quantiumbase 1 party+tig3rs 1 party+ brezilyalı bi party ama tam bilmiyorum ne olup bitiyor o konuda. bu saydığım clanların hepsi birleşip ruslarla kapışacak şimdilik 2 taraf var serverda ama liste burada, değişik bi server olacak. şimdiye kadar birbirleriyle kavgalı ve ölümüne kapışan teamlar bi clanda oynamaya çalışacak, bakalım.

hayal gerçek olursa ne ala :)

• quote:

quote:

quote:

mana pot yok

gıdşım şu kadar söyleyeyim; chickeninvaders+ytp+mephistonun team+woy diye bi team+epidemicin türkleri+quantiumbase 1 party+tig3rs 1 party+ brezilyalı bi party ama tam bilmiyorum ne olup bitiyor o konuda. bu saydığım clanların hepsi birleşip ruslarla kapışacak şimdilik 2 taraf var serverda ama liste burada, değişik bi server olacak. şimdiye kadar birbirleriyle kavgalı ve ölümüne kapışan teamlar bi clanda oynamaya çalışacak, bakalım.

Rusların egosunu yükseltmekten başka bişey değil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sonu sublimity gibi olacak

Valla bana sorarsan aslında sublimity sıkıntı yoktu. Taaki armor olayı yüzünden aşırı kasmak gerekiyodu orda patladı. Ki baya oynandı. Bi c6 serverdende ancak bu kadar oynayıp zevk alabilirsin. Şahsen 2 turnuvadada soultaker herosu olarak sublimity'e noktayı koydum.

Asıl l2 fantastik gibi olmasın sonu :D Yani millet 1 2 ay oynasın en az.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mana pot yok

Bi hayal vardı, gerçek yapmıştık hatırlarsın ? Neydi o ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

quote:

quote:

quote:

quote:

mana pot yok

Bi hayal vardı, gerçek yapmıştık hatırlarsın ? Neydi o ya...

türk birligi olmasın o

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.