Şimdi Ara

lineage resimleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
73.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soulbow clean 80M + 15m cebinden koyarsın 95M clean +10 homu bulur acu SA yaparsın
    Senin Sps i götürür o! Ama kuyruk SE ile EE lazım.SE empower+recharge EE ise clarity+recharge+heal+ res+ party return ^^
  • hocam :D burda lvl 79 SPS var lutfen :D:D +10 homu seni s grade kadar goturebilir SE+PP olması lazım ama bunun uzerine birde ee oldumu orta dogu ve balkanların en psiko sps si olur homuklus +10 lvl 40 da kullanmaya baslarsan sps ye hayran kalırsın...

alp hocam arkaasları paticiki a dogru da yonlendirebilirz official pictureler icin :D:D ve bizim raid ss lerini de upload etsenize hocam aa lutfen... saygılar
  • efendim burda bi kac ss var official serverden confire kardesim senin sps ilerde nasıl oluyor bi fikrin olsun diye hemde :D:D

http://forum.paticik.com/read.php?50,3031062,3091128#msg-3091128
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazut1

efendim burda bi kac ss var official serverden confire kardesim senin sps ilerde nasıl oluyor bi fikrin olsun diye hemde :D:D

eyvallah kardeşim senin charda gayet sağlammış bu arada

• quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

quote:

Orjinalden alıntı: mazut1

efendim burda bi kac ss var official serverden confire kardesim senin sps ilerde nasıl oluyor bi fikrin olsun diye hemde :D:D

eyvallah kardeşim senin charda gayet sağlammış bu arada

hocam tesekkur ederim o gordugun class bi kac subclassından biridir ve su an cook daha pisikopat oldu lvl 79 da ice vortex crusher diye bi skill alıyor instant dmg artı surrdender water diye bi skill de yapmaya gerek yok artık :D:D resist water de ise yaramıyor aynı seyler diger mage le icinde gecerli

paticik.com a bakarssanız diger subclass da zariche swordu kestigim fotoları gorebilirsiniz

• gusel bir gm:D

lineage resimleri

•  lineage resimleri
  • Orjinal server Teonda bizim tayfadan bir kaç screen shot!
     lineage resimleri

lineage resimleri

lineage resimleri

lineage resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acark -- 4 Mayıs 2008; 3:40:20 >

• vay vay vay alp süper ss ler
  • waay alp hocam siz sabahlamıssınız yav :D bak sayemde bi suru kaliteli ss leriniz oldu :D:D ugrasmaya deymis :D:D
    bu arada bu aile fotolarında olmayan bi kac kisi daha var :D mesela ben :D
  • herkes birlik olup bi toplansak ya şu teonda majestic heavy giydimmi tamamdır benm işim.para sıkıntısı vardı spoilci açtım bi tane onunla uğraşıyorum 2 gecedir uyuyamadım

mazut1 sende gel artık ya
  • hocam arkadaslara soyle sana borc majescti versinler taksitle felan :D:D:D aa olmuyor emme :D

hocam ben gelsem de oynamam munkun degil 1-2 ay daha :D siz de bu arada lvl yapın :D benle paty yapacan :D:D bana bi bd hep lazım oluyor yerdeki para ve itemleri toplayacak :D:D onumuzdeki insallah aglatacaz asvaltı
  • o kadar çok ally heal varki...

lineage resimleri
  • http://www.freewebtown.com/jayone/L2/resimlere2%20(5).jpg

Bunu anlamadm okcuda nasil 21k hp olur??

Bide Trnurse kim hala oynuyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

http://www.freewebtown.com/jayone/L2/resimlere2%20(5).jpg

trnurse değil eray o boss jewel ve tatoo var dikkat edersen.tatooya extra özellik eklemiş olabilir server.pvp serverlarında normaldir bu durumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

http://www.freewebtown.com/jayone/L2/resimlere2%20(5).jpg

trnurse değil eray o boss jewel ve tatoo var dikkat edersen.tatooya extra özellik eklemiş olabilir server.pvp serverlarında normaldir bu durumlar

Yaklasik 2-sene oldu sanirim Serverda Kraldik Colesyum bizimdi Super arkadasligimiz vardi Ama Dagildik Sonrada Malum Liderlerimiz ASkere gitti kimi ise girdi 1de server kapandi o ara grubumuz dagildi
    Kime sorsan o zamankş grubu buyuk hasretle sorar O resimde hakkinda soracagin 1sey varsa sorabilirsin banada TrErayTR Kankam olur coktandir l2 oynamiyor msnde goruyorum ara sira
    O serverda +1000 safe arti basiliyordu eventlarla itemlere 1i olana +50 basiliyordu dicen Ya boyle zevkmi alinir Ordan alinan zevki baska yerden almadim arti arkadaslariminda bu destegi saglicagina eminim
    Tamamen Java serverdi Full Edit O yuzden Hp o kadar cok

• TRnurseyi tanırım eger zamanında regezone de oynayan trnurse ise sefaları batuyu hazma abiyi fln tanırmısın bilmem. Eskişehire l2 yi getiren ve bir cafeyi sadce l2 için kapatıp kurulan bir gruptu.

Cok pro ve cok iyidiler (yuksel denilen .... haric)

PVp servir harbi tambir pvp imis ateri oyunu gibi olmus biraz :)
  •  lineage resimleri

lineage resimleri

Teon dayız artıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazut1 -- 28 Mayıs 2008; 0:40:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mass Effect

vay hocam hoşgeldin am acu +3 (augmented) +500kk adena vay vay vay.boss jewels ne durumda clan işleri vs ayarladınmı bişiler

ayrıca dikkatini cekerim lvl4( 150 water atk) :D ayrıca robe uzerinde de water ve fire defans var

vee boss jew sormussun iste cevap :D clan isleri ayarlamadım ben daha girmedim oyuna arkadasım cekti bu fotoları :D:D fakat baya poupler misim teon da herkes pm atıp duruyormus

lineage resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazut1 -- 28 Mayıs 2008; 4:48:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mass Effect

vay özendim walla bizde gariban danceriz nabalım X ya da İT allylerine girmede uyuz oluyorum o ruslara

O Rus'ların resimlerini görsen böyle demezsin inanki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.