Şimdi Ara

lineage resimleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
73.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hortlatmak la alakası yok valla çok güzel resimler var baqıp baqıp bir daha bakıyorum valla ara sıra güzel clan bayragı bulursam çalıyom :d

güzel bi resim cekersem getirip koyuyorum alt aslında yukarı ckartmak lazım yeni gelenler var aramıza görsünler cok faydalı konular var aşalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu28 -- 22 Nisan 2009; 14:23:42 >
  • bnde onu iyom işte:D

koyamadım resmi pffs wtf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 22 Nisan 2009; 17:23:40 >
  • Koroglu benim resimleri elleme :d kac saat ugrastim o crestler icin :p
  • Gözünüz Char Görsün L2EuroworldEski Adıyla L2Gold
     lineage resimleri
     lineage resimleri
     lineage resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalomeira -- 22 Nisan 2009; 20:46:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kalomeira

Gözünüz Char Görsün L2EuroworldEski Adıyla L2Gold
     lineage resimleri
     lineage resimleri
     lineage resimleri

hiç gold oynamadım ama itemler sağlam görünüyor kısacası ee şey
    @ resim ekleyebisem bende sana bir çar göstercem ama

• quote:

Gözünüz Char Görsün L2EuroworldEski Adıyla L2Gold
     lineage resimleri
     lineage resimleri
     lineage resimleri

Er de herkesi sundur simdi sen

• hehe donate power
  • Varsa Sorunu Olan Gelsin Gold'a her türlü sorum çözülür hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

hehe donate power

hayatında low ratedede veya mid rate de +10 silahın bile yoklan senin tüm resimlerinde high rate serverlerdasın
    bide dedigi lafa bak
    aslanım senin ... indirmek lazım aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 22 Nisan 2009; 22:52:34 >
  • İşi Gücü Bırakıp İtemmi Kascamİtem falan kasmak içsiz güçsüz çulsuzların işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

Koroglu benim resimleri elleme :d kac saat ugrastim o crestler icin :p

ugraştıgım yok gözüme güzel 1 tane carparsa biraz degiştirim kullanıyorum amacok güzel resimlerde yok açıkçası
  • quote:

İşi Gücü Bırakıp İtemmi Kascamİtem falan kasmak içsiz güçsüz çulsuzların işi

:) ben kasıyorum item. Çok şükür işim var. Çulsuz da değilim :) Ağır olmuş biraz ithamın bence de oyuna para vermek enayilik :) Emeksiz yemek olmayacağı görüşündeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

quote:

İşi Gücü Bırakıp İtemmi Kascamİtem falan kasmak içsiz güçsüz çulsuzların işi

:) ben kasıyorum item. Çok şükür işim var. Çulsuz da değilim :) Ağır olmuş biraz ithamın bence de oyuna para vermek enayilik :) Emeksiz yemek olmayacağı görüşündeyim.

zevk meselesi bi yerde hem low ratede oynasam bende donate yapmak çünkü zaten low rateyi seçmişimdir nie yapamki ama pvp serverindeyim çok kaliteli çok güzel bırakda bi yararımız olsun

• Sealion anlamadim demek istedigini ama o serveri bilmiyosn adama sor donate deilim demez sana sen bos konusma senin oynadign serverlar ne mid mis low mus adam akilli takil serverini oyna bos bos konusma herkes kendi coplugunde ...
  • quote:

zevk meselesi bi yerde hem low ratede oynasam bende donate yapmak çünkü zaten low rateyi seçmişimdir nie yapamki ama pvp serverindeyim çok kaliteli çok güzel bırakda bi yararımız olsun

:D yaw o senin seçimin elbette. bizim serverda zaten donate item yok. sadece aksesuarlar donate yapılıyor saç tokası maske vs. keza donate olmadığı için tercih sebebi oldu bizim için ;)

o da senin seçimin tabi ne diyelim
  • Kim her gun server deistiren ya? hey allahim nerenden uyduruyon bunlari? m*l
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

rb peşindeyiz

lineage resimleri

Hocam bu resimdeki gibi skill barı nasıl o hale getiyoruz???
  • c4 ten sonraki versiyonlarda skill bar o şekilde.c4 ve gerisi versiyonlarda bu şekilde kullanım yok maalesef
  • c4 den sonraki clientlerde ''e'' ye bas oluyor
  • çok teşekkür ederim bilginiz için, peki c4'de uyarlama şansı olamazmı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.