Şimdi Ara

Lineage2 Classic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • l2 clasic in en büyük özelliği l2store olmaması olucak hiçbir şekilde xp boost item veya oyun içi ayrılcalık sağlayan şeyler yok vs satılmıcak en fazla character costumize için görüntü itemleri şapkalar değişik agathionlar silah görüntü modifiyesi armor görüntü modifiyesi gibi itemler satılcak
    yani suanki clientler gibi pay2win yok aylık üyelik ücretini öde oynadığın oynayabildiğin oyun tecrüben/bilgin/yeteneğin ticaret kabiliyetlerin kadar güçlü ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 1 Aralık 2015; 11:46:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim şuan oynadıgımız serverda bot sıkıntısı yok sıkı kontroller var rus var serverda ama çogunlukla avrupa sunucu oldugu için avrupa vatandaşı biz çok zevk alıyoruz :D artık interlude clientine veda ettik En çokta buna seviniyorum :D yenilik getirdiler ama buda eski :D biz interlude sevenler için gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLSadnesss

Bizim şuan oynadıgımız serverda bot sıkıntısı yok sıkı kontroller var rus var serverda ama çogunlukla avrupa sunucu oldugu için avrupa vatandaşı biz çok zevk alıyoruz :D artık interlude clientine veda ettik En çokta buna seviniyorum :D yenilik getirdiler ama buda eski :D biz interlude sevenler için gayet güzel

lineage2clasic.com son updateye kadar bot doluydu malesef yeni çözdüler sorunu

• Aynen şuanda yok ama sorun çok güzel oldu
  • ücretlimi şuan?
  • Hayır şuan oynadıgımız server degil http://l2classic.club/ nick /realsadnes
  • Kiminiz ücretli demiş kiminiz ücretsiz. Başlamak mantıklı geliyor bana başlayasım var ama kafamda karıştı birden fazla server var sanırım ?

Ölünce item düşmesi, exp sıkıntısı, mp sıkıntısı bunlar alışık olduğumuz şeyler fakat yinede arkadaşlar belirtmiş herkes kaldıramaz. Bilmiyorum insan hevesleniyor en azından ncsoft'un eli altında oluruz mantığıyla bakıyorum şuan. Bu denli zor olması hoşuma gitti.

Bilenler daha fazla bilgi veremezlermi ? 1 karakterle sınırlımı ? Paralımı ? Official hangisi ? Bi çok link paylaşmışsınız anlamadım ben. Streamlarda ruslar oynuyor onlar hangileri ? Ve şuan serverin client'i tam olarak bellimi ? c3 c4 diye ? Gerçi dün bi hatun oynuyordu ss falan vardı c4'e çok benziyordu oynadığı. Max c6 dedim kendi kednime yinede arayüz degişk olduğu için emin olamadım.
  • private serveri ücretsiz l2clasic.club 1 serveri var online nini bilmiyorum

offical innovaya ait olan eu server ise ücretli 1 aylık 10 euro 3 aylık 25 euro 1 server var suan preorderle alanlar giriş yapabiliyor preorder bitene kadar sadece promo kodu olanlar girebilcek promo kodunuda sadece 3 aylık üyelik alanlara verdiler 3.5k online var primetime da

karakter sınırlaması 1 karakterle sınır değil tam kaç karakter açılıyor bakmadım god versionlarında 7 idi
    https://eu.4game.com/lineage2classic/play/ officai server burası private serveri yukarda verdim
    evet ruslar baya bi fazla rus serverlerinde batıranlar burda heyecan arıyor ve oyunu fazla bilmeyen eu playerlerini ezme pesindeler

yukardada yazdım serverin belli bi client yok eskiye dayanarak yazamayız bu oyun hepsinden farklı ve hepsinden özellik tasıyor client (senin arayüz dediğin) goddess mesela dyeler yine goddan ama skiller oyun hepsi farklı yerlerden alınma olympiad yok kore serverde siege var burda daha yok cogu kıta yok skiller yok max level 75 tabi zamanla gelişicek yükselicek oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 24 Aralık 2015; 17:42:33 >

• Tam tahmin ettiğim gibi... Oynanacaksa NCSoft un elinin altında olmak için official oynamak tabikide daha mantıklı. Sonuçta 4 5 yıl gideri olacak bi client. Bilmiyorum sıfırdan başlayıp oynamak çok zevkli gibime geliyor toplanacaz sanırım pes etmeyeceklerle beraber.

Olympiad olmamasını tahmin etmiştim. c1 den başlıyo diyolar falan ss falan var yani seninde dediğin gibi biraz karma yapılmış, güzelde olmuş bana göre. 75 level max başlangıç için çok iyi. Yüksek ihtimal sub nobless questleride yoktur. Sub olabilir gerçi 74 levelde alınabiliyor. Gerçi başlayacak adamın bunları düşünmemesi gerekiyor çünki bu seviyeye gelebilmek için baya baya yırtınmak lazım.

Ben karakter derken account'dan bahsetmiştim, ama paralı olunca tabikide 1 accounttur orasını düşünmemiştim.

Skiller c4 / c6 tanıdığımız bildiğimiz skiller. Bu skillere dayanarak garanti veriyorumki oyun 45 - 60 gibi levellerde aşırı zevkli bi hale gelir

Rusları gözlemledim birazda adamlarda grinding olayı var, kabullenmişler durumu yani. EU playerinin çoğu ben proyum pvp yapar ezerim mantığında olduğu için grinding'den fazla bişey anlamaz. Benim gibi 2 sene nonstop farmerlerin ilgisini çekti :)

Birde, bidahakine mesajı alıntıla hemen haberim olsun, kontrol ettiğimde fark ettim cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 25 Aralık 2015; 12:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Tam tahmin ettiğim gibi... Oynanacaksa NCSoft un elinin altında olmak için official oynamak tabikide daha mantıklı. Sonuçta 4 5 yıl gideri olacak bi client. Bilmiyorum sıfırdan başlayıp oynamak çok zevkli gibime geliyor toplanacaz sanırım pes etmeyeceklerle beraber.

Olympiad olmamasını tahmin etmiştim. c1 den başlıyo diyolar falan ss falan var yani seninde dediğin gibi biraz karma yapılmış, güzelde olmuş bana göre. 75 level max başlangıç için çok iyi. Yüksek ihtimal sub nobless questleride yoktur. Sub olabilir gerçi 74 levelde alınabiliyor. Gerçi başlayacak adamın bunları düşünmemesi gerekiyor çünki bu seviyeye gelebilmek için baya baya yırtınmak lazım.

Ben karakter derken account'dan bahsetmiştim, ama paralı olunca tabikide 1 accounttur orasını düşünmemiştim.

Skiller c4 / c6 tanıdığımız bildiğimiz skiller. Bu skillere dayanarak garanti veriyorumki oyun 45 - 60 gibi levellerde aşırı zevkli bi hale gelir

Rusları gözlemledim birazda adamlarda grinding olayı var, kabullenmişler durumu yani. EU playerinin çoğu ben proyum pvp yapar ezerim mantığında olduğu için grinding'den fazla bişey anlamaz. Benim gibi 2 sene nonstop farmerlerin ilgisini çekti :)

Birde, bidahakine mesajı alıntıla hemen haberim olsun, kontrol ettiğimde fark ettim cevabı

Mediv , ephyon sorularına yanıt vermiş, cevap yazarken mesajımı bidakine alıntı yap haberim olsun demişin. unutmuş olabilir, ki 1859 mesajın var be abim, adam yardım etmiş sana ikaz edicene teşekkür edeydinya beyaa :)

• kazuya55 K kullanıcısına yanıt
    Sakin ol adama bişey demedim ephyon bilir bizi alıntılada haberimiz olsun dedim :D Kötü bişey yok bunda :)
  • sakinim başkan. biliyosa zaten np;) şakayla takıldım sade:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.