Şimdi Ara

Lineage2 Classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baris7777 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hepimizin aylardır bekledi haber Lineage2 Classic AVRUPA sunucusu yakın zamanda açılacak gibi..

official serverda oynamak isteyenler için eski tadı tekrar almak isteyenler için mükemmal bir haber

https://www.change.org/p/innova-launch-lineage-2-classic-server-in-europe-2?recruiter=79251388&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink buradan destek olabilrsiniz

Fellow adventurers!
    Together we have made a lot of work to make Lineage 2 Classic happen in Europe. It has been a long wait, but now we can announce it officially:

We shall be bringing Lineage 2 Classic to Europe!

Thank you for your commitment and your interest in the project! It wouldn't have happened without your participation and your votes.
    And here come some of the most important things you have to know about the future project:
    Pre-order is expected to start this autumn.
    As we would like to provide the best gaming experience for our players, Lineage 2 Classic will be subscription-based. Subscription fee will be revealed upon the start of preorder or earlier.
    As much as we regret to say, our service will not be available for players from North and South America.

To be the first to get the latest updates on the project follow us:

• Acilsa bile oynuyacaginiz bir ay Ben genede yardim icin oy veririm
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar kısa olacagını düşümüyorumki :D l2 nin yoklugunu serverin yoklugunu her fırsatta çeken bir insan olarak

yinede teşekkürler desteğin için
  • morfeus burda herkesin bu tansiyonu kaldıramıyacağını belirtmiş sadece yoksa herkes 1 ay sonra bırakıcak değil 2 yıldır bekleyenler var :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaybackX

morfeus burda herkesin bu tansiyonu kaldıramıyacağını belirtmiş sadece yoksa herkes 1 ay sonra bırakıcak değil 2 yıldır bekleyenler var :D
    İlgilenenlere ön Siparis
    https://eu.4game.com/lineage2classic/preorder/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 12 Kasım 2015; 20:28:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

İlgilenenlere ön Siparis
    https://eu.4game.com/lineage2classic/preorder/

Alıntıları Göster
    Süpersin

• aylık 10 euro güzel bi fiyat cok fazla değil 5 ila 7 euro olsaydı daha iyi olurdu ama buda cok sayılmaz ayın aralık 15de erken erişim var pre order yapmayanlar 22sinde girebilicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Runescape 3 & Oldschool
    10 yıl önce açıldı
    Aion Classic hakkında...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aralık 15 de açılacağı kesin mi? ona göre alıcam :)
  • https://4gameforum.com/threads/537578/

2ci soruya bakabilirsin burda cevaplamışlar ama innova bu 15 der 25indede açabilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 17 Kasım 2015; 0:17:34 >
  • quote:

https://4gameforum.com/threads/537578/

2ci soruya bakabilirsin burda cevaplamışlar ama innova bu 15 der 25indede açabilir :D
    Clasic derken c4 falanmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Clasic derken c4 falanmı ?

Alıntıları Göster
    c1 den basliyacak işte siraya ilerliyecek diye biliyorum. en sonunda gene c4 c6 bitecek yani :D
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Niye 1 ay oynayıp bırakcaksınız dedin peki :))
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Gördügümü soyledim tabi herkes ayni degil, oynuyan herkese saygımız var eger acilirsa basarilar dilerim herkese ama zor is:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 27 Kasım 2015; 18:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Gördügümü soyledim tabi herkes ayni degil, oynuyan herkese saygımız var eger acilirsa basarilar dilerim herkese ama zor is:D
    l2 clasic ne c1 c2 c3 nede c6 de en base sürümden farklı farklı özelliklerle playerlara göre düzenlenen bir oyun c1 dende özellik var c6danda hatta god clientinden bile özelllikler var full grind bi oyun 45 olmak bir ay ama 75 olmak hayal gibi ölünce %5 exp kaybetmek canavarlara ölünce drop olmak kolay şeyler değil malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

l2 clasic ne c1 c2 c3 nede c6 de en base sürümden farklı farklı özelliklerle playerlara göre düzenlenen bir oyun c1 dende özellik var c6danda hatta god clientinden bile özelllikler var full grind bi oyun 45 olmak bir ay ama 75 olmak hayal gibi ölünce %5 exp kaybetmek canavarlara ölünce drop olmak kolay şeyler değil malesef

abi özelden mesaj yazdım, heç cevap da yazmıyon ha
  • kazuya55 K kullanıcısına yanıt
    yazmıştım ama dhnin azizliğine ugramış mesajım
  • quote:

yazmıştım ama dhnin azizliğine ugramış mesajım
    Arkadaşlar bilindigi gibi 15 aralıkta açılacak orjinal server biz şimdilik 3x lineage2classic.com serverında oynuyoruz 4 kişiyiz :) gayet zevkli gecemizi dündüzümüzü verip oynuyoruz gelmek oynamak isteyen arkadaşlar nick lerini buradan mesaj atarsa birlkte oynaya bilirz malum 20 lvl olmadan oyundan yazamıyorsun :D
  • Nası tutarmı peki dolu olurmu ?
  • oyunun ruslardan temizleyebilirlerse tutar çünkü ruslar oyunu haliyle biliyor ve botlarla para kasıp gold sitelerine satıyor 4game bu olayı engellerse 4 -5 yıl heyecanı yitirmeden oynatır lineage 2 severleri birde başlangıç önemli çoğu kişi oyunu nostalji için oynucak bu adamlar 1 ayda pes ederse serverin geleceği olmaz gibi bişey ama oyun gerçekten cok zevkli lineage2clasic private ta 37 levele kadar kastım ben solo oynarken bile canavar kesmek cok keyifliydi çok heyecanlıydı mana için oturup beklemekden bile keyif almıştım ama cok hardcore bi oyun herkesin kaldıramıcağı cok açık

• e icine shop vs koyarlar xp boost vs¿

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.