Şimdi Ara

Lineage2 Crash Report

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2010.4.29 21:48:44
    CPU : AuthenticAMD AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 @ 1998 MHz 2942MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce Go 6150 (6743)
    PosCode : LS1(152) 0:0:0 2/0 [570]

Insufficient Memory.(87)
    Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- Size -8 FArray <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -8 FArray <- FArray::Realloc <- -1*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- SWBeginLoad <- UGameEngine::LoadLevel <- Load_Level <- UGameEngine::AdjustTerrain <- L2Seamless <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

bu hata yüzünden oyuna girerken loading yazısında takılıyor minibook kullandığım için print screen tuşuyla foto alamadım..sorunun ne olduğunu bilen var mı ? işyerinde girebiliyorum,fakat evde giremiyorum bu hatayı alıyorum..cevap verin lütfen acill

• minibook donanim özelliklerini yazabilirmisin ?

işlemcinin ne olduğunu gördümde.. hard disk in kaç gb? ekran kartın 64 bit mi 128 bit mi ? büyük ihtimalle ekran kartın paylaşımlı bir ekran kartı ram den yiyor. birde kullanmış olduğun sistemdeki görev yöneticisini açarak sistemin boşta iken ( hiçbir arkaplan programı, virus programı ) çalışmadığı anda performans sekmesinden CPu vede Sayfa kullanım yüzdelerini buraya yazabilirmisin ?

Oynamış olduğun lineage clienttı nedir ? interlude , gracia yada diğerleri ? bu oyunlar için gerekli olan boş alan varmı ?
    minibook kullanıyorsun işlemcin 1998 MHz yani 1.9 Ghz teknik özellikler yönünden minibook un zayıf donanim özelliklerine sahip vista OS kullanıyorsun o özelliklerde ancak işletim sistemini çalıştır ikinci bir ağır uygulama minibook unu yoracak vede ramin sayfalarını dolduracak vede yeniden read ( okuma ) zamani gecikecektir. ekran kartında paylaşımlı vede ram dan yiyen bir ekr. ise bu seferde ram lerin duruma yetişemeyecek halen gelicektir. Sorundan kurtulmak yada başka bir çözüm istersen o eeepc sine yani minibook una Win_Xp Sp2 yükle vede öyle .

• destek vermek istediğin için özellikle teşekkür ederim..sorun ne anlamış değilim ben başka bir karakter açtığımda sorunsuzca giriyor fakat asıl karakterime girince loading yazısında bu hata çıkıyor..sadece minibook değil işyerindeki bilgisayardada oldu bugün..bende yeni bir karakter açtım ve onunla devam ediyorum..yinede saol.anlayan varsa bi cevap versin o olay için,şimdiden teşekkürler

Saygılarla

baran97
  • arkadaşım açtığım yeni karakterdede oldu resim olarak koyacağım..1-2 karakterde oluyor sadece diğer karakterlerde bu sorunu yaşamıyorum..neden ya :S
  •  Lineage2 Crash Report

işte sorun bu..az önce de oldu..ama 30 dk önce yoktu.hd de 17.4 gb boş alan var..neye yetmiyor ki ? ama bu minibook değil normal bilgisayarım..bunun özellikleri daha yüksek sanırım..aynı sorun bundada mı var ? (ekran kartının ram den yemesi vs. vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran97 -- 30 Nisan 2010; 18:48:37 >
  •  Lineage2 Crash Report

burdan anlarsın sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran97 -- 30 Nisan 2010; 19:07:30 >
  • SS ler için teşekkürler. Sorununun donanimsal bir problem olmadığı anlaşılıyor. Lineage2 nin vermiş olduğu critical error ( kritik hatalar ) dan bir tanesi. Google üzerinden bu hatalar ilgili olan çözümleri araştırdım. Onları yazıcam sana. Asıl charında girerken sorun veriyor ama yeni açmış olduğun charlarda sorun vermeme olayını bende yaşamıştım. Sorunu bende aşağıdaki yazacak olduğum yöntemlerle çözmüştüm. Hatta karşılaştığım durum daha kötü idi yeni bir char açarken bile bu hatayı veriyordu ilk önce yeni karakter penceresinde dwarf secersem oyundan atıyordu bende karakter seciminde ilk olarak orc dan başlıyordum gezmeye . Bu ekranı geçtiğimde bir sonraki menüde gine hata veriyordu.

• Lineage2 nin kurulu olduğu klasördeki system klasöründe bulunan option.ini dosyasını sil yeniden oyuna girmeyi dene.

• Ekran kartı sürücünü kaldır sonrada en son güncel sürücüsünü kur. ( ekran kartında bir problem olduğundan değil bu hata random olarak verdiğinden dolayı ekran kartı ayarlarını yeniden lineage2 nin system dosyalarına kaydetmen için gerekli, bu hatayı ne zaman nerde hangi charla hangi durumda verdiği belli değil.)

• Lineage2 nin setting kısmında intialize secerek menülerin vede çözünürlük ayarlarını yeniden sıfırla.

• Lineage windows ekran modunda oynamayı deneyebilirsin ( lineage login ekranı açıkken Alt + Enter a basarak window ekranına geçebilirsin) bu şekilde sorunsuz şekilde login olduktan sonra tekrardan tam moda geçebilirsin.

• Lineage2 klasöründe bulunan system dosyasının içini komple sil vede oynamış olduğun free serverın patch ( yamasını tekrar indir vede kur ).

• Lineage2 ni yeniden başka bir dizine kur.

• Oynamış olduğun free serverdaki GM le görüşerek karakterini oyunda en son bulunmuş olduğu noktadan hareket ettirmesini isteyebilirsin. Karakterinin oyuna login olurken ekran kartının grafik işlemini yordamlayamamasından kaynaklı bir durum. Bu sorun birçok oyuncudada görülmüştür. ( l2extremde oynayanlar bilirler giran da spawn olup fatal error vermesi durumunu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 30 Nisan 2010; 23:31:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.