Şimdi Ara

Lineage2 De İnterlude Giranın tepesinde Yıldırım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoWQuaLiTy -- 18 Ağustos 2010; 17:10:34 >

• Muhtemelen Oynadığın serverdeki custom olaylardan biridir, yıldırımın Giranda olması. O Yıldırımın aynısı kameal köyünde var zaten yanlış hatırlamıyorsam yada imperial thombun oralarda bir yerdeydi.. Daha önce kimse görmedi bunu neye dayanarak yazabiliyosun anlamadım ?? Ben görmüştüm çook önceleri ama buraya gelip konu açılacak üstelik iki konu açılacak kadar gerekli bir şey olarak görmedim ??
  • 1.si o yıldırımın kamaelde olduğunu bende biliyorum hatta arkadaşa dedim kamaelde olsa şehir patlardı heralde zuahaha :D dedim(makara yapıoz tabikide patlamaz sadece gözükür yıldırm) 2.si ise dh a üye olmayanlar göremio konuyu denedim onay bekliyor dedi 2. konuda onay beklemeden açıldı.

anladın mı olayı ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoWQuaLiTy

1.si o yıldırımın kamaelde olduğunu bende biliyorum hatta arkadaşa dedim kamaelde olsa şehir patlardı heralde zuahaha :D dedim(makara yapıoz tabikide patlamaz sadece gözükür yıldırm) 2.si ise dh a üye olmayanlar göremio konuyu denedim onay bekliyor dedi 2. konuda onay beklemeden açıldı.

anladın mı olayı ?????

ben ne demişim sen ne demişşsin yaa nese bişey demiycem..
  • Yildirim falan değil o , Wall of Argos'ta Rb nin npcsi, Quest yapilarak rb cikiyor part 1 2 şeklinde
    eye of argos yazilsa belki quest cikar hatirlamiyorum tam suan rbden ic bp falan dusuyor
  • Madalya töreni ne zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Orijinalden alıntı: LoWQuaLiTy

1.si o yıldırımın kamaelde olduğunu bende biliyorum hatta arkadaşa dedim kamaelde olsa şehir patlardı heralde zuahaha :D dedim(makara yapıoz tabikide patlamaz sadece gözükür yıldırm) 2.si ise dh a üye olmayanlar göremio konuyu denedim onay bekliyor dedi 2. konuda onay beklemeden açıldı.

anladın mı olayı ?????

ben ne demişim sen ne demişşsin yaa nese bişey demiycem..

sen hiç giranın tepesinde gördünmü bunu onu bana bi açıklasna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Türk Guild İçin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pfff dandik bi java server oyniosun gm yapmış işte böyle bişey yani normal l2 de snde boyle bişe goremessin
  • en azından görmüşüm ya ? habire cevap vereceğinize insan bi teşekkür eder sanki siz interludede böyle bişey gördünüzde konuşuosunuz en azından sizin oynadığınız serverda bu yok (!)
  • otistik mi bilader
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

otistik mi bilader

:)) sabah sabah :)
  • her halde bir server gm'i için dünyanın en kolay işi

bu konuyu görünce kendi serverımda da aynısını yaptım tabiki kaldıracağım ama hani ne kadar kolay ve büyütülmeye gerek olmadığını göstermek için yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

pfff dandik bi java server oyniosun gm yapmış işte böyle bişey yani normal l2 de snde boyle bişe goremessin

olay java ile ilgili değil off serverda da aynısı yapılabilir. Ayrıca dikkat ederseniz server admini 2 tane de ağaç ekmiş ancak orada tree vs. yazan ifadeleri kaldırıp tıklanamaz yapsaydı gerçek bir dekor olurdu ancak gm bunu yapamıyorsa bence bu serverı tekrar değerlendirmek gerekir. Yeni bir servera benziyor (resimlerde hiç player yok o dikkatimi çekti) söylediğim tipte küçük şeylerle daha da güzel olabilir.

Ayrıca Lineage2 yi off veya java diye bölmeye gerek yok. Önemli olan herkesi bir yerde toplamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abek1 -- 17 Ağustos 2010; 16:02:32 >

• BUNU GORDUGUMUZ SERVER INTERLUDE !!!! GEREKSIZ KONUSMAYIN INTERLUDE DIYORUM
  • Daha dün kayıt olmuşsun vallaha çok iyi post kasmışsın bu konu sayesinde polemiklere devam post a devam...(Post kasınca kafana kuşmu konduruyorlar napıyorlar söylesenizde öğrensek....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 17 Ağustos 2010; 20:26:15 >
  • Eye of Argos NPC'sini biraz fazla abartmamış mısın sence de? Interlude değil C4'te de olan bir özellik zaten. Giran'a koymaksa bu konuda az bilgisi olan birinin bile yapabileceği bir şey. NPC Buffer koymak onu Giran'a koymaktan çok daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 17 Ağustos 2010; 20:52:20 >

• Hani arkadaş Cahilsin ama bu kadar belli etme bari... Bide hala körü körüne interludede gördüm diyor.. Aynısını sana OFF serverdede yaparım javada'da çok bişey yok bu olayda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Hani arkadaş Cahilsin ama bu kadar belli etme bari... Bide hala körü körüne interludede gördüm diyor.. Aynısını sana OFF serverdede yaparım javada'da çok bişey yok bu olayda...

hahaha
  • dalga geşçmissiniz hemen ama; siz lineage oynarken bundan yıllar once talking de elpy keserken birden orc gorunce şaşırmadınzmı yada gludine yuzerek degilde gk dan yada gemi ile gidilebilecegini ogrendiginzde? oyunda sadece 14 lvl skillerinin son olmadıgını ogrendiginizde? baiumu ilk gordugunuzde? yanınızdan hero geçince? low rate serverda b yada a grade itemler gorunce?

arkadas yeni olabilir şaşırabilir heyecanlanabilir örn;Görüntüyü Yakalayanlar:LoWQuaLiTy & PRiNCeSS(dh da baran97) gibi gaza da gelebilir ama hemen kopmussunuz :D ukalalık edebilir hangimiz etmediki:D bırakın zaman la ogrenir zaten:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

dalga geşçmissiniz hemen ama; siz lineage oynarken bundan yıllar once talking de elpy keserken birden orc gorunce şaşırmadınzmı yada gludine yuzerek degilde gk dan yada gemi ile gidilebilecegini ogrendiginzde? oyunda sadece 14 lvl skillerinin son olmadıgını ogrendiginizde? baiumu ilk gordugunuzde? yanınızdan hero geçince? low rate serverda b yada a grade itemler gorunce?

arkadas yeni olabilir şaşırabilir heyecanlanabilir örn;Görüntüyü Yakalayanlar:LoWQuaLiTy & PRiNCeSS(dh da baran97) gibi gaza da gelebilir ama hemen kopmussunuz :D ukalalık edebilir hangimiz etmediki:D bırakın zaman la ogrenir zaten:D

Öğretiyoruz işte. Biz de böyle öğrendik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.