Şimdi Ara

Lineage2 Interlude - The Chaotic Throne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav neyse arkadaşlar size kolay gelsin bir çok konuyu topladık bende toplamadık demiyorum yalnız tek biri kişi değil bir kaç kişi çalışıyoruz eklediğimiz konuları tam anlamı ile çalmak isteseydik konuları düzenler dik değiştirirdik bea

Lordtekno sana gelince eski domi değil arkadaşım bu domain ilk başından sonuna adar bendeydi turkiyede ilk l2 emule servere(MOONSTAR L2 )Yİ OFF SERVER SKELETONS L2 yide biz açtık onu boşverin bir çok ultima online servere açtık ve kiraya da verdik

siz azınızla iş yapın ben eklediğimiz her konuya iz yaptık a. dan z ye biz yazdık zaten demiyorum bunu ilk etapda yapma imkanımızda yok zaman alacak ama bu zaman zarfında konular boş kalmamalı l2encdec mi bu kadar kafan takılan sölim o zaman arkadaşım bide bana solda menude hazırlanan içerikte alıntı bulsana arkadaşım subb gorevleri olsun 1.class gorevleri olsun npc ler olsun l2 yi komple bak bakalım o içerik bir yerde varmı yada alıntımı:)

zaten alıntı olan bilgileri forumda yayınlıyorlar içerik kısmına yazmayız ha aldığımız oyunlarda var nedenide oyunu oynama ve bilgi hazırlama zamanımız olmadığındandır

eray.gns çeviri yaptığpımız bilgilerin hepsini forumda yayınlamayız arkadaşım

nasip olurda bir gun subglass nobles yada hero görevi yapacak olursan bekleriz mecbur gelecen çünkü başka bir yerde turkçe anlatımı yok çaldık işte ne yaparsın :)

bakın beyler siz ne derseniz deyin daha doğrusu şöle diyim eray.gns arkadaşım sen kimsin de benle kaşık yarıştıyon sen önce daha iyi bir site aç hiç alıntı yapmadan bütün online oyunlarla ilgili içerk hazırla sonra karşıma çık deki ben bunu yaptım sen böle yapmışsın bol keseden atıp durman arkadaşım bekara karı boşamak kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMikrop -- 17 Nisan 2007; 19:05:57 >

• quote:

nasip olurda bir gun subglass nobles yada hero görevi yapacak olursan bekleriz mecbur gelecen çünkü başka bir yerde turkçe anlatımı yok çaldık işte ne yaparsın :)

merak etme ingilizcem sağlam + bu görevleri çoğu kez yaptım + ha başka yerde türkçe açıklaması yok demişsin vede sonunda çaldık demişsin noluyo bu ingilizceleri çalınca otomatik türkçemi oluyo ??? kusura bakma ama yanıldın....

aşağıdaki linkler uzun süredir mevcut türkçe görev açıklamaları

http://www.l2turkiye.com//index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=137 <<<<------- sub class...
    http://www.l2turkiye.com//index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=140 <<<<------- nobless... ( umarım onuda burdan copy paste yapmamışsınızdır )

heheh son olarak benim site kurmak gibi bi amacım yok zaten senle kaşık yarıştıranda yok bi iş yapacaksanız adam gibi yapın.. Benim yazdıklarımdan aldığınız yazıları helal etmiyorum..

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 17 Nisan 2007; 20:49:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

merak etme ingilizcem sağlam + bu görevleri çoğu kez yaptım + ha başka yerde türkçe açıklaması yok demişsin vede sonunda çaldık demişsin noluyo bu ingilizceleri çalınca otomatik türkçemi oluyo ??? kusura bakma ama yanıldın....

http://www.l2turkiye.com//index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=137 <<<<------- sub class...
    http://www.l2turkiye.com//index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=140 <<<<------- nobless... ( umarım onuda burdan copy paste yapmamışsınızdır )

heheh son olarak benim site kurmak gibi bi amacım yok zaten senle kaşık yarıştıranda yok bi iş yapacaksanız adam gibi yapın.. Benim yazdıklarımdan aldığınız yazıları helal etmiyorum..

kolay gelsin

bak dostum lineage2turkiye.com ne zamandan beri açık ve kimin oldugunu ben senden daha iyi biliyorum

ilerde bunu daha iyi anlarsın, umarım l2turkiye yönetimi ile yakından uzaktan alakan yoktur sayın eray.gns (Armor Trader) kime çamur attığın bilmiyorsun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMikrop -- 17 Nisan 2007; 21:23:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ByMikrop

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

kolay gelsin

bak dostum lineage2turkiye.com ne zamandan beri açık ve kimin oldugunu ben senden daha iyi biliyorum

ilerde bunu daha iyi anlarsın, umarım l2turkiye yönetimi ile yakından uzaktan alakan yoktur sayın eray.gns (Armor Trader) kime çamur attığın bilmiyorsun dostum

lineage2turkiye.com'u nerenden çıkardın verdiğim linklere bakarsan l2turkiye.com la ilgili ( ha yakın zamanda birleşmiş olmaları beni bağlamaz.. )

ha yönetimle umarım alakan yoktur demişsin birisinde mod birisinde yöneticiyim ha diceksin şimdi bi lafımla rütbenden ederim hiçte önemli diil kimseden o rütbeleri istemedim kendi istekleri ile verdiler ki benim için zerre kadar önemleri yok...

+ ne zamandan beri açık olduğunu bilmende beni bağlamaz siteye kayıt istatistiklerini bi incele istersen...

hadi tekrar kolay gelsin ByMikrop.

• ya seni rütbenden etme gibi bi lüksüm yok rütben senin olsun :) ufak şeylerle mutlu olmak da güzeldir. rütbeymiş ama sen hala aynı şeyi yapıyon kime çamur attığını bilmiyorsun diyom sen hala devam ediyon

imzanda kullandığın siteye bak nerden çıktığını anlarsın iki sitenin de birleşmesi seni bağlamadığı için o kısmı farkedemedin sanırım

Neyse bu kadar muhabbet yeter arkadaşım sana kolay gelsin yardımın için teşekkürler
  • quote:

Ahuhhahaahahaazuhahaah koptum gece gece ya.. süper
  • quote:

ufak şeylerle mutlu olmak da güzeldir.

kesinlikle .. Senin gibi önemli bir kişiliğin ( bknz. mesajlarınızda ikide bir kime çamur attığını bilmiyorsun sözünü sarfetmeniz ) sitesinde bile benim kendi yazdığım yazının yer alması beni ziyadesi ile mutlu etti..

quote:

rütbeymiş

satır atlamadan okursan mesajımda 3. satırda şöyle bir ibare var '' ki benim için zerre kadar önemleri yok..'' bilmem anlatabildim mi ?
    hah orda rütbe dememe güldüysen kusura bakma senin dilindeki tercümesini bilmiyorum fakat biz insanlar arasında ona rütbe diyoruz =)

quote:

Hero görevi tebrik ederim. Bravo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 17 Nisan 2007; 23:58:13 >

• Mikrop musun Bakteri mi? Seninle atisacak kadar Rap'im Yok ama Seni Yenecek Kadar Dostum var
    Sen 1kere Baslangicta Kaybettin Dostum Benim Kankalarima Laf Atiyorsun Merak etme Simdiye Kadar Yaptigimiz Questlerde Senin Sitenden Fayda Verici bilgilerde Almadik
    Hem Anlatimlariniz Dye falan falan ballandirmisiniz 1dk lik olayi yagli boya isi Yapmisiniz
    Alinti Yapiyorsunuzhttp://lineage2.stratics.com/ Bu siteden yapin Hem Size gelip Hesapta soran olmaz Korkmayin İngilicenizde iyimis galiba Cevirirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.