Şimdi Ara

Lineage2 Interlude - The Chaotic Throne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lineage2  Interlude - The Chaotic Throne

daha fazla bilgi içinwww.mmorpgtr.com

Lineage2  Interlude - The Chaotic Throne

www.mmorpgtr.com (Turkiyenin En Büyük Türkçe MMORPG içeriğine sahip sitesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo_xo -- 14 Nisan 2007; 23:56:11 >

• BU Oyun çok ses getirecek....

www.mmorpgtr.com

buradan oyunun detaylarına bakabilirsiniz....

ama 3 gb geldi bunu indir indir bitmez

Bu sefer Lineage 2 daha hoş bir oratam yakalamış

En azından yeni yaratıklar var....

Hep aynı sıkılıyodu....

free serverı umarım yakında gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc oyuncu -- 15 Nisan 2007; 0:08:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xo_xo

merhaba arkadaşlar lineage2 chronicle serisinde c6 dan önce interludeyi test serverde hizmete soktu

daha fazla bilgi içinwww.mmorpgtr.com bir çok yeni özellikler eklenmiş durumda özellikle dinazorlar :)

Interlude 11 Nisan itibarı ile testten çıkıp orjinal sürüm haline gelmiş olmasına rağmen, ayın 14ünde gelip sitenizin reklamını yapmaktan başka bir maksadı olmayan ve defalarca konuşulmuş bir konuyu tekrar açarak "Interlude test yayınında" derseniz daha ilk günden sitenizin haberlerinin doğruluğu, güncelliği ve yayın politikanız hakkında beni şüpheye düşürürsünüz.

• ayrıca hiç bişeyde bilmiyorlar.. c6 yok interlude war... chaotic choronicle yok artik chaotic throne var..
  • adam öldü kesin kahrından bütün dh girmez sitesine şimdi
  • C4 de patch yapınca oto .?Lineage2 Interlude olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

quote:

merhaba arkadaşlar lineage2 chronicle serisinde c6 dan önce interludeyi test serverde hizmete soktu

daha fazla bilgi içinwww.mmorpgtr.com bir çok yeni özellikler eklenmiş durumda özellikle dinazorlar :)

Interlude 11 Nisan itibarı ile testten çıkıp orjinal sürüm haline gelmiş olmasına rağmen, ayın 14ünde gelip sitenizin reklamını yapmaktan başka bir maksadı olmayan ve defalarca konuşulmuş bir konuyu tekrar açarak "Interlude test yayınında" derseniz daha ilk günden sitenizin haberlerinin doğruluğu, güncelliği ve yayın politikanız hakkında beni şüpheye düşürürsünüz.

mmorpg deki haberi ben yazdım... ve Bir suredir internete giremedim 11 nisandada yoktum.... cuma günü yazdım... onuda ras gele gördüm update ederken bi baktım yeni oyun Yazıyım paylaşım olsun.... test server olayını tam bulamadım nerden nasıl ama bu haberi bilmeyenler görsün diye yazdım

Şimdi bu durumda denirki niye bakmadın hiç bi yere çoğu yere baktım bi dh girmedim... Ve bişi bulamadım sitedede yoktu oraya yazdım bu arkadaşta sizinle paylaşmak istemiş... Ben bunda böyle Aşırı reklam yapıyo fln fln Gerek yok...

Belki tmm hiç bir detay yazmadan vermiş ama ben orda bütün bildiklerimi yazdım..... .

gelelim Hiç bişi bilmiyolara... Arkadaşım yukarda dediğim gibi mmorpgtr yr bu yazıyı ben hazırladım ve koydurdum.. bunda siteye reklam yapıyosunuz fln

Evet hergün bir insan internette olamaz ya Ancak ben bu l2 nini yeni sürümün CUMA GÜNÜ SAAT 00 civarında gördüm ve paylaşmak istedim
    Bu oyunu yani ınt yi hiç oynamadım bilgim aşırı olmayabilir... Ama c serisini 3 den beri oynuyorum... tabi benden eskiler mutlaka olucak...

bu oyunun free serverı gelince ben bütün detayları yazıcaktım....C6 yok interlude wer.chaotic choronicle yok artık chaotic throne ver demeye gerek yok

Benim anlatmak istediğim herkez anlamıştır... c6 yerine bu geldi..Evet benim açıklamam bu Arkadaş bu konuyu açmış ve yazmış....sizde sadece reklam yapıyosun fln diyince açıklama ihtiyacı duydum....
    Umarım bu oyun bütün l2 güzel olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper görünüyor
  • interlude icin ayri client şartmı yoksa c4 den oto pacth yapsak olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

quote:

+ sitelerinde birçok alıntı olmasına rağmen hiçbirinin altına 1 punto boyutlarında bile alıntıdır yazılmaması beni ziyadesi ile sitelerinden soğuttu... İnsan en azından emeğe saygı gösterir..Hiç olmadı verilen bilgiyi kendi cümlelerinle ifade et değil mi ?

• dorusun cok gusel diosun bide soruma cevabın varsa sölıyebılırmısın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asitutkum

interlude icin ayri client şartmı yoksa c4 den oto pacth yapsak olurmu ?

olur ( tabii oto patch dediğin update ise ( lineage2.exe ile ) =) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 16 Nisan 2007; 22:19:57 >
  • aynen o bahsettıgın şeydi benim sölemeye çalışdıgım şey :P
  • Herkez bişeyler yazmış çizmiş arkadaşlar site bana ait sağolsun arkadaşlarımızla birlikte birşeyler yapmaya çalışıyoruz
    bir mmorpg portalı hazırlamaya çalışıyruz bu ölesine bir hazırlık değil

Bir arkadaşımız interlude hakkında bişey bilmiyorlar şöyle böle demiş biliyoruz yada bilmiyoruz reklam atmış evet güzelde reklam atmış sağolsun reklamın iyisi kötüsü olmaz ama sitem boş bir site değil giren herkez anlıyor herşey mmorpg üzerine bunu sizde gördünüz kesin girmişsinizdir...

bir diğer arkadaşda demişki bilgilere alıntı yazmamışsınız yav yazmmamı gerekiyor arkadaşım alıntı yazmadım ama biz yazdıkda yazmıyor altında zaten bir çok bilgiy orjinal sitelerinden çeviri yaparak almaya çalışıyoruz sonuçta aynı metin gececektir o zaman çeviri yaparak yazdığımız bilgilerdemi alıntı oluyor :) zırf metin benzerliği var diye

Lineage2 içeriği olarak hangi sitede sub glass gorevlerinin turkçe anlatımı var hangi sitede nobles gorevinin anlatımı var hangi sitede balık tutma gorevinin turkçe anlatımı var hangi sitede sembollerin turkçe anlatımı var

bırakın arkadaşlar bu işleri ben burda bir iki işi için yapmadım bu siteyi ve sizin ne dediğinizde önemli değil ben yaptığım işe bakarım ve busiteden kimler nasıl faydalanacak ona bakarım bir iki kişi beğenmiş beğenmemiş yada birşey bilmiyorlar demiş yok haberlerin güncelliğinden şüphe duyarlarmış eleştirin ama çok bilmişlik yapmayın çok bilmişlik yapacaksanız icratınız la yapın

isteyen girer istemeyen girmez ama şunuda çok iyi biliyorumki bun sizde dahil olmak üzere hepiniz giriyorsunuz zaten

tekrardan hepinize saygılar yorumlar için teşekkürler ama sadece yorumlar için

• quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

adam öldü kesin kahrından bütün dh girmez sitesine şimdi

sana özelikle cevap yazayım girse ne girmese ne arkadaşım sen neden girdin

hem öle diyon hem ilk girenlerden birisin
  • Ben bie kere orda ko diye 1oyun gordum ordan kaybetti ko gorulen yerde benim isim olmaz
    ANTI KO FUN CLUB
    Gende isim dustumu girerim Yeterki Yenilik OLsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ben bie kere orda ko diye 1oyun gordum ordan kaybetti ko gorulen yerde benim isim olmaz
    ANTI KO FUN CLUB
    Gende isim dustumu girerim Yeterki Yenilik OLsun

bu konua bişey yapamam malesef bende sevmesemde sonuçta bir mmorpg ve site içeriği için eklemeliyim
  • hehhee bu kadarıda cidden bayağı olmuş bak sana bi örnek

quote:

orjinalden alıntı ben
    ( l2encdec ) bilgisayarınıza indirin daha sonra rar'da olan dosyaları ( dizine çıkart kısmını kullanmanız yararınıza olur ) herhangi yeni oluşturduğunuz bi klasore çikartin daha sonra bu klasörü açıp aşağıdaki adımları izleyin

burada istediğimiz enchant renklerini RGB ( Red Green Blue ( Kirmizi Yeşil Mavi )) değerlerini girerek ayarlayabiliriz R1 , G1 , B1 , R2 , G2 , B2 nin karşısına istediğiniz değerleri girerek ( 0 - 255 arası ) istediğiniz rengi elde edebilirsiniz. ( renk değerleri için en sondaki word dosyasını indiriniz veya onun altındaki jpg resmini bilgisayarınıza kopyalayıp zoom yaparak sayıları okuyabilirsiniz )

burda yazan ''enchantXX ( XX yerine sayı )='' hangi +'nin o renkte yazıcağını belirler eğer sayı kullanmassanız tüm +'lar o şekilde yanacak demektir.......... once sayı kullanıp sonra en sona bir tanede sayısız yazarsanız buda sayı ile yazılanlar hariç hepsi o renk olucak anlamına geliyor

Opacity ve Num değerleri ise silahın renginin koyuluğu - yaygınlığı ve silahın Glow efektininsıklığını ifade eder standart olarak 1'dir.

Daha sonra save and encrypt tuşuna basıp çıkan pencereden kaydet'i seçince son adımı uygulayın

quote:

sizin sitenizde yazan yazı

( l2encdec ) bilgisayarınıza indirin daha sonra rar'da olan dosyaları ( dizine çıkart kısmını kullanmanız yararınıza olur ) herhangi yeni oluşturduğunuz bi klasore çikartin daha sonra bu klasörü açıp aşağıdaki adımları izleyin

burada istediğimiz enchant renklerini RGB ( Red Green Blue ( Kirmizi Yeşil Mavi )) değerlerini girerek ayarlayabiliriz R1 , G1 , B1 , R2 , G2 , B2 nin karşısına istediğiniz değerleri girerek ( 0 - 255 arası ) istediğiniz rengi elde edebilirsiniz. ( renk değerleri için en sondaki word dosyasını indiriniz veya onun altındaki jpg resmini bilgisayarınıza kopyalayıp zoom yaparak sayıları okuyabilirsiniz )

burda yazan ''enchantXX ( XX yerine sayı )='' hangi +'nin o renkte yazıcağını belirler eğer sayı kullanmassanız tüm +'lar o şekilde yanacak demektir.......... once sayı kullanıp sonra en sona bir tanede sayısız yazarsanız buda sayı ile yazılanlar hariç hepsi o renk olucak anlamına geliyor

Opacity ve Num değerleri ise silahın renginin koyuluğu - yaygınlığı ve silahın Glow efektinin sıklığını ifade eder standart olarak 1'dir.

Daha sonra save and encrypt tuşuna basıp çıkan pencereden kaydet'i seçince son adımı uygulayın

quote:

benim verdiğim ve kendi uploadım olan ayrıcada jayone accountuna sahip olan kişinin linkleri ( ben )
    http://www.freewebtown.com/jayone/l2endec.rar

RGB ( Word belgesi )

http://www.freewebtown.com/jayone/encdec/RGB.doc

RGB ( Resim jpg uzantılı )

http://www.freewebtown.com/jayone/encdec/kilochart_900.jpg

quote:

sizin verdiğiniz link

http://www.freewebtown.com/jayone/l2endec.rar

RGB ( Word belgesi )

http://www.freewebtown.com/jayone/encdec/RGB.doc

RGB ( Resim jpg uzantılı )

http://www.freewebtown.com/jayone/encdec/kilochart_900.jpg

<----- sizin orda gösterdiğiniz resim

<------ resmin orjinali ( ki Fluee ben oluyorum )

SON OLARAK:

Cmt Nis 07, 2007 3:04 pm <---- sizin mesajı yazma tarihiniz
    Sal Arl 26, 2006 6:09 pm <---- benim mesajı yazma tarihim...

ve sen buna çeviri yapmak diyorsan başarılarınızın devamını dilerim ;) insan en azından verilen resimleri ve linkleri deiştirir di mi ?

( herhangi bir edit olayına karşı forumunuzda olayın geçtiği sayfaların resimleri elimde =) )

( bilmem anlatmak istediğim konu hakkında kafanızda bi fikir oluştu mu ?

• Kaynak belirtmeden alıntı yapmak etik açıdan hırsızlıktır :)
  • yawf bu siteyi bir yerden hatılıyorum . sanırsam eski bir domaine yeni bir seyler yapmislar ve tekrardan acmislar ama tam olarak emin degilim :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.