Şimdi Ara

LİNEAGE2 KARAKTERLERİ (MAGELER /BÜYÜCÜLER) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pvp anlatim. OL vs WC. 2 orc buyucunun savasi. 2 side standart bufflarini SA li silahlarllarlada kendilerini biraz daha guclendirdiler. BB5,mental. OL ustunde DC robe set ve Arcana Mace var. WC ise DC robe set ve Arcana mace. Buraya kadar kafa kafaya ve OL alacak gibi duruyor. Ekstra kendisinde empower var. WC de ise COV var. MAcin baslamasina 2 sn kala WC bi anda degisti yaratik oldu:D. Saka bi yana WC Draconic Leather ve Draconic bow ile Light Okcuya dondu. MAc basladi. Standart oalrak ol can cekti can cekti can cekti. Zehirler atti kendine cp basti vs vs tum atraksiyonlari yapti. WC nin hp yi bitiremedi. Manasi bitti:D. Ama WC elindeki bowla patir patir damage verdi. WC hic can cekmeden maci kazandi ve %50 HP ile. Manasi biten OL cok etkisiz.
  • sizin server da mana sorunumu vaarr..!!

aaaaa çok yazııkkk

ya ben zaten high rate server da karşılaşmıştım.full S grade donanmiş. OVERLOKÇU İLE NECRO PVP yaptılardı.
    oldukça uzun sürmüştü,çok keyif aldık.
    necro nun ss i bitmiş yoksa devam edecekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hybrit

haha OL yi bowla indirmistim.. benim bacaklarda kısa mısa ama OL nin mp bitince harbi iyi kosuyo ama kacamiyor.....

dedik ya yere yakından korkacan :))
  • Güzeldi
  • herkezin zevki ayrı tabii. REco birak bu işleri. :D PVP serveri fılan özüne dön. Haftada 3 kere server değiştimeyin. Yada boşver l2 oynama. Crysis varmış güzel oyun olarak. Git onu oyna:D.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

herkezin zevki ayrı tabii. REco birak bu işleri. :D PVP serveri fılan özüne dön. Haftada 3 kere server değiştimeyin. Yada boşver l2 oynama. Crysis varmış güzel oyun olarak. Git onu oyna:D.

Pvp serverlarını bıraktım zaten...şuan 5x deniyorum..dans song 20 dk propbuff 30 dk bi server var.
    C grade armorlar tam set olarak lüx shopta giranda.
    C grade üstü satılmıyor yani kısaca bir nevi C4 benzeri.
    böylece dwarflarıda unutmamışlar denge iyi.
    gm shop yok event managerlar var.
    şu ana kadar herşey iyi gibi.bakıcaz artık.
  • server güzele benziyr. Umarım onlinesi vardır. l2virgin de buna benzerdi. Orayada bakın isterseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

quote:

herkezin zevki ayrı tabii. REco birak bu işleri. :D PVP serveri fılan özüne dön. Haftada 3 kere server değiştimeyin. Yada boşver l2 oynama. Crysis varmış güzel oyun olarak. Git onu oyna:D.

Pvp serverlarını bıraktım zaten...şuan 5x deniyorum..dans song 20 dk propbuff 30 dk bi server var.

serverin ismini söleyebilirmisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

quote:

Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

quote:

serverin ismini söleyebilirmisin?

Tabiki.. L2max interlude server.

• ben OL ile 5 vs 1 aldıgımı biliorum biraz yawas we az wuruolar kasmakta zorlaniorum ama cok yuksek robeyle tanka yakın def i war deli gbi :D ayrıca bn su ana kdar OL la alamadiim char yok ama daggerleri almak ayri bi zewk tam fantezilerinin adamiyim adami yapistirir slow cakaratk spd dusurur sora birakip bna wurmaya calismasini izlerim
    sorada wer elini steal essance bas bas bass . . .
    bi baktım adam olmus
    OL la en sewdigim sey lair antharas in ilerlerinde tek basina weya bir titan yardimiyla tren yapmak ben toplarim o keser zehir cakarim can cekerim we olmem
    seni seviyorum OVERLORDD !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

ben OL ile 5 vs 1 aldıgımı biliorum biraz yawas we az wuruolar kasmakta zorlaniorum ama cok yuksek robeyle tanka yakın def i war deli gbi :D ayrıca bn su ana kdar OL la alamadiim char yok ama daggerleri almak ayri bi zewk tam fantezilerinin adamiyim adami yapistirir slow cakaratk spd dusurur sora birakip bna wurmaya calismasini izlerim
    sorada wer elini steal essance bas bas bass . . .
    bi baktım adam olmus
    OL la en sewdigim sey lair antharas in ilerlerinde tek basina weya bir titan yardimiyla tren yapmak ben toplarim o keser zehir cakarim can cekerim we olmem
    seni seviyorum OVERLORDD !!!

Low Rateden Bahsediyorlar Yukardaki arkadaslar Genellikle O kadar Mana nerde 5kisi aliyok

• ben mana tankeriyle dolasiodum 2000 manadan daha az tasimam
  • vala her class'ın kendine göre artı ve eksileri var ama bana kalırsa en sağlam mage class'ı sh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silence_shoot -- 8 Aralık 2007; 0:36:59 >
  • bana kalirsa daggerciyi iyi kullanan biri 2 veya 3 vs yi rahat kazanir
    ....

ve necrovirus tankarslow yiyebilir ama seni kendine cekme skill kullanabilir ustelik darkelf tank (shillen kight) da saniyesinde isleyen cancel var ... o zaman ne yapcan???*
  • Bana ayrıntılı bir song listesi lazim ozellikle Song of reavel ne ise yariyor 2 gorus var skil cwnini azltiryor. yada critical atck artiriyor hangisi ??
  • Spell singer 4 ever <<< [ Spell howler'in vurduğu damagenin +800 , necronun +1000 daha fazla vuruyor] (denendi görüldü) {Vurabilmesi için ise 3saniyelik bir ayrıntı gerekli} not: Ayrietten canının fazla olması ve c.speed'i cabası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £villiet -- 15 Mayıs 2008; 17:22:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: £villiet

Spell singer 4 ever <<< [ Spell howler'in vurduğu damagenin +800 , necronun +1000 daha fazla vuruyor] (denendi görüldü) {Vurabilmesi için ise 3saniyelik bir ayrıntı gerekli} not: Ayrietten canının fazla olması ve c.speed'i cabası..

yanlış anlamadıysam sen diyorsun ki
    spelsinger spellhowler ve necrodan fazla vuruyor öyle mi ?
    eger bmöyle bir şey diyorsan en yakın l2 uzmanına başvurarak gerekli bilgileri beynine sokmasına izin ver

not : senin mesajını yanlış anladıysam bu mesajı dikkate almana gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

Bana ayrıntılı bir song listesi lazim ozellikle Song of reavel ne ise yariyor 2 gorus var skil cwnini azltiryor. yada critical atck artiriyor hangisi ??

konuyu hortlatmissin
    song of renewal senin aktif skillerin yani daggerin kullandigi skillerin(spiritshot gerektirmeyen) we magelerin kullandigi skillerin daha hizli hazir hale getirir
    champion ise sadece savasci icin gecerlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: zXr

quote:

Orjinalden alıntı: £villiet

Spell singer 4 ever <<< [ Spell howler'in vurduğu damagenin +800 , necronun +1000 daha fazla vuruyor] (denendi görüldü) {Vurabilmesi için ise 3saniyelik bir ayrıntı gerekli} not: Ayrietten canının fazla olması ve c.speed'i cabası..

yanlış anlamadıysam sen diyorsun ki
    spelsinger spellhowler ve necrodan fazla vuruyor öyle mi ?
    eger bmöyle bir şey diyorsan en yakın l2 uzmanına başvurarak gerekli bilgileri beynine sokmasına izin ver

not : senin mesajını yanlış anladıysam bu mesajı dikkate almana gerek yok

Dayı spell howler'in daha çok vurduğunu herkez biliyor ama. Ben ufak bir ayrıntı Sps ile uçuk rakamlar vurabilirim.(Her server için geçerli ve critical DEİL)

• Dayı spell howler'in daha çok vurduğunu herkez biliyor ama. Ben ufak bir ayrıntı Sps ile uçuk rakamlar vurabilirim.(Her server için geçerli ve critical DEİL)
    şu olayı biraz açarmısın ?
    hile veya bug degilse işe yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner Lute -- 15 Mayıs 2008; 22:59:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.