Şimdi Ara

LİNEAGE2 KARAKTERLERİ (MAGELER /BÜYÜCÜLER) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: estels

BENDE ANİSYANİN SERVERİNDA OYNADİM NASİL DAHA FAZLA WURDUGU HAKKİNDA BİLGİM YOK NASİL WURURSADA WURSUN BENİ İLGİLENDİR MİYO HİLE WE SERVERDA GM OYNAMASİYLADA İLGİLİ BAZİLARİ DEMİSKİ L2GOLD İCİN DİYORUM YOK GM OYNAMİS AYARLARLA YOK SU KAREKTERİ ON PLANA CİKARMİS TEK SEY SOYLUYOR BU SREVER ZİRT BİRT ACİLAN 1 AY SONRA KAPANAN YOK İLESİ HURDASİ OLAMAYAN WE 45X OLDUGUNA BAKMAYİN İVİ KOLAY AMA İTEM YAPMAK OKADAR KOLAY BİR İS DEGİL KİSACASİ ZOR BİR SERVER WE ADİL BİR SERVER SERVERDA 1 SENE OYNADİM WE İLK DEFA +16 SOM GORDUM TEKRAR SOYLUYORUM FREE SERVER LAR ARASİNDA L2GOLD UZERİNDE BİR SERVER YOK %100 APELLA VE +16 LF WE REFLEC KALKAN WE TAKİLARİ FULL RB YAPMAK OKADAR KOLAY BİRSEY DEGİL 7/24 ONLY OLMANİZ LAZİM.BİLHASSA APELLA %100 YAPMAK BAYA ZOR.

benim yazıma bir yorum gibi gelmis bu sanki... hocam ben official servler kıyaslıyorum ve apella set yapmak o kadar da zor degil hele +16 LF, reflect kalkan diye bisey hic yok bakınız hic oynamadıgım halde serverden verdiginiz 2 ornek bile official kıyaslanamayacak bi server oldugunu gosteriyor hele +16 SOM :D
    gerci benim free ile official ı kıyaslamam da yanlıs ,sizin dediginiz gibi free serverler icinde kıyaslamak lazım...

suda bilinsin istiyorum ,free serverler ile official serverler arasında cok buyuk farklar var.

• Sen şu itemlere baksana neler var neler adamlar öle şeyler yapmışki her char aklaşık aynı Ya gerçekden pvp server'in en üst doruk noktası bence l2gold.. Low rateye verceğin emeği buraya ver.Fıstık gibi item yaparsın.Yada ticari zeka varsa wtt ile paranın dibine vurursun... Sonrada pvp olaylarına başlarsın. Haritalar kısıtlı o yüzden daha fazla pvp imkanı sunuyor. 1750 online var -/+ (reklam yapmak gibi olmasın ama gerçekden kalite'li server.Low rateye vericeğin emeği buraya ver. İyi item yap. Kendi iyiliğiniz için sölüyorum yani)

LİNEAGE2 KARAKTERLERİ (MAGELER /BÜYÜCÜLER)

• quote:

Orjinalden alıntı: QueenElizabeth

Sen şu itemlere baksana neler var neler adamlar öle şeyler yapmışki her char aklaşık aynı Ya gerçekden pvp server'in en üst doruk noktası bence l2gold.. Low rateye verceğin emeği buraya ver.Fıstık gibi item yaparsın.Yada ticari zeka varsa wtt ile paranın dibine vurursun... Sonrada pvp olaylarına başlarsın. Haritalar kısıtlı o yüzden daha fazla pvp imkanı sunuyor. 1750 online var -/+ (reklam yapmak gibi olmasın ama gerçekden kalite'li server.Low rateye vericeğin emeği buraya ver. İyi item yap. Kendi iyiliğiniz için sölüyorum yani)

Tamam reklam kuşağı sona erdi hadi güle güle!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: acark

quote:

Orjinalden alıntı: QueenElizabeth

Sen şu itemlere baksana neler var neler adamlar öle şeyler yapmışki her char aklaşık aynı Ya gerçekden pvp server'in en üst doruk noktası bence l2gold.. Low rateye verceğin emeği buraya ver.Fıstık gibi item yaparsın.Yada ticari zeka varsa wtt ile paranın dibine vurursun... Sonrada pvp olaylarına başlarsın. Haritalar kısıtlı o yüzden daha fazla pvp imkanı sunuyor. 1750 online var -/+ (reklam yapmak gibi olmasın ama gerçekden kalite'li server.Low rateye vericeğin emeği buraya ver. İyi item yap. Kendi iyiliğiniz için sölüyorum yani)

Tamam reklam kuşağı sona erdi hadi güle güle!!!

Kusura bakma ama -_- die neye denir onu öğrendim saol Herkez bi garip ya.Kafayımı tırlattın.. kendi iyiliğin için:S Adama bak ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueenElizabeth -- 22 Mayıs 2008; 12:43:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mazut1

bow a karsı aslında bir buff yok sadece bir song ve bir dance var. song icin bakınız yukakrıdaki yorumlar

Dance of Blade Storm lvl75
    Temporarily increases the party member's resistance to bow and decreases magic power boyle bir dance var fakat bu danci aldıgında, m atk atk coook dusuyor soyleki 1200 m atk varken dani aldıgımızda 110 m atk oluyor(bizzat arkadasım denedi) ve dance %80-%90 civari direnc saglıyor calısma sistemi aynen song gibi party icin gecerli, birde u dance sadece 20sn kadar suruyor(kendim test etmedim daha bunu)
    yani kısmen BOW userlere karsı UD gibi bi sey... yani mage iseniz bu dance isinize yaramaz sadece 20 sn lik koruma, sizde karsıya atk yapamıyorsunuz
    varsa diger classlarla ilgili sorularınız sorabilirsiniz

ve bu soylediklerim tabi ki official server icin gecerli,free serverde degisebilir tabi bu song dansler varsa

Eywallah çok saol.

Bide bisey daha sorcam cookes yapmanın yolu bence en kolay orc bilemene moblari spolle kesmek. Ama 10 tane dusuyor bu cok az bide blacksmitten yapiyosun o daha zor rapice var o bidaha zor baska bi yolu yoktur ama bilen varsa Help me Pls :)

• BENDE QueenElizabeth ARK KATİLİYORUM WE SUNU SOYLEMEK İSTİYORUM BURDA REKLAM FELEN YAPMİYORUZ GERCEKLERİ SOYLUYORUZ WE HERKES SATEN OYNADİGİ SERVERİ OZELLİKLERİNİ WE İSMİNİ YAZİYO BU DA REKLAM DEGİLDİR SADECE FORUM UYELERİNLE PAYLASİYOR . TAMAM OFFİCAL SERVERİN UZERİNDE BİR SERVER YOK AMA ORDA ALDİGİN SEVKİN AYNİSİNİ L2GOLD ALABİLİRSİN
    MEZUT 1 KARDESİME DE SUNU SOYLUYORUM BİR ARA L2GOLD DA %100 APELLA SET YAPİWER COK KOLAY OLDUGUNU SOYLUYORSUN SANDİGİN GİBİKOLAYDEGİL APELLA%100 YAPİMİ AYNİ SİZİN OFFİCALDA İVİ KASMAK YAKİN BİRSEY KAFANİ KULLANİP İYİ WTT YAPARSAN BELKİ. SERVERDA COK AZ KİMSEDE WAR %100 APELLA 1750 ONLY GELİNCE SADECE KALE SAVASLARİNDA SATEN BUKADAR KİSİ OLUYO (BU SERVER GM OYNAMASİ DİYE SAC MA BİRSEY YOK )EGER L2GOLD COK KOLAY BİR SERVERSA +16 SOM ACU BİR TANE BASİNDA FOTOSUNU BİZİMLE PAYLASİN PLS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

bow a karsı aslında bir buff yok sadece bir song ve bir dance var. song icin bakınız yukakrıdaki yorumlar

Temporarily increases the party member's resistance to bow and decreases magic power boyle bir dance var fakat bu danci aldıgında, m atk atk coook dusuyor soyleki 1200 m atk varken dani aldıgımızda 110 m atk oluyor(bizzat arkadasım denedi) ve dance %80-%90 civari direnc saglıyor calısma sistemi aynen song gibi party icin gecerli, birde u dance sadece 20sn kadar suruyor(kendim test etmedim daha bunu)
    yani kısmen BOW userlere karsı UD gibi bi sey... yani mage iseniz bu dance isinize yaramaz sadece 20 sn lik koruma, sizde karsıya atk yapamıyorsunuz

ve bu soylediklerim tabi ki official server icin gecerli,free serverde degisebilir tabi bu song dansler varsa

Eywallah çok saol.

Bide bisey daha sorcam cookes yapmanın yolu bence en kolay orc bilemene moblari spolle kesmek. Ama 10 tane dusuyor bu cok az bide blacksmitten yapiyosun o daha zor rapice var o bidaha zor baska bi yolu yoktur ama bilen varsa Help me Pls :)

hmm zannedersem cokes yapmaktan bahsediyorsun ama benim free serverler hakkında pek bilgim yok hocam, rapice ne demek onu ilk defa duyuyorum(recipe olabilirmi acaba?).official item,char veya skilleri sorarsanız yardımcı olabilirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: estels

BENDE QueenElizabeth ARK KATİLİYORUM WE SUNU SOYLEMEK İSTİYORUM BURDA REKLAM FELEN YAPMİYORUZ GERCEKLERİ SOYLUYORUZ WE HERKES SATEN OYNADİGİ SERVERİ OZELLİKLERİNİ WE İSMİNİ YAZİYO BU DA REKLAM DEGİLDİR SADECE FORUM UYELERİNLE PAYLASİYOR . TAMAM OFFİCAL SERVERİN UZERİNDE BİR SERVER YOK AMA ORDA ALDİGİN SEVKİN AYNİSİNİ L2GOLD ALABİLİRSİN
    MEZUT 1 KARDESİME DE SUNU SOYLUYORUM BİR ARA L2GOLD DA %100 APELLA SET YAPİWER COK KOLAY OLDUGUNU SOYLUYORSUN SANDİGİN GİBİKOLAYDEGİL APELLA%100 YAPİMİ AYNİ SİZİN OFFİCALDA İVİ KASMAK YAKİN BİRSEY KAFANİ KULLANİP İYİ WTT YAPARSAN BELKİ. SERVERDA COK AZ KİMSEDE WAR %100 APELLA 1750 ONLY GELİNCE SADECE KALE SAVASLARİNDA SATEN BUKADAR KİSİ OLUYO (BU SERVER GM OYNAMASİ DİYE SAC MA BİRSEY YOK )EGER L2GOLD COK KOLAY BİR SERVERSA +16 SOM ACU BİR TANE BASİNDA FOTOSUNU BİZİMLE PAYLASİN PLS

hocam ben yine soyluyorum, official serverden bahsediyordum... yakında yeni PC alacam ve tavsiyen uzerine l2gold serverini deneyecem.
    Official daki apella set saka gibi bi sey, demekki l2gold da baya onemli,girip denemek gerekiyor...

yine diyorum sozlerimi iyi okuyun oyle yorum yazınız.official da boyle bi sey yok free serverde var ise frees erverde oynama yapılmıs demek anlamına gelmiyor mu?l2gold zor veya kolay demiyorum serverde oynama yapılmıs diyorum ve delil olarak da+16 SOM, apella seti gosteriyorum ,ve yine sizin dediginiz gibi free serverleri kendi iclerinde kıyaslamak lazımdır.tesekkurler, uzatmaya da gerek yok l2gold u yakında deneyecem o zaman daha iyi fikir edinirim.

• quote:

quote:

quote:

Eywallah çok saol.

hmm zannedersem cokes yapmaktan bahsediyorsun ama benim free serverler hakkında pek bilgim yok hocam, rapice ne demek onu ilk defa duyuyorum(recipe olabilirmi acaba?).official item,char veya skilleri sorarsanız yardımcı olabilirim...

Recipe iste yha anla

• Sorc Ayrica eline sağılık
  • Bi1ReD selamlar hocam official serverde cokes veya diger craft itemlerini toplamanın en hızlı yolu tohum ekmektir... privet serverlerde spoil ve craft item ler hakkında bilgim yoktur hocam

diger arkadasların bilgisine basvurmak gerekir
  • quote:

Bi1ReD selamlar hocam official serverde cokes veya diger craft itemlerini toplamanın en hızlı yolu tohum ekmektir... privet serverlerde spoil ve craft item ler hakkında bilgim yoktur hocam

yHA kardesim anladık paran var officalda oynuyorsun ikide bide ustune basa basa soyleme!

Hem pvp serviri bilmem officaldan anlarım diyip duruyosun. Eger officaldan anliyorsan zaten pvpden hayli hayli anlarsın.

Sadete gelelim tohum ekmek neymis senden duydum ilk defa???

• quote:

quote:

Bi1ReD selamlar hocam official serverde cokes veya diger craft itemlerini toplamanın en hızlı yolu tohum ekmektir... privet serverlerde spoil ve craft item ler hakkında bilgim yoktur hocam

yHA kardesim anladık paran var officalda oynuyorsun ikide bide ustune basa basa soyleme!

Hem pvp serviri bilmem officaldan anlarım diyip duruyosun. Eger officaldan anliyorsan zaten pvpden hayli hayli anlarsın.

Bi gidin yaaa
    Manoring bilmiyosunuz nasıl L2 oynuyosunuz?O private serverlarda oynadığınıza L2 bile dememek lazımya hadi neyse

ikra!

• Pvp serverinda oynamis kim biliyorki rift manor system falan sayili
    Hatta bende low'a basliyana kadar bilmiyordum
    Ama manor fazla kullanmiyom bende Saat tutturamiyom diyim Yada ugrasmiyorum diyelim
  • E o zaman ne diye L2 kasıyorsunuz ki?
    Guildwars kasılın.
  • quote:

quote:

quote:

Bi gidin yaaa
    Manoring bilmiyosunuz nasıl L2 oynuyosunuz?O private serverlarda oynadığınıza L2 bile dememek lazımya hadi neyse

ikra!

Sen doğuştan biliyosun deme kimse sana bisey öğretmedi bu ne o nede ben BİZ COK PROYUz fln die konusmadik.

Ne olur anlativersen

• quote:

Bi gidin yaaa

ikra!

bilmemek degil aslında o kadar ugrasmadan sonra karşılıgını alamayınca birileri senden önce davrandıysa insanın canı sıkılabiliyor birazcık

• quote:

quote:

canım benim lutfen saygı cercevesini koruyalım karsındaki kisi senden buyuk veya kucuk onu bosverdik sana kendi oynadıgım serverdeki sistemi anlatıyorum ki, sorun yasanmasın diye... ki vesselam manor sistemi denilen olay yokmus mesela official da oynamak marifet degil altı ustu 17 YTL veriyorsun aylık gunde 1 YTL bile etmiyor,

ben yardımcı olmaya calısıyordum sunu mu demeliydim madem bilmiyorsun niye oynuyorsun ,alın size yeni polemik konusu

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

quote:

Bana ayrıntılı bir song listesi lazim ozellikle Song of reavel ne ise yariyor 2 gorus var skil cwnini azltiryor. yada critical atck artiriyor hangisi ??

konuyu hortlatmissin
    song of renewal senin aktif skillerin yani daggerin kullandigi skillerin(spiritshot gerektirmeyen) we magelerin kullandigi skillerin daha hizli hazir hale getirir
    champion ise sadece savasci icin gecerlidir

volkanakar arkadasima katılıyorum reneval songu skill'in cabuk refuse olmasını sağlıyor yani skill cabuk aciliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

bnm bildigim titanda en fasla 14k hp olur serwerde bi gariplik yoksa ama
    mesela eternal sinden bahsediosan bnm 29k hp 6k cp wardi
    su an c4 de oynuorm max 11k hp war
    quote:

24 25k hp
    nrden ckti

eline heavens drivider health al hp 17k oluyor cow ile 20k lara cikiyor ve titanium yada epic heavy al 23 24k lara cikiyor ve oynadigim serwerwww.l2kings.com
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.