Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve bu oyunu internette duydum ve sitesindeki görüntüler cok iyi yeni baslayan birinin (parasız oynaması için) ne yapması gerekiyor. cevap verenlere simdiden tesekkur ediyorum.
Oyun zaten beleş oynanıyor.Oyunnun cd sivarsa yükle yoksawww.lineage2.com dan oyunu indir.ben sana c3 tavsiye ediyorum onuda yoksawww.lineage2word.com dan indir.bide patch leri var mirror 1-2-3 gibi 7 tane var istedihini indir.Oynaman için account alman gerek bunun içindewww.l2extreme.com don alman gerek sonra at kendini oyunun içine ama süper bir oyun bu HARİKA kesin oyna.
veyada arkadaşım sana yeni bi server adıda verebilirim burda baya bol miktarda türk var 2-3 tane türk clabıda mevcuttur l2.hsclan.com ben şahsen bu server da oynuyorum gayette memnunum...
Arkadaslar, 1.6 GB'lik esas dosyayı ve 77.8 mb'lık patch'i indirdim. Aşağıda izleyeceğim olan yol doğrumudur. Eksik ise beni uyarırmısınız. İndirdiğim dosyalardan önce L2C2 1.6 GB'lik dosyayı install edeceğim ve desktoptaki ikonu silip patch dosyasınıda install ettikten sonra program files altında açılan dosyadaki ikondan (Bu dosya içinde silmem gereken bir dosya varmı)oyunu açarak almış olduğum account ile oyuna başlayacağım. Burada soracağım sorular program files altındaki exe ikonunu tuşladığımda oyuna başlanıyormu? oyunun sorunsuz oynanmasında account'un nerden alındığı önemlimi? cevaplarınız ve ilginize tekrar teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: cafes
veyada arkadaşım sana yeni bi server adıda verebilirim burda baya bol miktarda türk var 2-3 tane türk clabıda mevcuttur l2.hsclan.com ben şahsen bu server da oynuyorum gayette memnunum...
quote:
Orijinalinden alıntı: cafes
arkadaşlar böle server larla uğraşmayın gelim l2world e orda yüzlerce türk var ayrıca onlarca clan mevcut yani bide benim bildiklerim bu kadar bide bilmediklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Damir153
quote:
Orijinalinden alıntı: cafes
arkadaşlar böle server larla uğraşmayın gelim l2world e orda yüzlerce türk var ayrıca onlarca clan mevcut yani bide benim bildiklerim bu kadar bide bilmediklerim.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Bilmem İlginizi Çekermi Ama Yakın zamanda lineage2 sunucumuz hizmete girecek Türkiyede ilk lineage sunucusu Hizmete Girecek şu an test yayınında 15 günlük bir süre sonunda bu oyunu ilk türk serverende oynama şansına erişeceksinizwww.mikrop.net budan bilgi alabilirsiniz...
lineage2 için yeteli türkçe kaynak yok hatta hiç yok bir kaç kişi link falan vermiş ama çalışmıyor hiçbiri bu konudada ilk olmaya çalışacağız yavaş yavaş içerik hazırlanıyor.... Tercüme konusunda biraz sıkıntı yaşanıyor sadece :)
quote:
Orijinalden alıntı: xo_xo
lineage2 için yeteli türkçe kaynak yok hatta hiç yok bir kaç kişi link falan vermiş ama çalışmıyor hiçbiri bu konudada ilk olmaya çalışacağız yavaş yavaş içerik hazırlanıyor.... Tercüme konusunda biraz sıkıntı yaşanıyor sadece :)
Alıntıları Göster
ya herkez kafasına göre link vermiş buraya gelin şuraya gelin die biraz yardımcı olun yeni başlıyanlar için
1.ben nerden kayıt olacam 2.hangi patch i indiriyim 3.hangi server en yeni
lütfen yardım
quote:
Orijinalden alıntı: Günes
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
çok karıştı ya şimdi oyunu silip tekrar yükliyecem o upgradeyi bidaha beklemek istemiyom bak şimdi sana yaptıklarımı söliyim ben oyunun indirdim yükledim sonra kendi upgrade etti bendewww.lineage2.com a girip bi ID aldım sonra patch demişsiniz onuda burdan indirdim www.l2extreme.com ... ve hala giremiyorum delirecem
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
demesi kolay o upgradeyi bidaha kim bekliyecek
şimdi sen oyunu sil diyosun sonra tekrar yükle diyosun sonra oyunu çalıştırmadan system dosyasının içindeki herşeyi sil diyosun yamayıda idragondan indir diyosun (açık bi link verirsen sevinirim) ID yi nerden alıcam ??
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
kardeş sorun yoksa msn inin ekledim ordan anlatırsan çok makbule geçer
quote:
Orijinalden alıntı: Kieli
ya herkez kafasına göre link vermiş buraya gelin şuraya gelin die biraz yardımcı olun yeni başlıyanlar için
lütfen yardım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ
lütfen yardım
Arkadaşım Kafamıza göre link vermiyoz server arıyorsun bizde bu servere sizler için hazırlamaya çalışıyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: xo_xo
quote:
lütfen yardım
Arkadaşım Kafamıza göre link vermiyoz server arıyorsun bizde bu servere sizler için hazırlamaya çalışıyoruz...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xo_xo
quote:
lütfen yardım
ya kardeş öle diyosun ama bi forumlara bak istersen her kafadan bi ses çıkıyo hangisine girceğime şaşırıyorum birisi burası daha ii diyo birisi burası daha ii diyo bi düzen gelsiin ya
neası bi oyun anlamadımki bi oyunun 30 tane sitesi olmazki
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: xo_xo
quote:
lütfen yardım
ya kardeş öle diyosun ama bi forumlara bak istersen her kafadan bi ses çıkıyo hangisine girceğime şaşırıyorum birisi burası daha ii diyo birisi burası daha ii diyo bi düzen gelsiin ya
neası bi oyun anlamadımki bi oyunun 30 tane sitesi olmazki
Alıntıları Göster
ohh ya herşeyi halletim de oyunda bi sorunum var benim inventory açılmıyo ve daha lvl 7 yim bu skill dizme tablosunun nasıl açıcam
quote:
ohh ya herşeyi halletim de oyunda bi sorunum var benim inventory açılmıyo ve daha lvl 7 yim bu skill dizme tablosunun nasıl açıcam
Alıntıları Göster
quote:
hayırlı olsun girmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
quote:
hayırlı olsun girmişsin
Alıntıları Göster
o tablo eranın sağ köşesinde gizli olabilir. fareyi en sağa üstün biraz aşaalarında tıklıyarak gezdir bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: _ShineOn_
o tablo eranın sağ köşesinde gizli olabilir. fareyi en sağa üstün biraz aşaalarında tıklıyarak gezdir bulursun
Alıntıları Göster
titan
quote:
Orijinalden alıntı: James_Hetfield
titan
Alıntıları Göster
abiler bi de bana anlatın nasıl girceğimi nolur valla moralim çok bozuldu giremeyince
quote:
Orijinalden alıntı: pipin
abiler bi de bana anlatın nasıl girceğimi nolur valla moralim çok bozuldu giremeyince
Alıntıları Göster
ağladın sen patchini kontrol et pipin öyle ara sıra uyuzluk yapıyor takma kafana