Şimdi Ara

Lineage2 parasız server varmı varsa hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve bu oyunu internette duydum ve sitesindeki görüntüler cok iyi yeni baslayan birinin (parasız oynaması için) ne yapması gerekiyor. cevap verenlere simdiden tesekkur ediyorum.

• Oyun zaten beleş oynanıyor.Oyunnun cd sivarsa yükle yoksawww.lineage2.com dan oyunu indir.ben sana c3 tavsiye ediyorum onuda yoksawww.lineage2word.com dan indir.bide patch leri var mirror 1-2-3 gibi 7 tane var istedihini indir.Oynaman için account alman gerek bunun içindewww.l2extreme.com don alman gerek sonra at kendini oyunun içine ama süper bir oyun bu HARİKA kesin oyna.

• veyada arkadaşım sana yeni bi server adıda verebilirim burda baya bol miktarda türk var 2-3 tane türk clabıda mevcuttur l2.hsclan.com ben şahsen bu server da oynuyorum gayette memnunum...
  • Arkadaslar, 1.6 GB'lik esas dosyayı ve 77.8 mb'lık patch'i indirdim. Aşağıda izleyeceğim olan yol doğrumudur. Eksik ise beni uyarırmısınız.
    İndirdiğim dosyalardan önce L2C2 1.6 GB'lik dosyayı install edeceğim ve desktoptaki ikonu silip patch dosyasınıda install ettikten sonra program files altında açılan dosyadaki ikondan (Bu dosya içinde silmem gereken bir dosya varmı)oyunu açarak almış olduğum account ile oyuna başlayacağım. Burada soracağım sorular program files altındaki exe ikonunu tuşladığımda oyuna başlanıyormu? oyunun sorunsuz oynanmasında account'un nerden alındığı önemlimi? cevaplarınız ve ilginize tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafes

veyada arkadaşım sana yeni bi server adıda verebilirim burda baya bol miktarda türk var 2-3 tane türk clabıda mevcuttur l2.hsclan.com ben şahsen bu server da oynuyorum gayette memnunum...
    quote:

Orijinalinden alıntı: cafes

veyada arkadaşım sana yeni bi server adıda verebilirim burda baya bol miktarda türk var 2-3 tane türk clabıda mevcuttur l2.hsclan.com ben şahsen bu server da oynuyorum gayette memnunum...

arkadaşlar böle server larla uğraşmayın gelim l2world e orda yüzlerce türk var ayrıca onlarca clan mevcut yani bide benim bildiklerim bu kadar bide bilmediklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Damir153

quote:

Orijinalinden alıntı: cafes

arkadaşlar böle server larla uğraşmayın gelim l2world e orda yüzlerce türk var ayrıca onlarca clan mevcut yani bide benim bildiklerim bu kadar bide bilmediklerim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Bilmem İlginizi Çekermi Ama Yakın zamanda lineage2 sunucumuz hizmete girecek Türkiyede ilk lineage sunucusu Hizmete Girecek şu an test yayınında 15 günlük bir süre sonunda bu oyunu ilk türk serverende oynama şansına erişeceksinizwww.mikrop.net budan bilgi alabilirsiniz...

• Oyunun screen shotlar çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

Oyunun screen shotlar çok iyi
    lineage2 için yeteli türkçe kaynak yok hatta hiç yok bir kaç kişi link falan vermiş ama çalışmıyor hiçbiri bu konudada ilk olmaya çalışacağız yavaş yavaş içerik hazırlanıyor.... Tercüme konusunda biraz sıkıntı yaşanıyor sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xo_xo

lineage2 için yeteli türkçe kaynak yok hatta hiç yok bir kaç kişi link falan vermiş ama çalışmıyor hiçbiri bu konudada ilk olmaya çalışacağız yavaş yavaş içerik hazırlanıyor.... Tercüme konusunda biraz sıkıntı yaşanıyor sadece :)

Alıntıları Göster
    ya herkez kafasına göre link vermiş buraya gelin şuraya gelin die biraz yardımcı olun yeni başlıyanlar için

1.ben nerden kayıt olacam
    2.hangi patch i indiriyim
    3.hangi server en yeni

lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Günes

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok karıştı ya şimdi oyunu silip tekrar yükliyecem o upgradeyi bidaha beklemek istemiyom bak şimdi sana yaptıklarımı söliyim ben oyunun indirdim yükledim sonra kendi upgrade etti bendewww.lineage2.com a girip bi ID aldım sonra patch demişsiniz onuda burdan indirdim www.l2extreme.com ... ve hala giremiyorum delirecem

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    demesi kolay o upgradeyi bidaha kim bekliyecek

şimdi sen oyunu sil diyosun sonra tekrar yükle diyosun sonra oyunu çalıştırmadan system dosyasının içindeki herşeyi sil diyosun yamayıda idragondan indir diyosun (açık bi link verirsen sevinirim) ID yi nerden alıcam ??

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kardeş sorun yoksa msn inin ekledim ordan anlatırsan çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kieli

ya herkez kafasına göre link vermiş buraya gelin şuraya gelin die biraz yardımcı olun yeni başlıyanlar için

3.hangi server en yeni

lütfen yardım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

3.hangi server en yeni

lütfen yardım

Arkadaşım Kafamıza göre link vermiyoz server arıyorsun bizde bu servere sizler için hazırlamaya çalışıyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: xo_xo

quote:

3.hangi server en yeni

lütfen yardım

Arkadaşım Kafamıza göre link vermiyoz server arıyorsun bizde bu servere sizler için hazırlamaya çalışıyoruz...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xo_xo

quote:

3.hangi server en yeni

lütfen yardım

ya kardeş öle diyosun ama bi forumlara bak istersen her kafadan bi ses çıkıyo hangisine girceğime şaşırıyorum birisi burası daha ii diyo birisi burası daha ii diyo bi düzen gelsiin ya

neası bi oyun anlamadımki bi oyunun 30 tane sitesi olmazki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xo_xo

quote:

3.hangi server en yeni

lütfen yardım

ya kardeş öle diyosun ama bi forumlara bak istersen her kafadan bi ses çıkıyo hangisine girceğime şaşırıyorum birisi burası daha ii diyo birisi burası daha ii diyo bi düzen gelsiin ya

neası bi oyun anlamadımki bi oyunun 30 tane sitesi olmazki

Alıntıları Göster
    ohh ya herşeyi halletim de oyunda bi sorunum var benim inventory açılmıyo ve daha lvl 7 yim bu skill dizme tablosunun nasıl açıcam

• quote:

ohh ya herşeyi halletim de oyunda bi sorunum var benim inventory açılmıyo ve daha lvl 7 yim bu skill dizme tablosunun nasıl açıcam

Alıntıları Göster
    quote:

hayırlı olsun girmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

hayırlı olsun girmişsin

Alıntıları Göster
    o tablo eranın sağ köşesinde gizli olabilir. fareyi en sağa üstün biraz aşaalarında tıklıyarak gezdir bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: _ShineOn_

o tablo eranın sağ köşesinde gizli olabilir. fareyi en sağa üstün biraz aşaalarında tıklıyarak gezdir bulursun

Alıntıları Göster
    titan
  • quote:

Orijinalden alıntı: James_Hetfield

titan

Alıntıları Göster
    abiler bi de bana anlatın nasıl girceğimi nolur valla moralim çok bozuldu giremeyince

• quote:

Orijinalden alıntı: pipin

abiler bi de bana anlatın nasıl girceğimi nolur valla moralim çok bozuldu giremeyince

Alıntıları Göster
    ağladın sen patchini kontrol et pipin öyle ara sıra uyuzluk yapıyor takma kafana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.