Şimdi Ara

Lineage2 PuSu PvP Server bizi yıldıramayacaklar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar bize karsı her turlu cirkefligi yapmalarına ramen serverımızı ayakta tutmaktayız.

serverımızın ozelikleri :

exp rate: 10000
    sp rate : 10000
    adena drop : 100000
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    epic armors
    dynasty armor
    epic wings
    olimpiad noblesse
    events
    siege
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    max woepon 20
    safe woepon 10
    rate : %75
    max armor 15
    safe armor 10
    rate : %65

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

exp,pvp , raid boss, fa zones^

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

All come herkezi bekleriz arkadaslar .....

www.l2pusu.tr.gg

• Kop Evladım İbo Show İzlermisin? Fatih İlk Bi Musluman Olsun Sonra İnsan Olsun Sonra Kendinden Buyuk İnsanlarla Nasıl Konuşucağını Öğrensin Sonra Lineage2 Nedir Bi Onu Ogersin Sonra Oyuna Girsin Nedir Ne Amacla Oynanır Onu Ogrensin Sonra Bi Site Kurmayi Bilip Bana Artistlik Taslamasın Sonra Fatih Bildiğin Bir Köpek Şuan Serverımda Gmlik Teklif Etsem Hemen Gelir Sonrası Allah Kerm Dogan Sana Kasti Brişeyimiz Yok Laf Ortada Anlayan Cıksın Ortaya!

L2LiquidFire Admin By Shorty And By Teo

-
  • ins hayirlisi olur kardes tek temennim gm nin arkadaslari olmasin herekz esit olsun yeter ( tallesin baya arkleri var 1 saat takıldım ) ins kalici server olur xXxdumanxXx
  • ins kalici bir server olur talles gibi gm nin arkadaslari olmaz suan saat 03:44 serveri kuruyorum gusel degilse cok fena yorumlar yaparim haberiniz olsun inaanmazsaniz baska serverlerdeki yorumlari okuyun xD
    İiyi bir serder olmasi dilegiylle xXxdumanxXx
  • patchlerin indirilmesini ve account alımını anlatirmisiniz? account auto diyor giremiyoruz, şimdiden teşekkürler
  • download bolumunde 3 adet dosya var. system - l2.ini - wings rar,,, oncelikle systemi kuruyoruz ve l2.ini yi kurdugumuz ssytemin icine atıyoruz cıkan soruya evet yazısını tıklıyoruz. wings rar ıda animationsa atıyoruz ve oyunumuzn tadını cıkarıyoruz ii pvpler.....
  • SuleyMan baq kocum bari gelip baska serverLarda Bole salakca seyLer SoyLeme.Yeterince saten rezil oldun Bundan sonrada rezil OLmaa..!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zuhahahahahahahhaha kimin ne yaptigi orda da moruk ben rahatim kimin zoruna gidiyor belli oluyor !!!!!!
  • Öncelikle Herkeze Merhaba, Yeni Açılmış Olan Servere Herkezi Beklerim Gayet Güzel Ve Lagsız Bir Server Olmakla Beraber Çokta Zevkli.
    Daha Önce Açılıp Kapanan Serverde El Değişikliği Olmuştur.Npcler Tamamen Elden Geçirilimiştir Serverin Makinası Güçlendirilmiştir.

*Server Özellikleri*

Exp= 100
    Sp= 100
    Adena= 15000
    drop= 1
    Spoil= 1
    Safe= 15
    Max= 50
    enchant Rate= %75
    24 Hours Online = Game Master

Serveri İndirebileceiğiniz İnt. SitesiWwW.L2Pusu.Ucoz.Com &WwW.L2Pusu.Tr.GG

Herkeze İyi Eğlenceler Dilerim. Sağlık Ve Esenlikle Kalın!

• Bikere Sizin Servere Server Denmez Lineage II yle Bi gidil alaksi yok
    sitesine girin bakinwww.l2pusu.tr.gg Kurtlar Vadisi Müzigi calio Ne alaksaysa Lineage II yle
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastAngeLL

Abisi O siteyle Alakamız YOk BİZİM Artık Bu 1 İkincisi Senin Naylon Serverlerine benzemez bu server . bu 2 3. sü isewww.l2pusu.ucoz.com şimdi ninenna anıma tig nineşifa ugcuço...

Adamıma Laf Ettirmem Naylon Server Dediğin'DE L2LiquidFire Laf Geliyor Gohan Benim Serverda Bana Yardımcı Olan Adamlardan Asil Naylon Olan Sizsiniz Ne Sanıo DoGAN kENDİni Polat Alemdarmi Sen Sağ Kolu Memati Ya Bırak Allah Aşkına L2 Pusu Kurtlar Vadisi Git Gta Vice City Oyna Onda Daha Guzel Pusu Effectleri War Servera Girmedim Ama Allah Bilir Npc İsimleri[ İplikci- Davut TatarOğlu- Memati-Polat-Laz Ziya ] Gibidir:D

[ninenna anıma tig nineşifa ugcuço...] Walla Google Translate Hiçbir Dİlde Bu Kelimeyi İngilizcey Cevirmedi Sallama Kocum :D

L2pusu
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı. Zaten Allahından Bulmuş LastAnglda Gidici Saten :D

ZATEN SİTEDE ÇALAN MUZİKDE HALONUN KAÇIRILIŞ MUZİĞİ PUAAAAAUDSUADUSAUDASUDUSADUAS Olcem Simdi Ya Yok bole Bişe:D

L2Krolar Vadisi Pusu Dogan Alemdar Ve Tayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shorty35 -- 6 Kasım 2008; 2:44:45 >

• Boyle AdamlariN Yaptığına Bak Mesut Abi-Gohan Cabuk Gelin
    http://img122.imageshack.us/my.php?image=ddascm4.jpg

5 online var neyi Çekemeyelim Doğan L2PusuTeam'inda Dogan Oldugunu Tum Turkiye Bilio Server El Degistirdi Demeyin İş Yaptıgınız Adamlarin Çenesini Tutun Az:D Kale Zaten İçten Feth Edilmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shorty35 -- 6 Kasım 2008; 3:01:17 >

• ServerLarini Cekemiosmusymusuz hahahahahhahaha L2Pusuya girsem 100000 tane Bug bulurum
    + Anti Phx Calsimiodur %100 Bide saANKİ fORM sİTELERİNDE Cok Kisi Varmis Gibi Oraya Yasio

Yaw LastAngel Daha dune Kdr Beni Serverinda Gm Yap die Yalvariodun Burda Bizi Rezil etemye calismayin cunku siz rezil oluyosunuz
  • Yaw Serveri Neden Kaptiniz Cok Sariodu Yha Buglar Fealn 10 Numaraydi
    Siegelerde Siege Guardlara Vurunca Laggggg Yapiodu Ama Sariodu Bide Phx Calisinca 10 Numara Oluyodu

Bi De Shotry Bunlar dio Bisim Ppl Bolugumusu Cekemiolarmis Siz Kimsinizki Yha

Bi kereeeeeee LastAngel Kimki siz onu adam sayip burda bise laf yapmasina izin verionuzzz..[&
    o]
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

Yaw Serveri Neden Kaptiniz Cok Sariodu Yha Buglar Fealn 10 Numaraydi
    Siegelerde Siege Guardlara Vurunca Laggggg Yapiodu Ama Sariodu Bide Phx Calisinca 10 Numara Oluyodu

Bi kereeeeeee LastAngel Kimki siz onu adam sayip burda bise laf yapmasina izin verionuzzz..[&
    o]

PHx calistirmaya gerek yokki adminin en yakin arkadasi demek oyundaki en fazla + li itemlere sahib olan demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: sting61

quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

Yaw Serveri Neden Kaptiniz Cok Sariodu Yha Buglar Fealn 10 Numaraydi

o]

PHx calistirmaya gerek yokki adminin en yakin arkadasi demek oyundaki en fazla + li itemlere sahib olan demek

Kendi Ağzınla Soluosun işde Boyle Server Oynnırmı Bide Tavsiye Ediosun Allah bilir Admin Sanada Yardime etti:D

• ben yazsam derdim karistirma 41 olan nick calan arkadasin biri karistirmasinlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sting61

ben yazsam derdim karistirma 41 olan nick calan arkadasin biri karistirmasinlar

Pardon Ozaman Ozur Dilerim Sting Gorunce 41-61 Bakmadim:D
  • Nick Deisebiliyoz mu zaten kafamdaydi uzun zamandir olmassa yeni bitane alicam
  • Yukarda Nick İşlemleri War Ordan Degisitrebilion
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.